Letöltöttem :D
Nem tom ez virusose konzolra szedtem le :D
Az eleje nem annyira jó mert olyan mesés, gyerekes, de aztán Csodaország bevadul XD egész jó kis gém:)
Nyomtatási nézet
Letöltöttem :D
Nem tom ez virusose konzolra szedtem le :D
Az eleje nem annyira jó mert olyan mesés, gyerekes, de aztán Csodaország bevadul XD egész jó kis gém:)
--torrenten úgy tudom nincs vírus---
Halllelllllúja csak 18 órát és 44 percet kell várni :jumper::jumper:
Tudom, kicsit beteg vagyok xD xD xD xD xD xD xD!
Tud valaki adni az Alice-hez szériaszámot?
Én nem találok sehol:angry:
Ha valaki talált, akkor kérlek küldje el privát üzenetben!
Előre is köszi :)
Üdv, most néztem a crysis warhead magyar szinkronos játékot érdekelne ki ismeri milyen hibák vannak benne megéri megszereznem meg ilyesmi?
Nekem megvan a Crysis Maximum Edition, de még az első rész sem jött be, így hagytam a fenébe. Nem nekem való az, szerintem csak a grafikára megy, mint egy techdemo.
Szerezd be, úgy is olcsó, és jó game, nem mellesleg gyönyörű is. 2000 Ft ha jól láttam. Igaz a Warhead kiegészítő rész, nem olyan nagyon hosszú, és multi sincs, csak a Crysis Wars egyedül ami csak multis, de szerezd be a Warhead -et, a magyar szinkronok nagyon el vannak találva, jók a beszólások, káromkodásból sincs hiány, és a sztori sem olyan rossz, egyszerű, könnyen megérthető. És a grafika az vááááá gyönyörű. :D
Na mi van? :D A játék alapból egy techdemo, sőt, eleinte csak egy grafikus motort akartak létrehozni. Aztán kitalálták ezt az egész Crysis világot, és rájöttek, hogy a grafikus motor mellett, -A grafikus motor a Cryengine ugye- érdemes lenne ezzel a motorral egy játékot csinálni. Így jött létre a Crysis. :) ;)
Kösz Kacsa és Petya lehet, hogy megveszem.:)
amúgy a crysis warhead-et magyarok csinálták :rolleyes::rolleyes::rolleyes::)
Battlefield 3 PS3-mon :
Na ugye meg mondtam, hogy nem lessz annyira lebutitva ? :p nincs olyan nagy külnbség csak annyi hogy a konzolos sötétebb egy kicsit :p:D
Zsíííír PS3 <3
NFS RUN alatt is ez a motor dübörög és majd a Mirror's Edge 2 alatt is :D
Talán egy hangyaf@sznyit rosszabb a textura :)
Éppen az előbb vittem végig a Duke Nukem Forevert. Nem értem, miért szidják annyira. Szerintem nagyon jó lett, hangulatos, a poénok ütnek, a lövöldözés iszonyat nagy móka, vannak easter eggek, lehet WC-zni, flipperezni, szivarozni, billiárdozni, súlyzózni, amikkel növelheted az életerődet. Akinek tetszett a DN3D, annak ez is fog. :) (legalábbis remélem :vlol:)
Nekem nem tetszett egyszerűen untam, és a grafika is sajna csúnya volt, animációkkal együtt...
Duke Nukem Manhattan Projectet szerettem de ezt...:S
A grafika tényleg nem jó, PC-n néz ki a legjobban, de még ott sem az igazi, viszont valahogy engem az nem izgat, nem kell nekem Crysis-szintű grafika.
Nekem se csak hát hát egy határt érjen el textura és poligon számban :)
Egy rakás szar. 12 év után olyat kellet volna durrania, hogy az egész játékvilág szétrobbanyon....
Az a baj, hogy 12 év után jött ki. Ha mondjuk 2003-ban jön ki, mindenki imádta volna. Csak ugye már mindenki, "Há' vannak enné' jobb játékok, nem fogok erre kőtteni!" és már valahogy nem tudják értékelni ha egy játékban csak ölni kell, és nem szabad olyan komolyan venni.
Bulletstormban is csak ölni kellett,egyszerűen félkészen adták ki.
Uhh nemrég fedeztem fel az
Alice Madness Returns et , AZTA hát nemsemmi +18 as játék :D
jujjjj mit találtam :D: D :D :D :D gmod hoz van lara model *-* úúúúúúú :D
Hát ezt öröm volt nézni, már bocsánat. :vlol: :clown:
OMG EZ A JUST CAUSE 2 ANNYIRA MEGTETSZETT!!:jumper: kell a teljes verzióóó!!!!!:D
a demót is annyiszor végigvittem és arra a döntésre jutottam, hogy kurv@ jó game.:) de most komolyan, ez a sandbox stílus nagyon tetszik! ééés a robbanások!!!!!!!!! és a tűzharc!
a kedvenc jelenetem eddig az volt, amikor pár (asszem 3 darab) Triggered Explosive-t rádobtam egy nagyon magas darura, az aljára.
aztán elsétáltam (közbe harcoltam a katonákkal), és amikor már elég katonát lelőttem, hogy nyugi legyen, akkor hátat fordítottam a darunak, olyan menő akcióhősiesen sétáltam, éééés hosszan nyomva tartottam a bal triggert.
aaaaaz olyan cooool volt, Rico nagyba ott sétál, egyszer csak megnyomja a gomot és naaaAAAAAAaaaagy robbanás, a daru leomlik:clown: a láátvááány!
húú meg 50%ban teljesítettem egy Military Settlement-et, úgy, hogy tök sokat harcoltam, és asszem a Heat szintem elérte a 2. fokozatot, így kiküldtek rám egy harci choppert, azt elfoglaltam, és a chopper sorozatlövőjével szééééjellőttem mindent xD nagyon sok Chaos-pontot összeseztdem, eddig a legmagasabb pontom a demóban 19 700-800 körül van.:D
na éés azok az ejtőernyős jelenetek!! :eek::eek::eek: annyira látványos és akciódús, ez eddig a leglátványosabb játék, amivel találkoztam!
persze erre a látványra rátesz az incredible grafika is... de tudjátok, a grafikát nézem legutoljára.:o
annyira jó a csáklya is! jaaa és egy Faction Missiont is teljesítettem:D el kellett rabolni egy kiskölköt.
Roli, te szereted még a JC2-t a fórumon? :) Vagy van más is?
Az 1.részt játszottam és imádtam! :D a 2.résznek meg olyan menő akcióhős feelingje van :D csak a demóval játszottam még annó, de nem fogott meg annyira, túl laza, komolytalan....
Tud valaki mondani néhány tomb raiderhez hasonló gamet, aminek nem olyan nagy az igénye és nem prince of persia, mert azokat már végigtoltam :O
Én is csak a JC 2 demo-t próbáltam nagyon is tetszett, de még nem jutottam el a full verzióig :D
Bezzeg Roli hozzá ingyen dobálták XD
Demót rongyosra toltam, teljes verziót kipróbáltam PC-n, de sajnos minimum grafikán is szaggatott mint állat. Majd XBOX-on talán beszerzem.
http://www.demonicplayer.hu/2011/06/...n-csak-30-fps/
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Én most a Sims Medievalt töltöttem le.
Hát majd most fogom kipróbálni :D
Remélem nem olyan uncsi mint a többi :S