Stranger eredeti hozzászólása
Átjövök ebbe a topicba inkább. Na szóval AC1. Nekem az nem tetszett benne, hogy a nagy nyitott tere nem lett kihasználva. Hasonlóan a GTA-hoz itt is ikonokkal jelzett helyekre kellett elmenni, csak itt nagyrészt ugyan azt kellett csinálni, míg GTA-ban mindig kaptunk valamilyen jó kis küldetést, átvezető videókkal, stb. Szóval egyszerűen 2 teljesen más szint a játék. Csak, hogy így 2 nyitott terű játékot hasonlítsak össze... ezek a plusz dolgok sem izgattak, hogy keresd meg a 100 zászlót. Na meg, hogy mentsd meg a szerencsétlen embert akit 5-en körbevettek és elkezdték faggatni. A 10. ilyen már nagyon unalmas volt.. persze nem kötelező megcsinálni, de ha már ott van szegény... xd Na meg ahogy mondtam a küldetések, kövesd egy kicsit a tagot és fenyegesd meg vagy öld meg na meg nem tudom már mik, de ezeket mind 10x megcsinálni. Amúgy hangulat, grafika, karakterek mind jók voltak. A sztorit nem tudom, mert nem tettek bele feliratozást és még azzal se nagyon értettem volna meg mindent, nemhogy még így, csak hanggal. (németet tanultam) xd
A Mirror's Edge nekem is tetszik, nemrég vittem ki másodszor. :)