Jó hogy megint itt vagy.:)
Nekem is hiányoztál, (viele erfolg für dich die deutchland fahre) asszem így van sok sikert a németországi úthoz.
Meg annak is örülök hogy végre barátkoznak veled az osztály társaid.:)
Nyomtatási nézet
Jó hogy megint itt vagy.:)
Nekem is hiányoztál, (viele erfolg für dich die deutchland fahre) asszem így van sok sikert a németországi úthoz.
Meg annak is örülök hogy végre barátkoznak veled az osztály társaid.:)
Helheim-ba horus??Bocs nem volt idömXD:PKellet menni...Bajára is csak úgy betértünk....Megáltunk Sopronba és megnéztem Budapestet:D
Aztán Tovább tekertünk le az M3-ason:P
Az beza Németországban...Egyszerüen fantasztikus hely volt!!:D
Aztán mutizok 1 képet, hogy mit láttam az 1-ik muzeumban:P:D
Én ha kijárom a sulit odaköltözök majd:P
Frankethal-ba♥Gyönyörü 1 város!!És ott sok cuc esh van!!:D
Meglátod majd holnap felteszem:P:D
Kíváncsivá tettél YzaaA.
Tudjátok hogy mit láttam a Német Speyer-i Technika-i Muzeumban????
Hát ezt:D:
http://i41.tinypic.com/5bqvrq.jpg
Úgy tünik a németek szeretik a TR-t:D
És imádják a Star Wars-t:rolleyes::DAbbol szinte több volt mint a többi játékokból és filmekböl:P
Láttam Godzillát, a Predatort(az Alien-t mán nem:D)James Bond is ott volt meg sokan mások!
De megölültem amikor Larát is megláttam:)
Ez aranyos kis kép Laráról, ráadásul ez ha jól tudom a TR4-es render. :) Jó volt akkor Németben gondolom. Már ezért is megérte kimenned oda. :)
WOW :D én helyedbe szépen igényesen "kölcsönvettem" volna. :D
Hát az biztos hogy elhoztam volna!!:D
Csak sajnos nem lehetett...:(
Nagyon megérte bazi nagy volt az a muzeum...:O
Még a Kelly Family-nek is ott volt a hajója:O
De ezt muszáj volt:D
Köszi a képet :D:hug:
Igazán szép ez a Lara! :D
2 napot kellet várjak rá, hogy fel tudjam tenni:D
Nincs mit:)
Nekem is nagyon tetszik, olyan TR4-es feeling-je van^^♥:jumper:
Jaja, nekem is az ugrik be róla :)
ezz de keméény. :D :D
és ez életnagyságú? :O
amúgy ebből is látszik, hogy ha el is felejtődik a TR a kövi generációknak (amit úgyse engedünk :P, lásd engem és az unokaöcséimet), Lara akkor is történelemmé vált és megmarad örökre. :D
Ezt én is megnéztem volna. Kacsa ezt senki se tudta volna jobban megfogalmazni;).
Persze Kacsa én sem hagyom elfelejtettni a TR-t a 6 meg 5 éves uncsiaimnak is mutogatom, és nekik is tetszik:D:DÚgyhogy megszokták már, hogy ezzel játszok mindig és kérik is, hogy azt játszam, és ök is ezzel foglalkoznak:D(de ez lényegtelen:rolleyes:)
Hjaj ha nem lett volna üvegablak elhoztam volna^^♥♥♥♥♥♥♥:clown:
-----------------------------------
Kezdem úgy érezni magamat, hogy lassan megutáltatom magam az emberekkel.....:S:(
Végre szerencsém meghozta gyümölcsét!!:D:D
Letöltöttem 1 háttérkép szerkesztöt Samsung S5230-hoz és gyorsan kreáltam 1 TR-s háttérképet!!:)
http://i42.tinypic.com/8vn18p.jpg
Ezt fogom használni, amig csak ez a tellom lessz:D:)
Mit szoltok??:)
jó lett. :D
Igaz, hogy szeretem a TR-t de ezt elmondhato rolluk is!!:D
http://i41.tinypic.com/wv7dps.jpg
Claire van a középpontban, mert ö a kedvencem:clown:
Ez úgy is off topic szal....
Már régota nem tudom, hogy mit jelent az, ha 1 telefon androidos??
Az Android egy mobil operációs rendszer, jelenleg szinte a legnépszerűbb. Linux kernel (magyarul rendszermag, az oprendszer alapja, ez felelős a hardver erőforrásainak kezeléséért - Wikipédia) fölött fut. A legtöbb telefonra (és tabletre) ezt telepítik, kisebb százalékban Windows Phone 7 -et (asszem így hívják, nem olyan elterjedt rendszer). Az iOS komoly konkurencia az Android számára, ám előbbit csak a saját eszközeikre (iPhone, iPad) telepítik.
Az Android fejlesztését amúgy az Android, Inc. kezdte meg, majd később a Google felvásárolta, és az Open Handset Alliance vette át tőlük a fejlesztést. (Forrás: Wikipédia)
Egészen idáig 4 fő verziója született meg az Androidnak (minden fő verziónak vannak frissítései, ezeket az alább látható .1/2/6 stb. láthadod), a telefon hardvereitől függően telepítik őket a telefonokra. Az Én Xperia X8 -am 2.1 (Eclair) -es Androidot használ.
A verziók nevei:
Android 1.1 (Banana bread)
Android 1.5 (Cupcake)
Android 1.6 (Donut)
Android 2.0/2.1 (Eclair)
Android 2.2 (Froyo)
Android 2.3 (Gingerbread)
Android 3.0 (Honeycomb)
Android 3.2 (Honeycomb)
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
(Wikipédia)
Az első Android tudtommal valamikor 2008 -ban kerül kiadásra. Az Androidban alapból (mivel a Google -é) sok sok Google app található, ilyen például a Gmail, a YouTube, a Google Maps. Nagyon nagyon sok alkalmazás (app) és játék található az Andorid Marketen (Google Play), fizetősek, és ingyenesek egyaránt.
Én meg vagyok elégedve vele, átlátható, kezelhető, gyors. (Ugyan néha - néha képes oltári hülyeségeket, és fagyásokat produkálni, de na.. a rendszer nem rendszer hiba nélkül :D) Sajnos HIVATALOSAN nem létezik rá újabb operációs rendszer, ám túl bonyolultnak nem mondható ügyeskedéssel felvarázsolható rá a 2.3 -mas Gingerbread.
Köszönöm a felvilágosítást mostmár értem hogy mi az az android:)
Én úgy vagyok vele, hogy még maradok a kicsi nem androidos telefonoknál, aztán az idö mulásával változni fognak az izlések is:D:P
Nekem is nagyon tetszik jól kezelhető, okos meg minden.. nekem néha (nagyon néha nagyon ritkán) kicsit belassul miko már szinte teljesen levan merülve v mikor bekapcsolom, de ettől az apróságtól eltekintve tökéletesen működik... nem csak 2.3mast, de a legújabbakat is fellehet rakni rá...
áhhh, sztem az iOS mindent visz. :D
Spoiler!
Nagyon szívesen! Bizony, néha Én is szeretek hozzányúlni az egyszerű Nokia telómhoz. :)
Az ICS is elkészült, és felrakható? No nem tudtam, amennyit olvasgattam róla, ott szinte mind csak a 2.3 -masokról volt szó, de igazad lehet. :)
Nekem akkor kezd belassulni, amikor már több mint egy hete újraindítás (kikapcs - bekapcs) működik, ilyenkor ezt a műveletet el kell végeznem rajt. :D Bekapcsolásnál szerintem a legtöbbünknek (legalábbis az X8 használóknak) lassú, betölti azt a sok nyavajás programot, amit nem kéne.. :D
Kacsa: Én erősen iOS, Apple és minden - ami hozzájuk kapcsolódik -, ellenes vagyok, így elvből nem vennék. :D
Ez az Amnesia White Night valami eszméletlen jó^^:jumper::jumper:
Most kb olyan szinten félek, mint amikor elkezdtem a rendes játékot..:D
Ki kéne probálni, nagyon tuti!!:D:D
júúú hát nekem is át kuldted ezeket xD
Miket??XD
Mert nem tom miröl van szó:P
Ilyenkor úgy szeretem, hogy a hsz-ek megmaradnak!!:D:DAmikor kéne valami csak megkeresem s meg is van:)
http://i49.tinypic.com/2naqueq.png
És a stafom!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
Gratu! :D ;)
És itt a másik:D
http://i45.tinypic.com/qysen4.png
Kemény, hogy 1 nap alatt kivittem mind a 2-öt:D
Ómájgood o.O Gratulálok :D
nem semmi. :D
én valahogy elidőztem vele állandóan, igaz, nem is volt olyan, hogy kifogytam bármiből is. :D végén mindig maradt jópár gyógynővény az Item Boxban, pedig fölöslegesen gyűjtögetem, dehát félek, hogy kifogyok valamiből és újra kell kezdenem. :o
kb. 5-6 óra lehetett a rekordom. xDD