Nem akarok a CoD ellen szólni,de ez tényleg undorító,ez,és csak ez undorító az Activisontől. Ha a pénzéhség fájna,sokan ordítanának.
Nyomtatási nézet
ordítani? azok már rég elájultak volna:D
ÓÓÓÓ IMÁDOMM A RESI 4-eT!!! most is azt tolom:D
Dehogy vagy idióta ha így veszed tényleg álmodozás :) tessék tenni ellene hogy ne csak álmodozás legyen! Vannak nálunk is nagyon jó fejlesztők!
Pl:
Zen Studios
Crytek
3D Magic
neocoregames
Hamarosan elkészítem a Crysis 2 multiplayer demo gameplay-ét,természetesen HD-ben. Ha fel lesz töltve youtube-ra,linkelem. :)
Oksa Sikert!:D
------
"Mike Capps, a konzolos vonalon X360 exkluzív Gears of War sci-fi TPS szériát készítő Epic stúdió egyik főnöke azt mondta, cége "nagyon szeretné" áthozni a sorozatot Playstation 3-ra is.
"Szeretnénk-e meggyőzni a Killzone és Resistance rajongókat arról, hogy a Gears egy durvajó sorozat? Hát persze, hogy jó lenne megjelentetni a Gears of War játékokat Playstation 3-on. Nagy buli lenne. Ott is ott szeretnénk lenni. Mindenhol ott akarunk lenni." - mondta az úr az IndustryGamers magazinnak adott interjújában a GDC-n.
Természetesen a Microsoft nem igazán örülne egy ilyen multiplatformosításnak. Capps ezt pontosan tudja, és azzal is tisztában van, hogy cége sokat köszönhet a Microsoftnak. Ettől függetlenül kijelentette: a Gears of War franchise az Epic tulajdona, és ők döntik el, mit csinálnak vele.
Az Epic minden új Gears-rész előtt komoly tárgyalásokat folytat a Microsofttal, hogy merre tovább. Capps azt mondja, a számítástechnikai óriás minden esetben "meggyőzi őket arról, hogy érdemes nekik dolgozni". Emellett a Microsoft súlyos marketinggel támogatja az Epic játékait, ami nagy terhet vesz le a stúdió válláról. "
MSnek 3 nagy exlusive címe volt ebből egy már nem (Mass effect) és jön még a gears of war zsíííír :D
Köszi! :D Fel is töltöttem,a minőség egész jó lett. (Ahhoz viszonyítva hogy a közel 11 Gigás felvételt lecsökkentettem 350 Mb-ra,és a videó HD-ban készült el,16:9-es képaránnyal) Nem teljesen olyan lett,mint amilyennek akartam,de nem filmet csináltam,hanem gameplayt,olyan játékosok számára,akik érdeklődnek a játék iránt. Így hát tessék csak megnézni,aki teheti nézze HD-ban. Jó szórakozást hozzá!
http://www.youtube.com/watch?v=P5Jx5Msq6Ls