Jóó, fogok írni akkor egy kis írást hamarosan. :D
Nyomtatási nézet
Én is tuti elolvasnám, Petyám. :D
win7: aki a régi XP-s dolgokat szokta meg és valamennyire turkált windowsban és programokban, nem csak word-öt meg aknakeresőt használt, annak lehet bosszantó a win7. bár már biztos a vista egy átmenet volt a kettő között ami enyhíthet ezeken. nekem az kimaradt. már fenn van egy ideje a win7 de bizonyos dolgokat nem fogok megérteni soha. utálom. de muszáj volt. a nyomtatómat a mai napig inkább a notis xp-ről használom... nem várom hogy ujra kelljen telepíteni mert már fogalmam sincs mit hol és merre irtottam ki belőle hogy ne akarjam egyből kihajitani az ablakon. türelmes ember vagyok, de utálom ha a megszokott dolgaimat fejreállitják számomra értelmetlenül vagy logika nélkül. én a multifunkcionális médiagépet látom már ebben is. igyekeznek mindent három kattintásra gyártani meg "egyszerübbre" mégsem olyan, hanem bosszantó. na mindegy. elnézést.
de majd Petya elmondja nektek miért jo a win7
Köszi a véleményt, még ha negatív is, én sokkal pozitívabb oldaláról fogom bemutatni a rendszert, de természetesen a végén összegzem az egészet: Pro és Kontra.. Tudod azért vannak emberek akik nem negatívan próbálnak hozzáállni az újdonságokhoz. 2 év múlva meg már nem használhatsz XP -t, fejlődni kell.
én mindenhez negativan állok hozzá. de ha számomra érthetetlen irányba alakitják a dolgokat arrol nem tehetek. anno az xp-t is nehezen szoktam meg... majd pár év mulva már ezzel is megbékélek. átlag felhasználonak elhiszem hogy nem zavaró, de én szeretem ha én mondom meg a dolgokat a gépnek, nem az okoskodik helyettem. megérem lebeszélni mindenről. mint egy stréber. ne akarjon minden automatán intézni balf@szul, majd én beállitom ha valamit automatán akarok. köszönöm
"2 év múlva meg már nem használhatsz XP -t"
Miért? Én szeretem az ikszpét. :)
hát mert megszűnik a támogatása, és kimegy a divatból :D onnantól kezdve nem veszik szemügyre majd, hogy pl. egy játék milyen jól fut az XP-n, és az új hardverek sem lesznek majd kompatibilisek vele :) (jó lehet, hogy ez nem 2 év múlva következik azért be, de egy olyan 4-5 év múlva már biztosan vége az ikszpének :D)
majd nem lexnek progamok se kompik vele, lehet hogy majd egy 4-5 ev mulva megy ki teljesen 2 evet kevesnek tartom mer ha a MS nem tamogatja akkor is lexnek majd ugyes emberkek akik majd megoldjak a kompatibilis dolgokat :D