Hát ja meg a minősége is jó mármint amit bele tesznek cuccot
Nyomtatási nézet
Hát ja meg a minősége is jó mármint amit bele tesznek cuccot
hát ennyiért nem lehet csucs cucc sajnos. de az átlag felhasználok ritkán veszik meg a márkás meg drága cuccokat. csak az őrültek meg gamerek szokták. Ennyiért 1 középkategoriás videokártyát ha kap az ember. Vagy egy procit. Nem egy majdnem komplett gépet.
Hát én se csúcs kategóriára gondoltam mert majd negyed millcsim nincs, de amire nekem kell arra pont jó
netes játékok, szerkesztett pályák játszásához, letöltésekre első osztályú erre a célra megfelel amirer nekem kell
persze ahoz nem kell erőmű. azt hittem újabb játékokkal is játszanál :)
:) Játszani játszanék de ahhoz konzol kéne azon jobb új játékokkal játszani + valami cucc aivel a monitorra rá köthetném valami kábelféleség mert csak olyan kimenet van a monitoromon amit csak a gépre lehet rákötni, mármint csak olyan fajta kimenet van rajta a tvre meg anyum nem engedei.
(a gépet mindig tuningolni kellene)
Nem mindig kéne tuningolni, mert mondjuk ha most én veszek egy videókártyát akkor pár évig nem kéne semmit sem csinálni a gépemmel. Mert az benne a leggyengébb, kétszer gyengébb mint amit az új Tomb Raider alap követelménye ír. Mégis elindult rajta. Ezt a monitorra kötős dolgot meg valahogy nem értem, igen, egy monitoron csak olyan kimenet/bemenet van amit pc-re lehet kötni. Ezért mivel most vettem egy PS2-őt, kénytelen voltam behozni a tévét a nappaliból és nem érdekel hogy ezt megengedik vagy sem. :)
valoszinü VGA kábel kéne konzolhoz. kék csati (legalábbis a belseje). régebbi monitoroknál az volt mág. az egyel ujabb meg DVI (fehér béllel). boxhoz van egy vga kábelem ha kell valakinek. de eléggé csunya képe volt azon keresztül monitoron, úgyhogy nem is használtam. szerencsére én tudtam venni egy jó tv-t hozzá. azaz igazi. amúgy eg yjó gépet nem kell éjjel nappal tuningolni de párévente van generációváltás ott, míg ez konzoloknál sokkal több év. és akkor sem muszáj tuningolnod, csak ne várj el csucsgrafikát/effekteket. a konzolok is el vannak maradva általában az éppen aktuális felső kategóriás PC-től. fenntartani egy "gamer PC"-t többszöröse egy konzol árának. én sem tudom mi lesz még az új konzolokból, de nagyon affelé hajlok hogy veszek egy jó videokártyát egy uj konzol árából, mivel amit eddig felmutatott a sony meg a microsoft nem ragadott igazán magával. esetleg ha pár év múlva leesik az ára és felmutatnak pár nekem is tetsző exkluziv játékot akkor talán.