:hug: :o :) :hug: (10 karakter.)
Nyomtatási nézet
e'n is orulok neked Cindy :D
ba'r mi me'g nem ismerjuk 1-ma'st de orulok hogy jo vagy e's sikeres mute'ten este'l a't(bocs hogy igy irok de tellomrol irok e's ha e'kezetet teszek akkor furcsa betut mutat:D)
nagyon meg szeretne'lek ismerni a forumon:jumper::hug:
reme'lem joban leszunk:o
hát Cindyvel könnyű jóban lenni, baratságos, na meg imádja a Resit:D
na meg van az a tulajdnosága, hogy olyan törtetős, azaz olyan "nemhagyomannyiban" típus.:rolleyes:
ja és Cindy, még mindig nem nézem a VV-t:D nem is fogom.:rolleyes:
na de most ne is erről beszéljünk, de azért a műtétedről sem akarok, nyilván nem volt kellemes.
viszont arról szertnék hallani, hogy a távolléted alatt volt-e lehetőséged olvasni a TR9-es híreket, vagy nem? mert ha nem, akkkor behozhatod a hiányt mostan:D (persze most azért biztos valami "kúrás" életmódot kell folytatnod még egy darabig)
YzaaA nézd meg a PÜ-jeidet :)
Aszta! Nagyon szépen köszönöm!:group_hug::jumper:<-- ez de aranyos xD
Igazából köszönöm már jól vagyok:d már csak a korházba kel hetente bemenni hogy minden rendben van-e.
Most akkor így 1esével válaszolgtanék ( ki kel még tapasztalnom az új forumot úgyhogy fogalmam sincs hogy kel idézni
Bexika: Szijja neked is :hug: :D Valami gubanc volt a koszorúeremmel
Trfan vagy is Horus :d: Neked is szia:yahoo: én is örülök :D remélem majd megszokom az új nick-ed^^ Jó újra látni:hug:
Kacsa: Szijja drága :D:D Jaj de megjegyezte :P Amugy is nem kelett volna rosszra gondolnod.^^ Megigértem hogy 1ütt fogjuk szétcincálni a Tr9-et ^^
Gratula a DC kivitelhez.:D Resi 4-et büdös életben nem bírtam kivinni pro nehézségen X_X
Köszönöm hogy így aggódtál^^
Petya: Én is nagyon örülek neked Petya. Köszönöm szépen jelenleg jól vagyok!:hug:
Robbie: Jaj, köszönöm szépen :jumper::hug: Nagyon drágák vagytok :3
YzaaA: Szióka!:wave:Neked is nagyon szépen köszönöm:) Én is remélem hogy jóban leszünk^^
Szerk: Kacsa már én sem nézem xD(meguntam) az éden hotel jobban tetszik. Sajna nem nagyon tudtam úgyhogy most lesz mit bepótolnom :)
En is nezem az eden hotelt :jumper: Imadom :D
Úristen, akkor még jobban örülök, hogy jól vagy :) :) Nem lehetett semmi, egy olyan műtét :O
Jövő hónapban végre megkapom az Xperia X10-et annyira tetszik az a mobil szerelmes lettem belé :rolleyes:
És Április 1-jén jön az Xperia Arc (X12), az is nagyon jól néz ki, a Sony mindig jó mobilokat ad ki mindig azok voltak a legjobbak, de most nem értem minek adják ugyanazt a telót másodszorra annyi különbséggel, hogy más a neve.
jajjj de jo!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
Sony a legjobb:jumper:utánna samsung:Dutánna nokia és LG:D
végülis szerintem:p
A Nokiák nagyon drágák és az LG nagyon gyenge:cool:
LG jobb mint a Nokia, az utóbbi mindig levan maradva egy lépéssel a többi telóval szemben.Igaz az LG régen sz§r volt, nagyon hamar romlott, de mostanra már egész jó telóvá nőtte ki magát :)