Hááát, izéééé, majd küldök jó? A következő sztori a tiéd. :)
Nyomtatási nézet
Hááát, izéééé, majd küldök jó? A következő sztori a tiéd. :)
reklamálok nem szégyelem magam????:smackbum:
ojan szétszort vok bocs ha bunkónak látszodtam^^*
amm köszi:)
csak jólesik shegíteni!!:Dha nem tok valakinek shegíteni abba belehalkok!!!!
nincs mit csinálnom amugy sem:o
Kééééééész, nekem végem. :vlol:
Ting, akkor most legyek rád mérges, mert "megRickRolloztál", vagy ez nem számít annak? :vlol:
OBig, már kész is van a meló :) egész jó történetet kellett lefordítanom :) ha meglesz a végigjátszása akkor valószínű neki is állok :)
Ting ez fárrat LOLLXDDDD:vlol:
Kacsa én is le fogom tölteni^^:D
Mindig? Hohhóóóó.... neem baj. Nincs olyan szekér, amire ne lehetne még rakni, azt mondják. :)
(Csak én ebben nem hiszek! :D Nem hiszek a végtelenben. Még azt sem hiszem el, hogy az űr (a világűr) végtelen. Egyszerűen nem megy. Akárhogy próbálom.:rolleyes:Most komolyan, esküszöm, nem tudom elképzelni, hogy akármi is végtelen legyen.:rolleyes:)
én nem tom miért te hiszek a végtelenben mert ugye a számokból is végtelen van nem lehet a végérejárni csak megunni a számolást
vagy hogy csillagból is végtelen sok van kivi lennék rá hogy van-e ojan ember aki nekikezdene csillagokat számolni:vlol:
de most komojan én mennék a világürbe keresgélni új dolgokat felfgfedezni opont mint a Space Core:o:D
horus ha azt mondod hogy végtelen akkor még nincs véga a számolásnak!!
számolhatsz akármeddig ugysem érnél a végére ezért mondják hogy végtelen!!:D
hát igen a világür egyre tágúl ezért nevezik végtelennek:D
de vege van mert Nem szamolsz tovabb elszamolsz xig aztan mar Nem tudsz tovabb szamolni es aztan mondod vegtelen de azt Nem mondod mar hogy vegtelen1 vegtelen 2 csak vegtelen Nem szamolsz tovabb = befejcsized = vege de ezt csak en gondolom igy lehet hogy hulyeseg...
látjátok, olvassátok el horus előző hsz-ét: tiszta zavar. :D (nem horus a hibás, csak az agya xD)
én csak annyit mondok, hogy az emberi agy nem tudja felfogni a végtelent. végtelen... végtelen. meg tudod egy kicsit érteni, hogy végtelen; nincsen vége... de ha belegondolsz, hogy nincs vége... akkor valamilyen szinten PONT AZ A VÉGE, HOGY NINCS VÉGE.... OMG OMFG :vlol:
én még mindig úgy gondolom, hogy semmi sem végtelen... csak naaaaAAAAAAaaaaaagyon hosszúúúúúúÚÚÚÚÚÚúúúúúú.:jumper: (ja és amúgy ez viszont igaz, hogy a világűr tágul... de ha valami tágul, akkor nem lehet végtelen, örökre nem tágulhat! vagy igen? ezért én arra tippelek, hogy akár még a világűrön TOVÁBB is lehet valami, ahol picike, szivárvány színű kentarurok és pónik táncolnak minden nap :D)
de ha maegunod befejezed, befejezed - veget er - nem csinalod tovabb - vege :o:D:D
na jó nekem annyi!!!XP:vlol:
jó akkor vége!!:D
Nem értem, hogy mit tudok ennyit beszélni egy alap szón.:D
eggyet értek!!:thumb:
engem most az idegesit pl hogy a világür miért fekete és a földön az ég miért kék????:confused:
a világűrről nem sokat tudok, de azt tudom miért kék az ég :o elmondjam, vagy költői kérdés volt? :D
nem költöi tényleg érrdekel miért kék az ég:D
Akkor azért, mert ugye a fény ahogyan törik különböző színeket hoz elő, és ettől színesek a dolgok. (na jó elég hülyén magyarázok) és ugye a levegő tele van vízpárával, ami úgy töri meg a fényt, hogy a kék szín jön elő.
ahaaa így már világos^^:D
úgye:D
jó hogy megkérdeztem ezt én sem tudtam:vlol:
hát én ezt nem tudtam:eek:
****ki de jó új dolgokat tanulni:vlol:
Na és azt hogy a macskák azért dörgölőznek tárgyakhoz vagy személyekhez hogy megjelölje illatanyagokkal mint a "tulajdona" lenne?
És azt hogy 1 x 1 az nem kettő? :D
Én ilyenkor szoktam azt mondani. hogy ezek nélkül az információk nélkül is tudok hosszú és boldog életet élni :p
nah megokosodtam:vlol:
kössz a felvílagosítást emberek:D
és azt tudtákok hogy a kutya a pisijével jelöli meg a területét???:vlol: