ebből igy nem lesz konzol egyhamar :D
Nyomtatási nézet
hát nem:p
de nah az idö még csodákat tehet!!:D
amúgy... az még nem lenne baj, hogyha valaki máshonnan tölti le, de ha már ide belinkeli a pályát, annak már illik hazainak lennie, ha már van olyan. :)ezt nekem egyszer régebben elmondta OBig, azóta így csinálom.:)mert belegondoltam, nekem hogy esne, ha naponta szorgoskodok, és amikor szükség lenne rám, akkor nem engem választanak. (mert nehogy azt mondjátok, hogy olyan gyakran linkeltek be szerkipályákat, vagy akár játszotok velük (tisztelet a kivételnek):)
és OBig nem is olyan idegen, itt van ám a fórumon is.:) és én személy szerint az ég egy adta világon senkit sem ismerek a trle.net-ről.:rolleyes:
ez viszont igaz talán ha magyar oldal illik magyar linket belinkelni!!
és tudom hogy OBig sokat dolgozik az oldaláért épp ezért értek eggyet ezzel kapcsolatban.:rolleyes:
Ugyan lényegtelen, de nem én tiltottam ki. :)
Viszont a TRS.hu, és az editor.hu sem az én, vagy egy ember oldala. Akik idejárnak, azoké. Vagyis mindannyiunké. Mindenki alakítja, akár így, akár úgy, akárcsak egy hozzászólásával, kérdésével. Illik megbecsülni, ha másért nem azért, mert MAGYAR. :)
Egyébként teljesen mindegy számomra, hányan, és mit töltenek le. Az viszont furcsa, hogy egy magyar ember miért ír be külföldi linket, holott itt fórumozik, itt csetel, stb.
Egyébként pedig nálunk, hangsúlyozom, nálunk sokkal több pálya van fent, mint bárhol a világban. Tőlünk olyan pályák is letölthetőek, amelyek kint már nincsenek fent. Még egy évvel ezelőtt egyébként a TR1-5-ös pályák csakis nálunk voltak meg. Most már elkérték őket tőlünk a trle-n is. :)
Szóval egy szónak is száz a vége. Szabály az, ha van magyar link, azt kell benyomni, és csak utána a külföldit.
Megegyeztünk???:)
na ma bevágódtál a mühelybe dolgozni? :D
még nem már van apámnak egy másik alkalmazottaXDD:p
mi van már megint Ashley-vel a rohadt életbe már!!!!!:angry::angry::angry:
folyton fagy le a játék nála!!!:angry::angry:
bezzeg a mentésnél amit netröl töltöttem le az bezzeg nem fagy le!!!
a francba bele!!!!!:angry: