Megjelent Scoobykah pályája a Lara's shadow-Lara Croft in trouble Part1
Letölthető innen: http://treditor.hu/
Nyomtatási nézet
Megjelent Scoobykah pályája a Lara's shadow-Lara Croft in trouble Part1
Letölthető innen: http://treditor.hu/
Már töltöm is!!:D
Na mi van???
Semmi vélemény?
A Resi izé, meg minden szr várhat. Véleményezzétek a honfitársunk pályáját.
Ez a minimum. :)
Ez egy TR fórum.
Én rengetegszer elakadtam a pályán, ami szerintem egy pályánál jó dolog, ha nem adja magát minden út. :) Egy picit sötét, ami miatt legfőképp csak sötétben tudtam vele játszani, vagy este vagy behúzott sötétítő mellett.
A játékmenet, animációk, nehézségi szint jó, csak így tovább Scoobykah. :)
Pár építő jellegű kritika:
- A következő pályáid lehetnének valamivel világosabbak, mert emiatt le fogják húzni kint sajnos...
- TR4-es objecteket ne nagyon használj, egyik review ezt is megszólta, hogy a modern és a régi '99-es objectek keverednek
- A hangokon még lehetne mit faragni, tudom, hogy átkozott rossz a TR4 hangkezelő progija, és sok hang kimarad, stb. De valahogy megpróbálok a jövőben segíteni ezen, bár mai napig nekem is meggyűlik vele sokszor a bajom.
Na mindegy, egy szó mint száz, első pálya létére nagyon jó lett, várjuk a következő kalandokat. :)
Szerintem elég jó kis pálya lett, bár tényleg sötét, én is csak behúzott redőnnyel játszok meg persze este mert akkor van időm a "drága suli" miatt. meg ugye mostanába gépnél csak excelezni szoktam(infoból most vesszük a darabteli és egyébb nyalánkságok).de nekem tetszik a pálya.
ja valaki nem tud valami nagyon jó görögös pályákat?
Szerintem is nagyon jó lett, én is elakadtam, rögtön az elején,muszáj volt corner bug-oljak:P
CSak így tovább:)
Fogadjunk YzaaA, hogy azért akadtál el, mert nem olvastad el a Readme-t. Pedig ott magyarul is le van írva egy új mozgásfajta. :)
Hát azt pont, hogy észre sem vettemxDEl fogom olvasni!!:P
Sziasztok.
Magam részéről, mint első pálya, csak gratulálni tudok.
Ami engem zavar, szerintem nem a pályaszerkesztő, hanem a TR4 motor hibája.
Pl, néhol nem világít a fáklya, lara nem kapaszkodik meg, vízben beleáll a földbe ... stb ....
Viszont én most elakadtam, és nem tudom, hogy a szerkesztő hibája, vagy én nem találtam meg valamit még.
Coltot és a célzót később találtam (vettem) fel, mint ahogyan lementem a vízalatti rácson át. Mögöttem bezárult a rács, visssza már nem tudok menni.
A labirintisba sem sikerült bejutnom még.
Ez hiba, vagy bénázás részemről ?
Leszedtem Scooby pályáját, és mindjárt neki is kezdek.
Leirást valaki csinál már hozzá? Mindkét nyelven tudom vállalni.