mert köcsögök :p
na, most tényleg, ilyenkor el kell gondolkozni, hogy Te mit csinálhatsz rosszul, azaz szerinted miért néznek levegőnek. :)
szóval.. szted miért?
Nyomtatási nézet
Nem tudom, azt mondják hogy nem ezért, de szerintem ezért: TÚlságosan is sajnáltatom magamat, és hogy nem vagyok túl nyilt, tehát elzárkozom!
És én most megprobálok változtatni eze, mert ez így nem mehet tovább!
De viszont ez már mérgesít!!:angry:
Se ha szólsz hozzájuk hozzád szólnak?
Amúgy ez nálunk is így van, engem is levegőnek éznek nem szólnak hozzám, csak ha én nyitok feléjük ez nagyon szar, ja és semmit nem csináltam, igaz én egy kicsit félénk vagyok.
szerencsére piszkálni nem piszkálnak,én meg arról nem tehete ha félénkebb vagyok, hiába próbálok barátkozni velük akkor sem szólnának hozzám csak egy kettő emberke, engem is levegőnek néznek
Na ez az az érzés, ami nállam is van!!Félénk vagyok, és nem merek kinyilni, mert egy pics@ eljátszotta az önbizalmamat, azonta, hogy örökre egy:ut leszünk mint barátok, én hittem neki, de hátba szurt.
Azota nem merek kinyilni, mert félek 1 ugyanijentöl.
Egyszer akarok a f****a képet csinálni és nem lefagy az xna lara arrrrrrrrrrrrrrrrrgh!:mad:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Fujj de fel****tak most.... miert nem tud mindenki a sajat dolgaval foglalkozni, csak engem tudnak kibeszélni, megszólni, lehordani... de sajat magukat nem tudják megnézni, az összes drogista, az egyik *****bb mint a masik, de persze erről nem tudnak témázni... :mad::mad::mad::mad:
Its the way i wanna live... Why cant i live my life without all the things that ppl say ???
Pont az történt velem 1 pár nappal ezelött, a tesom lehordott a sárga földig!!
Amúgy nállam ez mindennapi, én inkább csak úgy teszek, h lenyelem, nem szólok shemmit, mondják csak.De ez már engem is kezd kikészíteni.Nem is látják magukat, h mijenek, és még rám vannak szálva...... kész örület!!
Háát, a nemlétező micsodám kivan hogy egy m***om 100 asban nem lehet normális filcet kapni mert minden 2. sz**** mászhattam fel a reálba ott már viszont volt normális
Istenem ezt nem hiszem el 2GB ram kell a resident evil operation raccoon city ááá áááááá a jó édes *************************:mad: