Vááá Slenderman még nappal sem hagy békénxD:DNagyon vagány a grafó:O:)
Nyomtatási nézet
Vááá Slenderman még nappal sem hagy békénxD:DNagyon vagány a grafó:O:)
Én nem parázok a Slenderman-től amíg nem jön a közelembe:P Tulajdonképp akkor sem amikor a közelemben van, de nagyon megugrik a szívverésem ×dd. Olvastam egy rémsztorit egy polipemberről, vagy valami hasonlóról, de ugyanaz a Slenderman és a polipos sztori:D. De a polipos verziótól majd becsináltam ×d. Első éjszaka nagyon fáradt voltam, így simán elaludtam, de hamar felkeltem és nem mertem visszaaludni a sztori miatt és a buszra is alig mertem felszállni ×d. Egyébként ismerek egy nagyon jó online FPS játékot:D az a neve, hogy Combat Arms. Randkívüli játék, csak nekem vagy valami gond van a gépemmel, vagy szimplán kevés már hozzá, de sűrűn ledob a játék, de kb. 3-4éve játszom rajta és nem tudom megunni.:D. Egy szó mint száz nagyon jó:D. Sugar500 a karakterem neve. (Ha esetleg jönne valaki:D)
GTA V :cool:
R* :hug:
Iiigen :vlol: Meg aztán éjszaka csak úgy tudtam telefonálni, ha elsétáltam a háztól a fák felé... (térerő persze csak a lovaknak volt, hogy minek, az rejtély:D)
Tegnapelőtt megint megpróbáltam a Sanatoriumot (rávettek, éjfél, sötét, tök jó), 7/8 - naná, hogy elém teleportált, na úgy megijedtem... D:
GTA: hmm, én csak a San Andreast ismerem többé-kevésbé az öcsém által :p, de a GTA V nagyon jól néz ki! A Los Santos-os kép meg gyönyörű!:eek:
Skacok valaki privibe nem tud küldeni nekem egy PSP emulátort, a francnak sem kapok olyant, ami le ne fagyna, pedig annyira szeretném játszani a Corpse Party:Blood Covered-et:(
Olyan jó játék, és nem tudok játszani vele:(
2. GTA V trailer! Öcsééém... :clown:
Spoiler!
Ez az AC tényleg klassz. :)
Épp most hétvégén próbáltam ki az AC1-et, nagyon jó! :eek: Tetszik, hogy mindent meg lehet mászni, a látkép hihetetlenül szép! A soundtrack meg gyönyörű, még csak pár zenét hallottam (Ezio's Family, Venice Rooftops, Earth, AC1 Chase Theme), de le voltam nyűgözve!:thumb: