Matiék pályája igen kapós lett! :thumb: Nagyon helyes!!! :D
Nyomtatási nézet
Matiék pályája igen kapós lett! :thumb: Nagyon helyes!!! :D
Még szép,Művészúr! :D
A remekműveket mindig újra kell játszani!!:jumper:
Múlt hét óta megvagyok veszve,kivittem az Anniversaryt az AOD-ot...
Már vagy huszadjára...:vlol:
És a Windows asztalára pillantván szemembe ötlöttek a szerkesztett pályák remek halmazai... :D
Kérek egy veszettség elleni oltást!!:yahoo:
Apropó:kilátta tegnap a Brian életét??ÉS a Gyaloggaloppot?? XD
Latol!Lökd a földle!De nagyon dulván!! XD
Na,de kérem nem baj az ha egy pálya nehéz!
És minek szidnám??Van elég virágcserép azt is lehet földhöz csapkodni! XD:vlol:
:), Így van. szeretjük a kihívásokat, én meg főleg az ilyen pályákat szeretek amiben van kihívás :)
Hát ebben lesz kihívás bőven... :o Remélem, nem fogják túl sokan feladni, azért egyáltalán nem lehetetlen, a közelébe se ér pl. egy Taras-pályának. :D A Vikings-ben az első ugrásnál feladtam.
Remélhetőleg most januárban valamikor.:)
Ettől félek én is... xD Ezért is húzom ennyi ideig, mert nem szeretem a pályát, amit csináltam most ehhez, annyi baj volt vele, pár dolgot elég vacakul lehetett csak megoldani. De Bradley pályájáért mindenképpen megéri átvergődni az elsőn, mert az tényleg nagyon jó.
OBig, hol akadtál el ennyire?:o
Hát amit már meséltem. :) Le kell mászni egy kis folyosóra, ahol egy golyó megy jobbra-balra. Tudom, hogy hova kéne eljutnom, de kilapít mindig. Már meséltem. :) Igaz, vagy egy hónapja rá se néztem. :)
No mert kijakasztott. :)
Na jól kicsesztem magammal előről kezdhetem a egypt and beyondot, hát nem kitöröltem a mentésemet
Jujj! :eek:
Én a The Croft Curse-el voltam így utolsó pályán voltam és véletlen kitöröltem a mentéseket...
Mondhatom felszakatt belőlem egy vérfagyasztó vércsevillyogásszeerű sikoly is! :vlol:
De vééégre már kivittem :D :yahoo:
Január?! Most?! Jupííí! :yahoo: