:D Jó igazából csak poén volt. :clown: De azért nevetnék egyet ha ilyen eszement játékot készítenének. :D
Nyomtatási nézet
Crytek: Legalább 8GB memóriát az új konzolokba
http://gamepod.hu/hir/crytek_legalab...onzolokba.html
(Friss hír 10 perce érkezett)
Kacsa,már mint úgy értik ezt,hogy RAM-ot,nem merevlemez kapacitást. :D
na ezt viszont nem értem. RAM-ban?!?!?!:eek:
egyáltalán van olyan SZÁMÍTÓGÉP, amelyikben 8 GB RAM van?!:eek: Petya, neked milyen van?
ez RENGETEG!!! sztem ezeknek a "Crytek" vagy kicsodáknak el kellene gondolkozniuk. aszongyák: nem akarnak kompromisszumokat kötni a grafika terén. könyörgöm, én meg a pénz terén nem akarok kompromisszumot kötni, IDIÓTÁK!:mad:
nagyon jó a teljesítménye a mostani Xboxnak vagy PS3-nak is, nem? vagy a következő grafikai generáció első követelménye ez a horribilis méret lenne?
Nekik nem elég semmi. A Crysis 2 is bitang nagy grafikával rendelkezik. Nem tudom, én egyszer kipróbáltam, annyi elég volt. Olyan mint egy interaktív techdemo.
Nem értem, hogy az XboX-ot miért hasonlitság a géphez, teljesen más gondoljunk csak bele 512MB ram mikor volt elég egy gépbe ? 10 évvel ezelőtt.....
szerintem 8GB túl sok lessz csak az árat fogja növelni....
Nekem 4 GB memóriám van,tuning memoriák,de több egy mai játékhoz nem kell nagyon.
Crysis 2-höz is felesleges mert sokkal jobban fut mint az egy. (És Én tudom is hogy miért de azt nem írom le mert veszekedés lenne belőle)
Úgyhogy nem értem mit akar a Crytek. Ha eddig az XBox 256MB,és a PlayStation 3 összesen 512MB RAM-al rendelkezik,és így is nagyon jól,és szépen futnak rajta a játékok,akkor ezzel az arányossággal számolva,8 GB-vel mi a tököt terveznek? Ray tracing-et,vagy mi a lópikulát? El vannak ezek szálva maguktól.
Amúgy PC-énél van egy pár őrült,akinek van pénze és nem tudja mibe ölje bele,hogy 24 GB Ram-ot rakott a gépébe.