Én úgy ismertem meg ezt a játékot, hogy beleszaladtam egy témába, ahol a grafikája volt terítéken, és hááááát... :rolleyes:
... :D
Nyomtatási nézet
Én úgy ismertem meg ezt a játékot, hogy beleszaladtam egy témába, ahol a grafikája volt terítéken, és hááááát... :rolleyes:
... :D
az biztos!:)
Komolyan modnom, azt is megosztottam velük, amikor kipörgettem a játékot 100%-ra, és akkor azt mondták nekem a fejlesztőjk (pontosabban Rob Hewson, a játék Kreatvív Rendezője), hgy Woooohooo! és megkérdezték, hogy mit szólnák ahhoz, ha én lennék az első a világon, aki 100%-ra kijátssza.
én meg csak Óhmájgádoltam:vlol: nem hittem el.
phufff, na ma végre újra lesz telepítve a gépem totálisan. na véééégrre. már valami katasztrofális:eek:
(és hogy ne higyjétek azt, hogy minden problémára újratelepítek: már 2 éve megvan az XP)
Operációs rendszert is váltasz?
nem marad az XP:cool:
nem tágítok. (és már meg is volt az "aktus" xD már újta van telepítve)
XP meg a Win7 a legjobb :)
Ma kipróbáltam a Hydrophobiát :jumper: mikor elinditottam a gémet úgy gondoltam egy shit lessz nem tetszett az hogy minden 2 lépésnél cutscene jött, de miután beragattunk a liftben hangulatossá vált a játék....
Egyenlőre nem tudok sok mindent mondani róla mivel nem játszottam még ki a demót csak addig jutottam el, hogy megkell hekkelni a "konzolt" .:D
:D:D:D:D:jumper::jumper::jumper:
hát igen, de csak gondold meg, szinte minden játék elején rengeteg a cutscene, az adja a hangulatot a játéknak, az a bevezetése.
és a bevezetés legegyszerűbb módja a cutscene.
amúgy később ( a FULL gamebe) már eléggé ritkán vannak cutscenek, sőt, én MÉG több helyre raktam volna. (nem az elején, ott valóban van elég cutscene, de a játék közepén nem sok)
na akkor: z első meghackelt KONZOL, a Shuttle Plaza felett van, és körülötted tűz.
no meg a szegény Yates is a padlón fekszik.
és még semmi víz nem volt. akkor trfan modnok neked valamit: amint kijutsz abból a teremből, ahol az első meghackelt konzol van, és lemész a lépcsőkön, készülj fel szegény Katikám kétségbeesésére, mivel akkor fogja elönteni a víz először.
és mint tudjuk, Kate Wilson vízfóbiája a gyerekkorában kezddődött.
a szemfülesebbek, akik eléggé körülnéztek Kate lakásában a játék elején, találtak egy Emléklapféleséget, Kati tévéje alatt. az egy olyyan lap, amire az van ráírva, hogy: Kate Wilsonnak a kíváló úszó-teljesítményéért. (vagy mi xD:rolleyes:). szóval egykoron, gyermekkorában Kate nagyon jól úszott.
na és van még valami: amikor Kate víz közelében, illetve abban van, akkor több fóbia-hangot lehet hallani. (és a szívverését, a kontroller rezgése altal)
de a legszembetűnöbb nekem egy olyan hang, ami legtöbbször csak az igazán halálközeli élményekkkor mutatkozik meg (amikor majdnem elfogy az összes oxigén számára)
ekkor valami olyasmit lehet hallani vékony gyerekhangon, hogy please don't leave me there!, azaz légyszi ne hagyj itt!
a Kacsa ebből arra következtetett, hogy Katy Wilson egyedül maradt a vízben, feltehetőleg azért, mert úgy gondolák, úgysem eshet semmi baja a vízben egy nagyon jól úszó lánynak. hát igenis esett, mivel majdnem az agykárosodásig a vízben maradt. (vagy talán továbbb:kratz: hiszen ez a jövőben van, talán még a fulladást is meg lehet gyógyítani :rolleyes: :clown:)
és ezt az elméletemet alátámasztja a játék első, kezdő videója is, amiben Kati rémálmába is betekintést nyerünk.
Spoiler!
szerintetek eljön 2012-ben a világvége? sztem nem. (azaz a "Földvége")
és szerintetek leszenk majd a közeljövőben népesség-túltengési problémák? (azaz nem lesz elég táplálékuk, illetve nem lesz elég lakóhely, ilyenek...)
mondjuk 2051-re?
ááááá...
én nem hiszem hogy ijen hamar vége lenne a világnak:D
korábban is megjosolták hogy vége lesz a földnek és még mindig élünk:cool:
az hogy elfogy az élelmiszerünk meg vizünk abban bizok mivel mostis felrobbant 1 atomerömü asztán volt még 1 vörösiszapáradás:nut:
meg azt mondták hogy a köolaj is kezd fogyni:o
szoval...
de ne itéljünk elöre várjuk meg a 2012-öt:D
én már csak azért nem hiszek a 2012-ben, mert ugye maja naptár így meg úgy, de most csak nem gondolhatják komolyan ezt... örökre nem tudnak még a maják se elszámolni, valahol muszáj volt abbahagyniuk. Így is előre dolgoztak már nem tudom mennyit, szerintem lett volna idejük bepótolni.
Következtetés: Mivel valahol abba kellett hagyniuk, lehetett volna ez mondjuk 2000 is, nem fogok azon kattogni, hogy most akkor világvége lesz?
hát olyan lehet, hogy elfogynak bizonyos nyersanyagok, de szerintem mivel a tudomány egyre fejlődik, csak megtudjuk majd oldani, úgy, hogy valami mással pótoljuk...