Az anni is jó az pont fent van
Nyomtatási nézet
Az anni is jó az pont fent van
Jaja! Nekem is jobban lenne hozzá kedvem. A Legendet már túlságosan tudom, már nagyon unalmas :( Az Anni-t meg már félig-meddig elfelejtettem... :P
Nekem teljesen mindegy. :) Mivel akármelyiket játsszuk is ki, fel kell tennem a laptopra. :D Az Anni az változatosabb és még nehezebb is, mint a Legend. :) Az nagy baj, ha nem lesz meg minden kincs és relikvia? :D Mert annyira rég játszottam vele, hogy azt sem tudom, hogy mi hol van már. :D
Dehogy is, miért lenne? :D
Én a TR4-ben se tudom az összeset szóval xD De nem :) Mindenki annyit szed össze, amennyit kap s kész :D
Nekem az irányítást kell megszokni hogy nincs automatica lövöldözés :)
csinálok neki topicot :)
Én ősszel kezdtem el a TR4-et. :D Nagyon tetszik, de a Hall of Demetrius-nál elakadtam. XD Megfogadtam, hogy végigjátszást nem nézek, mert magam akarok rájönni. :D Amúgy azt tudtátok, hogy van egy bug a Demetrius pályánál? :) Ha meghúzzátok azt a lámpát, ami a secrethez vezet, akkor mindig kinyílik és ott a secretet mindig bejelzi. :) Ki lehet használni könnyedén. :)
Nekem az Annival annyi gondom lesz, hogy csáklyázáskor majd Damocles-nél (?) amikor a pengés terem van, ott a lengéskor nem megy az oldalraugrás... :S
Kész van neki a topic :)
Nos, szerintem nem csak a fő játékokat lehetne kivinni közösen, hanem pár remek szerki pályát is.
Itt van most éppen Matie pályája, abban is remekelhetnétek.
Mondjuk leveszem a kalapomat az előtt, aki meedipack néklkül megoldja a harmadik páylát. :)
Nos???
E mellet simán ki lehetne tolni:D Nem is rossz az 5let ;)
Én benne vagyok, hogy a Crystal Skulls part2-t is kivigyük. :)))
Tényleg, szombaton este ki lenne benne egy kis csetparty-ban? :) Mert ha gondoljátok, akkor csinálhatnánk egy ilyet. :) De csak ha ti is benne vagytok. :) ;)