A világot mi magunk,emberek tesszük tönkre. Ha tovább csináljuk azt,amit csinálunk,akkor rövidesen kampec.Magunk alatt vágjuk a fát. 2012-ben nem hiszek,de ha megtörténne,akkor sem tudunk ellene semmit sem tenni.
Nyomtatási nézet
A világot mi magunk,emberek tesszük tönkre. Ha tovább csináljuk azt,amit csinálunk,akkor rövidesen kampec.Magunk alatt vágjuk a fát. 2012-ben nem hiszek,de ha megtörténne,akkor sem tudunk ellene semmit sem tenni.
minden felnőtt ezt mondja xD
hát ha nem is teljesen, de azért nagy mértékben kénytelen leszek felnőni:(
.
kíváncsi voltam a világvégés véleményetekkre. nemrég trfan felhozta azt a Niburu bolygót (vagy mit), és akkor én is azt mondtam, felesleges rajta rágódni, ha jön, ha nem, úgyis mindegy.
Spoiler!
úristen... megnéztem jópár SAW gyilkosságot.... vagyis tesztet. a YouTubén. azt hiszem rosszul vagyok... kicsit túlságosan átéreztem a helyzetüket.... milyen lehet, ha egy olyan "pendulum" vagy mi áthasítja a beleidet? vagy amikor a kezedet lemarja a sav? vagy ha savat injekcióznak beléd és szó szeritn lemaródik az alsó tested? Úristen..... nem kellet volna ezt. (és ez csak pár eset, sokkal többet láttam)j uj ez borzalmas.
ugye igaz, hogy Jigsaw csak a bűnösöket teszteli le?
uyge csak film? ugye csak film? ugye? ugye csak az?
úristen:eek:
hát ez borzalmas:eek:
remélem hogy csak film mert ez valami borzalom*.*
nem is akarom megtudni hogy mijen érzés hogyha a sav szétmarja az a;sotestemet ez durva!!!!!
sajnálom azokat az embereket:(
remélem hogy fil és hogy igazábol nem csinálják ezt:rolleyes:
na joo lehet hogy 1 titkos szövetség csinál nem lehet tudni de ez azért nem jo söt egyszerüen hátborzongatoo!!!!!:(
Hát még ha igazit látnátok, attól milyen rosszul lennétek.
Spoiler!
jaj Michele ne is mond!
brr....:(
Jajj istenem, az csak film....
Nem kell mindent elhinni....
Első négy részt láttam de a többihez nem volt idegrendszerem..:D
Játék demoját kipróbáltam hááát elég gagyika volt...
Én láttam 5 részt, de nekem csak az első 3 tetszik a többit már annyira túljátszák...
Játékhoz még nem volt szerencsém.....
én is kipróbáltam a játék demóját. nekem azért tetszett, de vagy gyáva vagyok, vagy nem akarok rá pénzt költeni.
és igen vannak, akik a valóságban is csinálnak ilyeneket, de szerintem nekünk nem lesz "szerencsénk" megtudni, milyen.:rolleyes:
reméljük.
szerintem terroristák, vagy a legelvetemültebb sorozatgyilkosok csinálják...
én azt hittem bírom az ilyeneket.... hát nem is a vértől meg a bél látványától lettem rosszul, hanem ahogy láttam, ahogy ordítanak és szépen lassan, fájdalmasan halnak meg. talán túl komolyan vettem.... kicsit sok volt az empátia.