-
Én sem értettem soha hogy miért vannak mobil játékok, tiszta hülyeség még mobilon is játszani.Nokiám 1x volt, de nekem nagyon nem tetszik meg a Samsung se Nokia nagyon buta a Samsung meg vmiért nem szimpi az is csak 1x volt amikor apám kölcsön adta 1 napra :p
-
xD én tegnap este amikor nem bírtam elalduni akkor elővettem és The Osiris Codexeztem :D de csak úgy napközbe sose szoktam...
(amúgy milyen szép, hogy a TRU Mobil verziójával kezdtem el a Tomb Raidert:clown:)
-
hát én ahányszor leejtettem csoda hogy még megy a Samsungom:D
én még meg is áztattam pedig ujonnan kaptam na akkor majdnem szivstoppot kaptam:eek:
de szerencsére tülélte:D
én is Samsung párti vagyok mert még Sonym még nem volt, ugyhogy nem tudom hogy mijen:rolleyes:
nem szeretem az I podot s az ieneket még a tenyerembe se tudom megfogni nem hogy még zsebre tegyemXD:jumper:
-
Látom itt sokan butázzátok a Nokiát,nos,ez azért lehet,mert a Nokia olyanra készíti a telefonjait,amire való: telefonálásra. :D
-
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e az áláirásba berakni gamercardot? A szabályzat nem irja, de vki talán mondta, hogy nem lehet berakni ide Gamercardot, most ak lehet vagy nem ?
-
-
Jóóó reggelt! :D
Kezdődik a hét,lassan go suli megint. Francba. :angry: :mad:
-
Fú Petya :D
Te még le is tudsz ülni a géphez suli elött?:D. De jó 1eseknek.:P Én fél 6 kor kelek és így is mindig elkések..-.-
-
én képtelen vagyok gépezni reggel :O
én 7kor kelek.... és 10-ből "csak" 6-szor kések el xD
de nagyon közel lakok a sulihoz, szal nem kell sietni.
-
En is kozel lakok a sulihoz mar 7kor kelek es megis miindig kesek :/