A Sony adja ki a legjobb telefonokat, ez nem vitás. :)
Nyomtatási nézet
A Sony adja ki a legjobb telefonokat, ez nem vitás. :)
De az iPodok meg tököm tudja még milyen i készülékek vannak,na,azok verik az összes telefonmárkát. Én amúgy amondó vagyok hogy a telefonnal telefonálni kell,nem mini PC-ét kell készíteni belőle. :)
Sztem meg az iPhone meg az iPod meg az ilyen nagy marhaságok mind egy rakás szarok amugy is mind azok az "i" telók hozták be az androidot a divatba
Lehet, hogy képregény reboot is lessz ? Épp most olvasom, hogy Karl twitteren irt a képregénykről :
"Do we see any Tomb Raider comics being part of the Tomb Raider franchise reboot?'........We sure do. Here at Crystal were big fans of comics. BUT...they need to be truly relevant to the overall universe, telling a compelling story and not just done for the sake of it. When the TR universe is ready for it we'll review the idea."
trfan: ez az egy TR, ami totál hidegen hagy:o nem vok képregényes.
én is totálisan egyetértek Petyáékkal, ez annyira hülyeség, telefonnal én CSAK telózni szoktam, a legritkább esetben játszok rajta (akkor is az egyik mobil TR játékkal :D)
nekem Sony Ericssonom van, és meg vagyok győződve, hogy a LEGJOBB MÁRKA!:jumper:
SEZRK.:
egyszerűen nem tudtam hova tenni a TR Trilogyt, de elmondom a véleményem:
nagyon örülök, hogy végre PS játékosok kapnak valami értékeset, nem csak a Boxosok. én bár Boxos vagyok, mégsem örültem, ha valami exkluzív, én annak örülök, ha minden játék MINDEN konzolra kijön (és PC-re is, naná).
mert ugye ha valaki nem kap eg valamit, akkor nem örül, és mérges lesz, újabb Konzol War jön csak :(
jó kis Achievementek az biztos, ötletesek, de én úgy vettem észre, hogy csak a Legendbe vannak újak (amik tényleg tetszetősek), az Anniversaryban nincs... Boxon is volt olyan, hogy halál nélkül végigvivés, vagy az Adrenalin Gombnyomogatást végigvinni halál nélkül...
Én meg csakis SMS-t irni, telefonálni, zenét hallgatni szoktam rajta, de azért szertem ha olyan sokat tud a telóm jobb mintha olyan buta lenne :D
Nekem az a bajom az ilyen telefonokkal mint az xperia, hogy nem bírok rá vigyázni xD 1szer elejti az ember és búcsút mondhat neki. Én a teloimat álltalában mindig elejtem( 2 havonta vehetek újat..xD) úgyhogy nekem volt már minden fajta:D
Igazából szerintem a Sony és a Samsung a legjobb viszont a Sony iszonyatosanl törékeny... LG-t sose szerettem Nokiának meg rondák és eléggé gagyik a teloi( mármint amik nekem voltak) viszont a Nokia bírta a legjobban az ütéseket xD
Úgyhogy én inkább Samsung párti vagyok mert jól néznek ki és valamennyire bírja az ejtéseket(megjegyzem azóta jóbban vigyázok rájuk :P)
Az Ipod meg az Iphone sosem érdekelt. Én a telefonomon telefonálni, smsezni, zenét hallgatni és fényképezni szoktam aztán isten áldja. Ha gépezni akarok akkor ott van othon a jó kis gépem és ennyi.. Azt sem értem hogy az emberek hogy bírják ezeket elrakni..:P(belese férnek a zsebbe) kistáskába meg kinek van kedve cipelni..
úgy van! van gépem, van konzolom, akkor játékra azok vannak!
akiknek meg nincs, de játszani akarnak, ne telofonon csinálják :clown: