SOHA! A demóval játszottam, nem jó :|
Nyomtatási nézet
a régebbi resi részeket is felújíthatnák a mostani grafóra mint a tr1 első részét
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ vége van az Alice-nek :S
olyan jó volt :D mindenkinek ajánlom :DDD én kb 2 hétig játszottam vele :Dnem rövid játék de nem is nagyon hosszú :D
http://cheapgamescdkeys.com/image/ca...er-500x500.jpg
Az a baj az Alicel legalábbis nálam hogy egyszer kipörgettem jó volt de semmise vesz rá hogy kijátsszam újra de érvet se tudok felhozni hogy mi miatt.
---
Viszont Leon kampánnyal végeztem elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, volt rész ahol OMFG IMÁDOM utána ezt sikerült lerombolni majd megint TE JÓÓ ÉÉG majd megint ez most mi ez?
Ugyan ez van az ellenségekkel is van nagyon jól kivitelezett, van amelyiken csak nevettem konkréten szaladtam utána hogy megöljem...
Grafikával is ez a helyzet vannak részek ahol ájuldoztam máshol meg egy középkategóriás játéknak megfelelővolt.
Egész félkésznek tűnt még 1 félév vagy 1év és tuti jobb lett volna na de még hátra van 3 kampány, előre érzem Chris kampányt utálni fogom (sajnos) :)
egyenlőre én sem kezdem újra... majd ha rám jön :D:D de örülnék egy folytatásnak :D
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ez a Lucius egy eszméletlenül jó játék:D
Izgalmas, rejtvényekkel teli és ha kell elég durva halálok vannak benne, nekem 10/10 aki birja az ilyesfajta játékokat probálja ki nem fog csalódni benne:)
Sokszor úgy voltam vele, hogy asse toom mit kell csinálnixD
A történet is elég érdekes:)
Ki lenne benne egy közös GTA Vice City multiba, mikrofonnal vagy nélkül?