Gratulálok! :)
Nyomtatási nézet
Gratulálok! :)
Nekem is maradt pár:D
Most a Leon B-ben úgy vagyok járva h se herbem se löszerem nincs elég.....
És majdnem megölt MisterX is szal...jól vagyok járvaxDD
Az A-ban is szerencse, hogy a méregerös revolver velem volt, mert meghaltam volna másképpxDD De mondjuk ott meghaltam vagy 5x:D
Ez lessz a kedvenc Resim♥♥:D
Nah ha nem baj posztolom elsö videomat amit a TR4-el csináltam:D
Lehet, hogy 1 kicsit szar lessz, de legalább felvállalomxDD
1 csomot bénázok benne, mert angolúl probálok dumálni benne szal nézzétek el:D
http://www.youtube.com/watch?v=OsJ8EYNiZLQ&feature=plcp
Ha kész lessz csinálok majd az Anni-val is 1 magyart:D
Jó lett! :thumb: És ne aggódj, szépen beszélsz angolul! Sokkal jobban megy neked így elsőre, mint nekem az első próbálkozáskor, folyékonyan tudsz beszélni, meg minden. :)
És nagyon jól játszol, itt-ott csak néztem, hogy hoppá, ezt nem tudtam... (Von Croyos shortcut például.)
Köszi, bár szívesen cserélnék veled!:D
Velem???:oHátt.....:o
És köszi szépen:DTanulom brutálisan az angolt, meghát vidit is szoktam nézni:D:)
Várom a folytatást :D
(Ha gondolod, berakhatod a csoportos TR4 topicba is :D)
[ja és jó sokat nevettem, pláne a f.ck you-s részeknél és a hasonlóknál :D]
Köszönöm Roli örülök, hogy mosojt csaltam az arcodra vele:D
Majd bérakom:D
Iza, a videóid elején: az nem "revolúsön", hanem "revelésön". :D:D a revolution azt jelenti, hogy forradalom. :)
De én csak így tudom kiejtenixDD
De megprobálom legközelebb:p
Köszi, hogy szóltálxD:D
OBig ha kérhetem elmondanád mi a roszseb bajod van velem hogy kiléptél chat-röl????
Csak mond meg nem haragszom meg de mond meg!!!Nagyon is érdekel....Mert lehet hogy valamit megint elrontottam mint mindig!
Ezért nem szeretnek sokan mert mindig elrontok mindent beszélgetni nem tudok, szal csak annyit kérek hogy mond el mi a baj velem??
Semmi.
Nekem nem úgy tünik...
Semmi baja nincs veled. Ki kellett menni pisálnia. Aztán elfelejtett visszajönni.
Kössz az engesztelést:vlol:
Bár szerintem a nick csere miatt rágott be rám, lehet rossz 5-let volt:rolleyes:
De nekem a régebbi nem tetszet:PMeghát Roli szerint nem nagy gáz, ha mindenki tudja hogy én vagyok az és nem tru001:D
Minden visszament a régi kerékvágásba. :)
Jólvan mostmár ez így...Csak kivi voltam az egészre:DMeghát a nevem sem tetszik, ilyen buta nevet választani???:rolleyes:
Hja és bocs ha fennakadást okoztam/tunk:D
Szerintem nem buta :)
Nekem régen Robcsi volt a nevem ezt változtattam meg Robbiera, robcsi valahogy túl gyerekes és b_zisnak hangzik mai fejjel :)
Kicsinyítö:DDe legalább arra gondoljál, hogy fiatal vagy, ha a robcsit meghallod:P:vlol:
Szerintem meg rossz nick az enyém, dehát ha most ez a nevem ez a nevem és nem más:D
A Robcsi az aranyos, becézős, lehet, hogy b_zis, de legalább egy normáls kisgyerek név. :D
Az I betűt Y-ra és a karaktereket megkétszerező, rosszabb esetben megháromszorozó írok általában facebook-mániás fiatal lányok. (picsák. :P de ne általánosítsunk, lehet téves utalás is, mint akár Iza esetében. :))
Nem vagyok Facebook-mániás ha esetleg felnézsek 5 v 10 percre oszt lépek is:P
Ezt még régebben találtam ki, azóta ez lett, aztán más és más és más.....:D
Te, Iza, hogy így mindenki rákapott a Let's Playezésre, én most gondolkozok egy Mirror's Edge lets playen. :D rajta van a gépemen, szal... :D
Fúú... Nekem még van az Old Mill, meg a többi... Nem tudok átugrani a feszítővasért a kötélen... Belengetem normálisan(csak sajna itt kisebb az ereje, mint a tR4-ben meg LE-ben...) ugranék, erre nem másfele ugrik a dinka? :mad:
Kacsa, én azt mondom, vágj bele nyugodtan. :D
Én legszívesebben az avimon lévő játékból csinálnék. :hug: Hosszú-hosszú órákba telne, de nem érdekel. :clown:
Spoiler!
Csak nyugottan:DAkinek jól esik vágjon bele:D:)
Én hobbiból üzöm ezt, megjött a kedvem, ahogy néztem a többieket:PMeghát folytatom, mihelyt van 1 kis nyugalmam:P
Összel majd úgyis gyártani fogom öket:P:D
Michele te csinálj XNA-ásat:vlol:
Nem tudom miért, de ez a rész a legszebb és legérdekesebb:)
Spoiler!
Közben csináltam 1 vidit, a születésnapom alkalmából kijátszodtsam 1 Amnesia Costum Story-t:D
Spoiler!
Még lessz hogy játszani fogok pár CS-t feltöltöttem a készletem:D
én tudok ajánlani. :)
vegyük az eddigi legkedvencebbeimet: pl. a Followed By Death ez az eddigi legeslegkedvecem. :D alig várom a 3. chaptert belőle. :) idén év vége felé jöhet ki valahogy.
de még vannak olyan nagy címek mint a White Night, La Caza... meg régebben játszottam egy sima CS-el, annak Study Of Insanity volt a neve. :) próbáld ki ezeket, nekem bejöttek. :)
Én már játszodtam és nagyon jók:D
Az Amnesia hillt meg a Tenebris Lake-et játszanám ki, most kezdtem ráhajtani a CS-ekre:D
Kaptam egy a shade of lavender-t is....meg a canabalism is jónak látszik:D
Majd meglássuk mik lesznek:DPrób'lom az újjabbakat és a frissebbeket kijátszani:D
Nos srácok nekem végleg betelt a pohár kinek jó kinek nem én többet nem leszek elérhetö sem forúmon sem chat-en, de továbbra is csinálom a végigjátszásokat, csak nem fogok fellépni 1 bizonyos személy miatt mert kihozott a sodromból....
Remélem nem haragszotok meg, én próbáltam jó lenni rendes lenni oszt meg lehordanak a sárga födig hát köszi szépen ezt érdemlem meg én...-.-*
Sziasztok!!Ha akartok tiltsatok ki....
Most már megint mi van? xD Elmentem egy pár napra és már megint összevesztetek? xD
Privibe elmondom ha az úgy megfelel:DFórumra inkább nem is írom le:P
Iza ezt legfőbbképpen neked csináltam, de amúgy letöltheti bárki :) Legendhez Claire ruha ;) Remélem tetszik :D http://www.mediafire.com/?t7tqd6rrhb6p701 Jah és DCs :D
Szerk: Javított ;)
Köszi Crash:hug:
Ki is próbálom:jumper:
Csakj egy apró hibája van az hogy az álla valamiért fekete nem tudom miért van :( Pedig nem színeztem át az állát Minden Oké. Csináljak Dzseki nélüliset? :naughty: