Szombaton tanulnom kell de este feltétlenül szakítok idöt egy kis csevegésre:D Úgy is hiányzott már :)
Nyomtatási nézet
Szombaton tanulnom kell de este feltétlenül szakítok idöt egy kis csevegésre:D Úgy is hiányzott már :)
Csak gondoltam megkérdezem, mert lehet, hogy régóta nem volt már csetparty, nem tudom. :) Aztán ha benne vagytok, akkor tarthatnánk úgy egy jó beszélgetést és ha valaki elakad valahol esetleg, ott akkor meg lehet beszélni mindenkivel. :) Meg persze linkelgetünk zenéket egymásnak, hogy még jobb legyen a hangulat. :))
Jól hangzik:).
Mit szólnátok hozzá ha közösen készítenénk képet (ökörködésből vagy valami)paintel mindenki mást színt használna oda írná hogy ki melyik színnel rajzol és ha kész megnéznénk mi sikeredne belőle :)
Na ökörködünk egyet? csak szórakázásból
Hmm:privateeye: meglehet próbálni :), de úgy gondolod, hogy mindenki letöltené és hozzá rajzolna valamit ?
igen úgy, nem muszály tomb raidernek lennie
http://www23.zippyshare.com/v/95734195/file.html
Aki akar beszálhat csak szerkessze a txt-filet is mármint írja be a nevét és melyik színnel rajzolt , színezni is lehet, bármit lehet hozzá rajzolni, persze csak a jóizlés határain belül.A bővítés mennyisége se megszabott
Rendezünk holnap este egy chat party-t? :D Szeretnék nosztalgiázni egy picit ^^
én benne vagyok
Benne vagyok. :) :D
Most vagyunk a chaten!!!