Nem rossz ;).
Nyomtatási nézet
Nem rossz ;).
Ma este TRS cshet?? Egyet dumáljunk :D
Vagy kettőt YzaaA! :)
Mikor gondoltad? :D
maaaaa
Na, meg volt ma a matek érettségi... De nehéz volt... Remélem, hogy meg lesz a kettes, vagy pedig mehetek szóbelizni. Utálom a matekot, ha vége lesz, utána többé nem matekozok, nem fogok koordináta geommetriázni és geommetriázni, logaritmusozni, csak összeadni, kivonni, szorozni, osztani, átlagot számolni, kombinatorikázni és kész. Holnap holnapután már lájtosabb lesz egy fokkal. :) A tegnapi magyar tök könnyű volt. :) Jövőhéten meg informatika érettségi, gyere! :) Kinek milyen élménye van az érettségivel kapcsolatban?
Grat, remélem, jó lesz, sok sikert a többihez is :)
Amikor én érettségiztem, a kémia volt nagyon nehéz. Hiába jártam még fakultáció mellett különórákra is, ahhoz képest elég gyatra lett, mondjuk előtte nem tudtam aludni. A matek eleve nehezebb volt nekünk, kb. minden évben tanárváltás volt, senki se tudta, mit tudunk és mit nem, senkinek nem lett 5-ös érettségije matekból (én 2%-kal csúsztam le róla >.<).
A szóbeli vizsgáktól meg nagyon szoktam félni, de végül jobb volt, mint az írásbeli, nagyon rendes tanáraink voltak, szóval egyáltalán nem volt vészes.
2%-al csúsztál le az ötösről?! Részvétem rossz lehetett :o, de azért így is jó eredmény;):thumb:.
Én múlt évben érettségiztem akkor is nehéz volt. Az info és a föci a legkönnyebb a szóbeli meg nem nehéz :)
De mondjuk nem is volt nehéz se nem könnyű így visszagondolva.
Én sose érettségiztem:)
Csak egy szakmunkásom van. De az jó volt, amikor a gyakorlati vizsgán mindenki jött-ment-sündörgött előttem, a sütő a terem másik oldalában volt, és nem tudtam odamenni időben... "kissé" megfeketedett a piskótám, szerencsére volt pár cukrász haverom... :D
2%? Pfff :(
Sok sikert mindenkinek, aki most vizsgázik! :D :D