a 4-nél a moziban szó szerint bealudtam... Annyira húzták már a story-t...
1-2 viszont nagyon jó volt^^
Meg a Karácsonyi rész is aranyos volt :p
Nyomtatási nézet
ja:D
én is igy vagyok vele:p
bar nekem a 4-es is teccik:D
jaj meg a 2-ös:D
kivülröl fújom az egész sztoryt még mindig annyit néztemxD
Áhh..... a játékból csinált játékok mind sz*rok.... a TR volt az 1etlen ami megnézhető meg a Resi, de többi....
Én a Hitmant meg a Prince of Persiát is élveztem. Viszont Uwe Boll "filmjei" borzalmasak.
PoP azért nem tetszett mert megmásitották a storyt, meg olyan unalmas volt, hogy majdnem elaludtam rajta :/
hát igen a TR-t én is birtam nagyon király volt:D
a Resi-t még nem láttam filmbe ugyhogy nem tudom mijen:D:p
a price of persia-t én is szerettem:D
Nekem tetszett a POP filmje is.
Viszont az igaz, hogy játékból nem igazán lehet jó filmet csinálni..
Silent Hill filmje is mekkora csalódás volt már még anno :(
Viszont a HYDROPHOBiA.. Most hogy így belegondolok az még lehetséges is hogy jó film lenne :D
UI: Remélem nem haragszol YzaaA, hogy szarrá offoljuk a topicodat :D
nem haragszom söt!!!!!!!!!!!:D
igy legalább sok mindent tudok meg:rolleyes:
Es ez forditva is igaz, filmbol se csinlanak jo jatekot.....
Nem vettem észre ezt a hszt :D
Szóval.. Gondolom te is tudod YzaaA hogy őrült RE rajongó vagyok, úgyhogy nyúgodtan kérdez belőle bármit :D
A filmek szerintem nagy csalódások voltak..Sajna lehetséges hogy túl sokat vártam tőlük vagy nemtudom.. Számomra középkategóriásak..( ez nálam annyit jelent hogy 1-szer meglehetett nézni de aztán szajonara).. 1etlen Resi film tetszett 1 cg film( olyan mint pld a Shrek :D) Claire-ről és Leon-ról szól :D
A címe Resident Evil: degeneration
Ezt mindenkép nézd meg ^^
Ezek szerint nekem minden film "középkategóriás" mert en minden filmet csak 1x tudok megnézni utána már uncsi :D
Utálom Claire-t és Leont, utálom a Degent is :D Annyira nem jó unalmas....
A Resi filmek pedig nagyon jók főleg az 1 meg a 2^^
a 3 és a 4 mér eléggé gyengére sikeredett....
nem baj Cindy megnézem!!!!!!!!!:D
de a Resi 4 játékba szerintem t*k jora sikeredett!!!!:jumper:
akkor már van 3 nagy kedvencem:D
TR Resi s Shrek:jumper::jumper::hug:
nekem sem tetszettek a többi Resi filmek, nem tudom mi a picsát csinál benne egy Alíz nevű, Milla Jovovich által vászonra vitt rib@nc.:vlol:
YzaaA, csak ajánlani tudom a Degenerationt, nekem nagyon tetszett, egy nagyon kicsikét hasoníltott a Resi2-höz pár jelentben. (de nem túlságosan)
és a kettő legjobb Resi karit tartalmazza.
elhiszem Kacsa elhiszem és le is töltöm é meg is fogom nézni!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
én tomb raideren kívül még a Stolen-t imádom :D ismeritek??ilyen kémes játék de nagyon élvezetes én imádok kémkedni :D :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=YBByoWmN3c8
Igen, az a magyar címe( jó béna fordítás mi?:D)
nekem m1 csak legyen meg a film:D
nekem Karime is teccene:D:jumper:
Karime?.. Az ki?
Én csak Karima-t ismerek :(
Amúgy meg nem modelnek kel lennie a főszereplőnek hanem színésznőnek..
akkor Karima 1 betüt elírtamxD:D
hogyha szinésznö akkor inkább Angelina:D
jaj Cindy igazatok van hát ez a film<3
ámulok és bámulok:jumper::jumper::jumper:
hogy müködik ez a patch a mindenségit!!!!!!!!:angry:
valaki tud resi4-hez egy patchet??:rolleyes:
vagy legalább hogy mükszik???:angry:
ojan idegtépö,hogy amikor végig akarom vinni pro modon akkor soha nem tudom mert fagy le!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
használok is,de az ojan mentés,hogy a kastély nincs benne,s én azt végig vinném,az a kedvenc részem(amugy mindeggyik azxD):D
de akkor kell keressek egy rendes mentést,viszont lusta vagyok hozzaxD:rolleyes:
igy maradok ezzel a mentéssel,s kábítom az idiotákatxD:jumper:
mondjátok csak érdemes-e texture pack-ot letölteni??:confused:
tudom egy kicsit hülye kérdés lesz de MIÉRT?????:clown:
X3:jumper::jumper::jumper::vlol:
JOOOOOOOOOOOOO:D:D
na, most komolyra fordítva a szót, azért nem ajánlom, mert RETTENETESEN belassítja a játékot. nem éri meeeeg, hidd el.
az is lehet, hogy neked erős géped van, és már nagyon bonyolult textúrákat is kifogástalanul visz a géped.
azonabn a Resi4 AKKOR IS lassú lesz, hiszen nem arra optimalizáták, hogy olyan részletes textúrákat vigyen.
jó példa erre a TRLE pályáknál az is, hogyha belerakják a Legendes textúrákat, lényegesen belassul a pálya - akkor is, ha a gépeden kfogástalanul műxik a Legend.;)
ahaaaammmmm:Dértem:naughty:
-.- TRLE nem a fali textúráktól lassul be...
ezt sem én mondtam!!!!:clown:
akkor attol,hogy tul sok cucc van benne???:confused:
Nem is neked mondtam :):)
Aha objectektől nagy terektől függ össze legfőképp :D