Ne..ne Lara csak maradjon meg ennek a tökös,fiús csajnak ne legyen ilyen kis nyafka plázapi**a :D
Nyomtatási nézet
Ne..ne Lara csak maradjon meg ennek a tökös,fiús csajnak ne legyen ilyen kis nyafka plázapi**a :D
Nem ada wonghoz sem illik egy ilyen hosno legyen az a kemeny csaj, ne tusarku...
...mondjuk a jatek vegre esetleg beszur6nanak olyat mint a TR film vegen mikor kivan oltozve...
.. de maskepp soha nem akarom igy latni larat :p
Legend ruhak hat az a barna fos nem tetszik az elejen meg a japcsit utalom de a tobbivel semmi bajom :p
Nem is a ruha fazonjával van bajom (ha csak azt nem számítjuk, hogy úgy néznek ki, mintha direktbe rá lennének fröccsentve), inkább a textúrákkal. Azok "szürkék". Mondhatjátok, hogy teszem azt rejtőzködéshez lett kiokoskodva - de a haja meg a bőre színezése is pont ilyen semmilyen, szóval nem ahhoz van köze. Jobbakat találok XNA Larához. :eek:
Néha egyébként tényleg sajnálom, mikor jönnek a jobbnál jobb ruhák mindenfélével XNA Larához, mert elgondolva, hogy a játékban milyenek... :(
Na mindegy. Ez van. Nem fűzöm tovább, mert egyetlen egy tervező nyomába se érek. :D
Jézusom, most esik le... mit keresek én ebben a topicban?! :vlol:
Pókemberes ruha nincs az Underworld -ben?
asszem hogy van láttam 1-et vagy az elehet hogy annis volt nem tom már:kratz:
Nekem a Jungle Short és SNow Light a kedvenc ruhám :p
Hát sajna ebbe a részbe se tették be a kedvenc öltözékemet......
(Éva kosztüm)