szerintem meg, de a ruha alsó része merev lenne, és mivel Lara csípőjénél kezd szélesedni annak a mozgását követné :D egy-két helyzetben igen furán nézne ki :)
Nyomtatási nézet
szerintem meg, de a ruha alsó része merev lenne, és mivel Lara csípőjénél kezd szélesedni annak a mozgását követné :D egy-két helyzetben igen furán nézne ki :)
Az nem lenne baj ha merev lenne :)
Csak én nem értek a ruhákhoz :S
Emlékszek, hogy egyszer már meg lett beszélve. :D Azt hiszem akkor is az lett a végeredmény, hogy a kabátka nélkül esetleg megoldható. Merev is lenne, belelógna mindenbe, guggolásnál nagyon ronda látványt nyújtana szerintem. Legfeljebb egy derékig érőt tudnék elképzelni.
Hmm, van egy nagyobb képed a ruháról? :)
Szerk.: Eh mindegy, találtam. :D
Heh valóban egyszer már megkérdeztem :D
:p:p:p:p
Készülőben egy rövidke pályám eddig a neve : CAVE XD
No, én valami ilyesmire gondoltam, ha csak áttextúrázásról lenne szó (mert ugye az egyszerűbb és könnyebben megvalósítható):
Az apró részleteket, mintákat képzeld oda, ez csak egy elnagyolt, gyors vázlat. :D
Én egy normál kezes Larát javasolnék mindenesetre. Nem nézne ki jól az a két fehér kocka. :vlol:
Felszerelésbe, genetikába nem tudom, mennyire szeretnél belenyúlni, úgyhogy meghagytam az eredetiket. :D
Lehet keresni miniszoknyás modellt is, ha ragaszkodsz hozzá, biztos van.
A bakancsokra is rá lehet húzni a mintát, nem lenne vele gond.
De hogy ezt ki tudná neked átalakítani... Fogalmam sincs. :D
Metasequoia http://www.skribblerz.net/Meta2.4.8.zip
Ezzel lehet átalakítani/hozzá adni Larán dolgokat pl kerek legyen TR1 Lara melle vagy ez a kabát szerűség a csajszin :D
Dede szoktam pályát szerkeszteni de mindig szarok..:thud: XD