Sziasztok!
Sajnos több évnyire le vagyok maradva a TR-ben, de hátha az alábbi link érdekes Számotokra.
http://zacharylevifan.com/wordpress/?p=12156
:)
Nyomtatási nézet
Sziasztok!
Sajnos több évnyire le vagyok maradva a TR-ben, de hátha az alábbi link érdekes Számotokra.
http://zacharylevifan.com/wordpress/?p=12156
:)
Szia! :)
Már kint van a főoldalon, de azért köszönjük! :)
Köszi!:) Igen, biológia fakultáción már nekünk is kellett ilyet csinálni, első alkalommal kicsit kiborultam. Ahhoz képest már viszonylag jól tűröm. D:
És igen, ez végülis mindenhol így van a felsőoktatásban Magyarországon, amit lehet, többé-kevésbé bele is tömik az ember fejébe. De már középiskolában is sokkal többet kell tanulni, mint pl. Angliában. (Mondjuk máshol nem tudom, hogy szintén így megy-e, úgyhogy azokhoz nem tudok viszonyítani.)
Gyógyítással, táplálkozással, igen, de élő emberekkel, felvágni meg nem én fogom, ha kell, rég nem az én feladatom lesz.:) Mondjuk az biztos, hogy egyszerűbb az anyagot megtanulni, ha látjuk is a gyakorlatban úgy, ahogy tényleg kinéz. Csak pont ezt a részét akartam elkerülni a dolognak, és szóba se jöhetett az orvosi emiatt. Az biztos, hogy ott idegösszeroppanást kapnék.
Mindig is irigyelni fogom azokat, akik ilyen jól bírják. XD
Valami hasonló. Étrendet állíthat össze, táplálkozási tanácsadó lehet - tulajdonképpen táplálkozási szakértő. De sokkal többről van szó, mint a fogyózás. :) Ott van a cukorbetegség, lisztérzékenység, kórházi betegeknek speciális diéta, meg még sok minden más, néhány ilyen kifejezetten bonyolult is.
Uff :vlol:
--
Hú, pont, amikor sorban álltam, hogy megvegyem a PC Gurut, a Tesco rádiójában az AC Revelations trailerének a zenéje ment, jó kis egybeesés volt. XD
Szerk.: na ennyit a korai alvásról, trailerhez kelésről, pont ilyenkor kell bulit tartani a kollégiumban, és ordítozni a folyosón, menjenek a francba.
Te is jól bírod Michele? :D :D Mert én már majdhogynem szeretem az ilyen "piszkos munkát". :) Valakinek meg kell csinálni végülis, és ha már meg kell, sokkal könnyebb lesz, ha nem undorodik tőle. :)
Nahát hamár az én topicomba írtam nem tudok postonli, viszont a vidinket ki kö rakjamxD
http://www.youtube.com/watch?v=AIC6PtpPWtI
Bocsi elöreis apám beleszolt a végérexDD
Hát vártam! Vártam, hogy esetleg valaki írjon. Nem írt, sőt, elkerülte mindenki ezt a topicot. :)
Hát javaslom a videó készítőjének, törölje ezt, amíg véletlenül meg nem jelenik az ajtóban a drog elhárítócsoport. :)
Mindenesetre én elmentettem ezt. :)
Nincs semmi probléma, csak jóindulatból írtam, amit.
De ha úgy gondolod, törölhetem is.
Jaaj neeem csak azt hittem h baj h levidiztük...:PNe haragudj:D
Most azé írok ide nem akarok offolni de szerintem a tr nem attól tomb raider hogy van Larának dupla pisztolya meg lövöldözünk össze vissza arra ami csak él és mozog és esztelenül gyilkolásszúk a népet, és a tr nem a dupla pisztoly miatt tr hanem attól hogy régi korból fönn maradt helyeken kell megoldani feladatokat és kincset keresni Ugye. Na meg a csapdák kikerülése.