Kacsa eredeti hozzászólása
ömm... Hydrophobia nagyon kicsi és ismeretlen játék, nincsen sok rajongója, nincs is több része (a Prophecy csak egy megpacthelt rész) ahhoz meg pláne nincs elég rajongója, hogy részekre bontódjon a rajongótábor, és legyen:
- egy rész, amelyik imádja, és legyen
- egy rész, ami szereti, de mégis vannak kritériumai. (pont úgy, mint a Resi esetében)
bármennyire is szeretem a Hydrophobiát, be kell látnom, hogy kicsi és jelentéktelen.:(
na és ami a legfontosabb: vannak rajangók, akik imádják a régi részeket, de a Resi4-et és a Resi5-öt már nem szeretik, mert nincs meg bennük az a feeling, ami a klasszikusokban. (tudom, unalmas vok, de ez a feeling... tényleg sokat számít)
és én eleve szeretem hallani mások véleményét is, ha rossz, ha nem. és eddig belenéztem a Resi5 gameplayjeibe, és egy remek kalandos akciójáték (és a hosszával is minden rendben lehet, nem rövid; és számomra egy hosszú játék már gyöngyszem :D), de tényleg, már nem az a hangulat van benne, mint a klasszikusokban.
nem Robbie, attól, hogy egy játék nem ijesztő, attól persze, hogy lehet jó.:)
csakhogy mi most RESIDENT EVIL-ről beszélünk, amihez hozzátartozik a félelem.
amíg nem játszod ki a klasszikusokat, addig nem fogod érteni, addig senki sem érti, minek tépem a szám;)
(természetsen nem arra kötelezlek, hogy játszd ki, ahhoz én senki sem vagyok... csak azt akarom mondani, hogy érezni kell a klasszikus Resi-részek hangulatát. olyan az, mint egy kemény drog, ha párszor (vagy akár egyszer is) belekóstolsz, nagyon fog tetszetni, és akarsz még... még... és még.:) Ugye Cindy? :D mesélj csak az Outbreak-ről! :naughty: