Hát a remény hal meg utoljára :rolleyes:
Nyomtatási nézet
Hát a remény hal meg utoljára :rolleyes:
Próbáltam még több infónak utánajárni TRT-t illetően; ehelyett véletlenül belebotlottam egy TRU értékelésbe. Sok baromság és valótlanság állt benne, és ugye nem mástól, mint egy férfitól, vagy legalábbis olyasmitől. Mert ki más írna TR-ről állandóan?! Na mindegy, nem ez a lényeg.
Vérszemet kaptam. Most már TRU értékeléseket kerestem. A legtöbb azt se tudja, mi fán terem az igazi TR; összehord minden baromságot, agyondicsőíti, és ilyenkor felmerül bennem, hogy tényleg játszott-e vele az illető. A kommentelők nyáladzanak. Jó magasak a pontszámok is. És ilyenkor meg az merül fel bennem, hogy mennyit kapott ezért? ...
Nyugodtan utána lehet járni ezeknek az irományoknak.
Ojj, de felhúztam magam! :mad:
:D
Gyere Angyalkám, gyere hozzánk, elvtársakhoz.:angel:
Mi ugyanúgy gondoljuk, mint te, és mi tudjuk, hogy ez az igazság - és nem törődünk azokkal, akik nem olyan megvilágosodottak, mint mi.
(Na jó, ez enyhén szektás duma....:clown:)
xDDDD ez nagyon szektássss xDDDD
Azért én örülök neki hogy olyan review-t kapott mert ha nem is az igazságot képezik akkor is jobb igy látni a neten a kedvenc játékod legrosszab részét mintha sz*r ként lenne feltüntetve mert hiába hogy az Undi a TR széria szennye, de mégis csak TR :)
Én nem is kritizálom, nekem jó, ahogy van. Már úgyse lehet vele semmit se csinálni.
Annál inkább a TR9-cel, azzal még lehet. Szóval ha akarjátok, a TR9 topicjában megbeszélhetjük, ki mit vár tőle.
Ez jó! :vlol: Kacsa, hozod a formád. :D
Már akinek. :)
-------------------------------------------------------------------------
Ha egyszer valami fekete, nem vághatja rá az ember, hogy fehér. Unom már, hogy folyton a Cryssie fiúk hátsóját fényesítik a nagy semmire. Majd ha egyszer csinálnak valami egyedit, valami kirobbanót, biccentek egyet feléjük, oké? :D
Spoiler!
xbox-ra pesten még megtudom venni az underworldot? ha igen akkor a plázában van? köszi előre, mert már van xbox-om.
Ó te jó ég, ugye keresgéltél a neten?
itt egy bolt, itt veszek én is mindent:
www.konzolokszervize.hu
http://www.konzolokszervize.hu/micro...der-underworld
nagyon jó árban van. (ahhoz képest legalábbis, hogy a megjelenésekor mennyibe került)
http://i53.tinypic.com/2nu1478.png
Nos, ha már a Croft Manor fogta magát, és szétdurrant... szőnyegnek való legalább van. Bár egy nagysátor is kijönne belőlük. Jól jöhet, ha esik az eső...
Ezek annyira jó bugok, érdekességek Michele, hogy fel kéne tenni a bugos oldalra nem?
Akarat? :)
fúúú ezek a tigrisek valami borzalmasan döglenek meg. már én is néztem nagyokat. áááá gratula Crystal, naaaaaggggggyon realisztikus.:thumb::ohno:
jah olyan szépek azok a tigrisek a TRU-ban :)
szépeknek valóban nagyon szépek, de a "meghalási" animációjuk hagy némi kívánni valót maga után...:floet:
XD
az biztos hogy ahogy meghalnak az nevetséges sőt egyszerre lefárasztanak:jumper::vlol:
de szerintem is nagyon szépek a szobámban szépen mutatnának(szönyegként:p):jumper:
nem értem, hogy tudnak ilyen hülyén meghalni.
tulajdonképpen lehasalnak, és a kis mancsocskáikat meg a lábacskáikat a körülöttük lévő talajocskára eresztik.
azaz úgy néznek ki, mint egy döglött béka, amin átment egy autó.:clown:
(vagy mint a Tom és Jerryben amikor a macskán átment a vasaló:vlol:)
Ha gondolod, nyugodtan. :)
Nekem a modellel is lenne egy-két problémám... főleg ha a fejét, a "szakállát", meg azokat a szexi lábait nézem. Hmmmm.
http://i51.tinypic.com/rcj53d.png
Szerintem mikor meghalnak, olyanok, mint egy leeresztett gumimatrac. :vlol: Puff! *lerogy* Sssssssz... :D
hát jó, persze a valóségban jóval szebb, de embercsinálta dolgo ez a TRU, szóval gondoltam a grafikát elengedem nekik. mert mondjál akármit, az nagyon brutál.
csak a játékmenet nem. (és ez éppen elég egy rossz játékhoz...)
Sztem meg olyanok mint egy béka olyanok mint a Resiben azok mutálódott békák azokra hasonlit azokon a képeken
Szerintem meg felesleges volt kitalálni, hogy nem tűnnek el a hullák halál után, mert az ilyen hullákat nem kéne sokáig mutogatniuk xD
Hát én örülnék neki Michele, csakhogy:
Mivel a bugos oldal kétnyelvű, a képek, és a magyar szöveg mellé kéne angolul is a duma. :)
Én lefordítom, ha kell.:)
Már fordítottam pályák reviewjét.
A fene, tényleg! :vlol:
Hát sajnos az angolom nem a legjobb. Sok 4-es dogát írok, de azok könnyűek; ha már magamtól kell szövegelni, az nem megy. :angry:
Szívesen vennék egy kis segítséget attól, aki jó angolos. :o Ha meg nem, hát nem.
Ha már így szóba került, sok külföldi is nézi az oldalt? Eddig nem is gondoltam erre. Tök jó. :D
Hát szerénytelenség nélkül: Elég híres az oldal, hisz sehol a világon nincs összegyűjtve, kidolgozva ennyi bug, érdekesség. Külön topicja van még a tombraiderforumson is, sőt, az ottani adminok is küldtek be bugokat (ELEN, Nicky, Joseph)
Sajnos a NextGen-ek óta kissé nagyon megtorpant az oldal frissítése, nincs aki segítsen az angolra fordításban.
Jó lenne tényleg, egy kis frissítés.
Mástól is szívesen veszek minden segítséget.
Én megpróbálhatom,
bár foggalmam nincs mit kéne fordítani mert nem olvastam vissza
de elég jó vagyok angolból :)
Húha OBig, az nem semmi. :)
Crash82, YzaaA: a szövegelésemet az érdekességek/bugok mellé.
Nem értem mit mondasz Michele.....:S
YzaaA én is a legjobb vagyok az osztályba :)
...
Inkább semmi.
Mond nyugodtan :)
Jaj mamám. :D Megkérdeztétek, mit kell fordítani, én meg arra válaszoltam. :rolleyes: De csak vissza kellett volna olvasni.
én értettem:D:p
Ja XD sorry
No akkor haladjunk. :)
Michele! Lécci, küld el nekem, akár word-ban a képeket, és a magyar szövegeket.
Minden részből, külön-külön. Aztán majd meglátjuk. Szétosztjuk a melót, úgy könnyebb. :)
Lehetőleg a képek minél nagyobb felbontásúak legyenek. De persze nem feltétel ez sem. :)
de meik Word?
a 2007-es?
mert az van nekem:D
Köszi előre is:)
Más is küldhet ám ilyeneket. :)
Ööö végigjátszás kell angolul akkor?