lehetséges hogy csúnyább lessz!! :S
Nyomtatási nézet
Akkor most szunet van és csak 2kor fogjak folytatni ???
még lesz egy uborkaszaft(ubisoft) 1 óra múlva, utána sanyi XD
na m1 Petya gyorsabb :D
Azt hittem EA több játékot fog bemutatni NHL sem volt asszem pedig azt imádom ^^ <3
Meg Sims is csak egy volt (szerencsére) pedig már megijedtem, hogy egész éjjel csak simsezni fognak!!XD:D
SzaftosUborka nem tudom mit fog bemutatni, de gondolom ott lessz AC...
Holnap is lesz E3? És ha igen, mik lesznek?
3óra múlva sony szerintem megnézem, fuu holnap egész nap alszom XD
Sony NGP-t viszi az nem nagyon izgat...
Uborkásokat talán még megnézem.... :D
am nem lessz uj Splinter Cell ?
a gombnyomogatós rész nagyon tetszett :D
Állítólag megint jönnek exlusiveok(4-6?) meg azért Unchartedre is kíváncsi vagyok, mutathatnának PS3ról NGPre vagy PS2ről NGPre portot.
Lesz Silent Hill,MGS,DMC HD remélem ez a sonynál megmutatkozik hiába boxon is lesz :D
Na de holnap a Nintendo nem elég hogy az új kütyüt be kell mutatniuk de valami erős 3DS játék felhozatalt is, mert nem veszik úgy a konzolt ahogy elvárták.
Na jól van, nekem mára ennyi, nem volt rossz, jó kis game-eket mutattatok. A Sony-t majd YouTube-on visszanézem. :)
ME3-ból remélem lessz demó... :D
ubórkássoft is jó lessz beyond good and evil2 lessz meg I am alive az utóbbira nagyon kivi vok!!:D
Eddig az idei E3om nem valami nagy szám:S
Tegnap még Ubi bemutatta a FARCRY3at ami atya úristen de jól nézett ki Sonynál semmi érdekes nemvolt csak Uncharted és az új Bioshock vidi :)
A legfontosabbat majdnem kihagytam(499.00 USD=90,301.35 HUF)
A PlayStation márkanévvel ellátott 24 hüvelykes monitor amellett, hogy képes a 3D-s megjelenítésre, egy olyan technológiával is felvértezték, amivel az előtte ülő két játékos számára két külön képet tud megjeleníteni. Ami persze azt jelenti, hogy nincs többé szükség osztottképernyős játékra, ami mellesleg egy hasonló méretű monitoron egyébként sem egy túl nagy élmény.
http://www.gamekapocs.hu/media/galer...mal_ps3dtv.jpg
Ezen kívül jön még egy PlayStation márkájú 3D-s szemüveg is, ami magában 69,99 dollárba kerül, s elméletileg kompatibilis lesz az összes mostani 3D-s televízióval. Mindezek kombinációjából pedig kialakul egy csomag, ami tartalmazza a monitort, a szemüveget, egy HDMI-kábelt és egy Resistance 3 játékot, összesen 499 dollárért.
Fú visszanéztem most, és láttam a Far Cry 3 -mat, hát nem rossz, de unalmas már ez a dzsungeles környezet, szerintem ez a game bukás lesz.
KVÁRA MEGÖRÜLTEM, AMIKOR MOST LÁTTAM OLDALT A VIDEÓKNÁL AZ ÚJ BROTHERS IN ARMS BEMUTATÓJÁT! Rákattintottam nyomban, megnéztem, és ledöbbentem: ILYEN EGY SZART MÉG NEM LÁTTAM! MI A F*SZÉRT BASSZÁK EL EZT A KVA JÓ JÁTÉKSOROZATOT EGY ILYEN BAL****SÁGGAL? AKKOR MÁR CSINÁLTAK VOLNA EGY MODERNT HÁBORÚS RÉSZT, VAGY FOLYTATTÁK VOLNA AZ EREDETI VONALAT! ERRE MIT LÁTOK? EGY FOST. SZÁNALMAS...
90 ezer ft nem is olyan sok, drágábbra számitottam mikor olvastam :)
NFS awww....<3:jumper:
imádom nagyon tetszik meg a ME3-is tök jo lett!!!:D
mit esznek a 3D-s cuccon? szerintem teljesen irreális. főleg hogy korlátozott a képernyö méret. amíg nem fedi le a teljes látóteredet félkör ívben, eltünnek a lebegő dolgok a semmiben ha éppen kiúsznak a képből. Persze biztos engem zavarnak ezek a dolgok, nem fogott meg moziban sem a 3D, inkább furcsa érzetet keltettke bennem, mint jót. igaz imax-ben nem voltam ott biztos nagyobb a vászon. Esetleg még néhány effekt jól mutathat vele, de nemtudom. Majd ha javitanak rajta még lehet mókás.
Jól van, Digic Pictures. :hug:
Nagyon jó lesz! :) Már csak be kéne szereznem vagy egy jobb videókártyát, és memóriát, hogy menjen az AC2 meg a Brotherhood rendesen, vagy lehet hogy csak simán megveszem XBOX-ra.
Megnéztem a Hitman Absolution trailer -t és amennyire megtudom ítélni a videó alapján ez a rész a korábbiakhoz képest sokkal erőszakosabb, durvább lesz és nem csak csupán mesterien megkomponált, tökéletesen végrehajtott megbízásokról fog szólni.
http://www.youtube.com/watch?v=SDnH2GAD8Bo
Én pont ellenkezőleg gondolom, moziban nagyon átjött az egész,animációs filmeknél meg főleg, Media Marktban kipróbált 3D TV-k lenyűgöztek, egy új fokozatot adott a tvzésben már csak egy játékot ki kéne próbálni, ha nálunk is hasonló árban lesz ki is lesz próbálva!:jumper:
XBOX exklúzív játékokra gondolsz? Mert akkor Gears of War, meg Alan Wake, arcade játékok közül Limbo, Shadow Complex, ha szereted a Dead Rising sorozatot, akkor az első része a DR-nek, és a 2 XBOX exklúzív kiegészítője a második résznek.
Xbox360 (noob vagyok nem tudom mi a különbség xD) :D :D :D
Nemsokára megkapom és játékokat keresek :jumper::jumper:
Én egyből a Mirror's Edge-t mondanám, nem mindenkinek tetszik de akinek tetszik annak OMFG(itt fórumon Kacsa,Ting és én rajongunk érte :)
Aztán Assasin's Creed sorozatot is mondanám, ha szereted az rpg akkor Final Fantasy XIII sok multiplatform játékot nem is merek ami nekem be is jött :D
De viszont tudom hogy nem ezt kérdezted de tapasztalatból mondom PSen ezek a játékok lenyűgözőék:
LittleBIGPlanet 1-2
Uncharted 1-2(nemsokára 3)(olyan mint a TR)
Infamous 1-2
Rachet and Clank
Killzone 2-3
Metal Gear Solid 4
Heavy rain
Heavenly sword
GT 5
Resistance 1-2
God of War
Yakuza
Most jönnek majd a PS2 és PSP játék újrahúzása PS3ra..:D
Na ja! Már ideje lenne egy bejelentésnek :D
:offtopic: pill mek zuhanyozni és mindjárt itt vagyok :D
Hmmm, Mirrors Edge 2, a DICE által fejlesztett, és a BF3 által is használt Frostbite 2 grafikus motorral, hmmm, jól hangzana. :D