Én is csatlakozok ;)
Nyomtatási nézet
Én is csatlakozok ;)
Oké, akkor Matie csinál majd szervert, 5.-e után meg megpróbálom én is, hátha jó lenne. :) Fú hé, semmit nem aludtam.... :mad: kurv@ szúnyogok... :mad: Meg az a bhuzi kutyám...... Elkezd ugatni, hogy rohadna meg... Aludni sem lehet.... :mad: Tényleg Crash, te melyik szúnyogriasztó appot töltötted le? Bocsi, hogy ide írom, de másképp elfelejteném... Sürgős lenne a válasz. :)
A Dead Space sorozatot ajánlom mindenkinek, aki szereti a sci-fi horror lövöldéket. Harmadik személyű nézetű borzongásról van szó, a játék címe szerintem a lényeget elárulja. :) A múlt hét vasárnap végeztem az első résszel, ma pedig, nincs fél - háromnegyed órája a második résszel. A nem akármilyen borzongás mellett olyan sztorival rendelkezik a játék, amilyet ritkán látni manapság: végletekig kidolgozott, nagyon izgalmas történetet kreáltak. Aki játszott vele/ játszik vele, az tudja, miről beszélek. Leírni nehéz, ezzel játszani kell. Így aki szereti a műfajt, vagy csak szereti a izgalmas történetű játékokat (az meg fog barátkozni ezzel a műfajjal :D), az bátran kezdjen neki, nem fog csalódni. :)
Kedvcsináló: (Ha a szavaim nem voltak elegek :D)
Sziasztok tud valamelyikőtök segíteni, hogy tudom letölteni a Steam-ről a "Hitman Sniper Challenge-et" valami "Product code"-ot kér.
Nekem XBOX360-on van meg, de nagyjából megegyezik hogy hogy kell aktiválni: 576-ban meg kell vásárolni ezt a minijátékot 1500 Ft-ért, és a dobozában lesz egy aktiváló kód amit aktiválni kell a hitmansniper.com-on, és ha aktiváltad ott, akkor azon az oldalon fogod megkapni az igazi kódot, amit a Steamen kell majd aktiválni. (vagy lehet hogy alapból már azt a kódot kapod amit tudsz Steamen használni, nem tudom, mert én XBOX360-on úgy kaptam meg, hogy először az oldalon kellett aktiválnom, és utána kaptam rendes kódot, úgyhogy ebben nem vagyok biztos, de majd ez úgyis le lesz írva részletesen a dobozon :))
Kösz a segítséget;).
Na, ha már beígértem, hogy feltöltök egy keveset a Selena Sonic Cd-ből, akkor ígéretemhez hűen, feltöltöttem az első részt. :) Remélem tetszeni fog. :) Ja meg nézzétek el azt, hogy ratyin játszok, de mindent megakartam mutatni benne nektek. :)
Szerk: Na mindegy... Letiltották a szemetek... -.-" Tököm tele van a youtube-bal...:mad: Valaki valami jó vidimegosztó portált tud?
Srácok!
Hitman-Absolution vélemények?
illetve a Hitman 2höz kéne tipp a második misszióhoz,már a legelején elakadtam xD
azok a tetű polgárok kiszúrják a sniperemet..de ha nem ők a rendőrök:/
a végigjátszást olvastam,értem is de nem tudom megcsinálni:$