Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy ne lépjek ki hamar a fórumból? Nem találok olyat a beállításban, hogy pl. maradjak bent fél óráig. Egyáltalán be lehet ezt állítani? Mert állandóan kilép.
Nyomtatási nézet
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy ne lépjek ki hamar a fórumból? Nem találok olyat a beállításban, hogy pl. maradjak bent fél óráig. Egyáltalán be lehet ezt állítani? Mert állandóan kilép.
Emlékezzem rám-ot pipáld ki
Köszi! :)
Csináltam új BB kódot áthúzott szövegek beírásához, [o]szöveg[/o] formában.
Használjátok egészséggel! :)
Sziasztok.
Arra nem volt igény, vagy nem megoldható hogy a híreket lehessen kommentelni ? Én nagy hiányát érzem.
Szia!
Volt is egy darabig a híreknél kommentelhetőség, de egy idő után ellaposodott, így hagytuk az egészet a fenébe. :) Itt a fórum, ott a Facebook oldalunk, szóval ha valaki nagyon hozzá szeretne valamihez szólni, akkor megteheti. :)
Mostantól minden tag saját témákat is indíthat!
(Ha olyan témájú topikot nyitsz meg ami már fut a TombRaiderS.hu fórumon, akkor a hozzászólások keveredésének elkerülése végett, átirányítunk a már meglévő, ugyanolyan témáról szóló topikba, az általad megnyitott új fórum témát pedig zároljuk, vagy pedig töröljük.)
Nagyon jó lett a fórum Grat :D
tetszik ez a frissítés,kicsit modernebb külsőt kapott...az meg külön jó érzés,hogy láthatom a facebook profképem:D