Ezek sajnos a trollok legrosszabb fajtájába tartoznak. Még viccesnek sem mondhatóak. Irigyek, ennyi az egész. Látják, hogy tehetséges vagy, ők meg nem azok, és ezért egyből fikáznak.
Nyomtatási nézet
Ezek sajnos a trollok legrosszabb fajtájába tartoznak. Még viccesnek sem mondhatóak. Irigyek, ennyi az egész. Látják, hogy tehetséges vagy, ők meg nem azok, és ezért egyből fikáznak.
A franc kivan a sok idiótával amelyik olyan ökörségeket ír hogy xy halott oszt szeressed visszajön megölelni az xy ha nem küldöd tovább akkor nem fognak szeretni, ilyen baromságokkal zargatni az embert tiszta csicska az ilyen:mad:
Az ijenek nekem is megeszik az idegemet!!-.-*
Nem azzal vagy a baj hogy 1x elküldik, hanem az hogy 100 ember elküldi Ugyanazt-.-*:angry:
Ennél idegölöbb nincs is!!!-.-*:angry::rolleyes:
Spoiler!
Hát ja, ismerősöm mindig ilyen hülyeségeket küld.
Valaki igazán megmondhatná,hogy mi a jó büdös ..................ért vannak emberek,akiknek ki van jelölve a munkájuk,amiért fizetést kapnak?azért h DOLGOZZANAk.de neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!majd a hülye technikusis srácok megcsinálják!lapátoljatok sz@rt,almozzatok,szénázzatok,mossátok ki a hűtőt,takarítsatok,csutakoljátok a lovakat.a munkával nincs gondom.DE HOGY MINDEN ÁTKOZOTT CSÜTÖRTÖKÖN NEKÜNK KELL MINDENT MEGCSINÁLNI MÁR NONSZENSZ!!!!akk kérem a fizetésüket,és egy rossz szavam se lesz.de amig nekem kell hazamennem trágyaszagúan,a lovardából,addig fogok pofázni nekik ameddig csak jólesik!!a görény formáját a linkelő marháiknak!
A f*****m kivan a sok kis g****l hogy aki normális videójátékkal játszik az már pchiopata meg erőszakos egyesek szerint nem kell mindenkit egy kalap álá venni mert nem mindenki debil. Én is ilyenekkel játszottam mégse vagyok erőszakos, meg nem voltak elvonási tüneteim. meg a Tr-t is szeretem mégsem hiszem magam hogy tudok szaltózni meg fegyvert kezelni meg nem is ugrálok a házakon falakon, és mind azért mondják ez mert egy nem normális emberke szurkálgatja a kis osztálytársait ezért megint be skatulyázzák aki lövöldözős és háborús game-ket tol a gépen ill. a netes szervereken
Nálunk is így van, viszont van 1 jó haver, aki szintén kipróbál mindenféle stílusú játékot. :)