Dúsztom nincs mi ez, de fogadjunk Mirror's Edgel kapcsolatos?
Nyomtatási nézet
Dúsztom nincs mi ez, de fogadjunk Mirror's Edgel kapcsolatos?
arról tudnál:)
maradjon az én titkom.
majd 2051-ben kiderül.
I LOVE QUEEN OF THE WORLD!
I FUCKIN HATE MALTHUSIANS!
és ebből eredően I AM A CORNUCOPIAN!
EZ HIHETETLEN!! VÁLASZOLT A DARK ENERGY!!!:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:: jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::ju mper::jumper::jumper:
SZó szerint együtt örültem az egyik Bella nővérrel!!
http://www.youtube.com/watch?v=NSU_CvUeFi0
pörgessetek 1:47-re:yahoo::yahoo::yahoo:
Na és szabad tudni mit irt vissza ?:o:D
A CD-nek is kéne irni hogy mit is csinálnak már ezzel a nőcivel.....
persze:)
baj volt az ímél szerverükkel, és ezért nem válaszoltak.
de most megadta egy Dark Energys a SAJÁT emailjét, így már írhatok neki a HYDROPHOBIA-problémámban. már írtam is neki, de a Twitteres üzenetemet is csak egy pár nap után nézték meg --> gondolom nem minden nap nézik meg a közösségi oldalas profiljaikat, csak néhány naponta, ezért már csak várnom kell...:o
amúgy ez a baj íz íméllel... csak az én szerencsém lehet.:clown:
Várj biztos visszairnak mivel a játék bukott és nem is dolgoznak semmin nem lehetnek olyan elfoglaltak, bizti vissszairnak....am tudtad hogy a játékot trilógiának tervezték ? Igy lehet reménykedni a folytatásban :p:o:D:)
persze hogy tudtam.
én bizony reménykedek. nem adom fel, sak sajnos nem rajtam múlik.
ez olyan hülyeség, hogy bukott!! olyan értelmetlen marhaság!! nem értem miért bukott meg, nekem teljesen tetszett, és nagyon élvezetes volt, sőt! nagyon sok játékújság 10/7-8 pontot adott rá, de valamiért mégis bukott.
hmph... annyira kár érte. nagyon sajnálom.
amúgy dolgoznak valamin, valami Rexezős casual-sportjátékon, aminek nagyon jó lesz a grafikája.:angry:(ilyen marhaságot xDD:D)
amúgy trfan te is tudsz párat a HYDROPHOBIÁ-ról? :)
Azt írtad 3 hozzászólással ezelőtt kb. hogy van Twittered, követhetlek? :)
hát hogyne:)
a nevem rajta: _kacsa
bár nem sokat használom, nem szoktam ráírni, hogy jajj moost milyen hangulatom van...
Vegyes kritikát kapott, nagyon sok rossz értékelést úgy mint a TRU vagy az AOD meg gondolom az is rásegitett a bukásra hogy csak letölteni lehet boltból megvenni nem......
Nekem általában azok a játékok jönnek be legjobban amikre azt mondják hogy "megbukott"... XD
Egy két magazin lehúzza a játékot a többi meg megy utána....
De nem mindig az újságok a hibásak nem is kell messzire mennünk az AOD is a kiadó miatt bukott....Meg azért általában amelyik játék rossz értékeléseket kap azok sz*rok is.....
Hömm----Hömmm...
Megkaptam a levélválaszt a Dark Energy Digitaltól, de nem tudtak segíteni.
Ugyanazt mondták, mint ahogy én gondoltam.
Csakhogy én nem engedem magamat.
Az a helyzet, hogy CSAK ez a Medál (igazából Kis-Achievement) hiányzott a HYDROPHOBIÁból.
Azaz mindent összegyűjtöttem, pontosan 72 Dokumentumot, és rá még kb. 50 Medált.
Az volt a problémám, hogy nagy levegőt kellett venni, éslemmeni a liftaknában, ahol 3 DB Gyűjhető tárgy volt.
-2 DB normális, E-bookos írat (ezt annyiszor begyűjtheted, ahányszor végigviszed a játékot)
- és 1 DB MAVI-dokumentum a nyomorult Malthus munkáiból. (amit kizárólag egyszer gyűjthetsz be)
(MAVI? Az legjobban egy nagyon fejlett PDA-hoz hasonlít)
http://i51.tinypic.com/1zgur1c.jpg
és én ezt begyűjtöttem. már korábban.
A Medált CSAK úgy lehet megszerezni, ha EGYSZERRE mind a 3-mat összegyűjtöd.
És mivel én a MAVI-Dokumentumot már begyűjtöttem --> teljesen lehetetlen volt megszereznem a Mély Lélegzet nevű Medált.
Ebből sajna az jön le, hogy vagy feladom vagy nem.
Hát én a nemet választottam. De ennek viszont az volt az ára, hogy: ki kellett törölnöm az egész mentett állásomat az Xbox menüben, és mindent elkezdeni a nulláról, mint Karácsonykor, amikor letöltöttem.
Mára meglett a Medál, amit akartam.
És ez azt jelenti, hogy meglett az az Achievement is, amiért kitöröltem a menett állást.
Persze hivatalosan még nem - még be kell gyűjtenem mindent, mint korábban.
.
Azért nem fura, hogy egy ilyen kicsi dolgo ilyen nagy "kalibát" tud okozni?
És ez még nem is "kaliba". Ennél sokkal nagyobbak is vannak az életben.
ööö, a kaliba az nem galiba? xD
amúgy Kacsa nagyon ügyes vagy, tényleg gratulálok :thumb:
én már rég kidobtam volna az ablakon... nos nem vagyok túl türelmes típus :)
de... LOL félrírtam:D
én kénytelen vagyok türelmes lenni, tőlem ezt nagyon megköveteli most az élet, pláne ezkeben a hónapokban (nem halálos baj, de bajnak baj. nem is velem, valaki mással)
.
amúgy Bexika mit szólsz a MAVIhoz?
ha egy kicsit is tetszik, akkor ajánom ezt a videót. ez olyan, mint annak idején a TRU Beneath the Surface, játék-készítői videók a játék jó dolgairól, amiket bemutat:
http://www.youtube.com/watch?v=byoANW53aOA
az LP4 (Life Preserver 4) pisztoly is benne van, na az is nagyon vagány.
a lényege: nem túl erős fegyver, de nem is arra való, hogy mindig csak lőjünk vele.
arra való, hogy a biztosítékot kilőjük, ami árammal van teli, és ez jó a vizes területeken.
illetve az olajjal teli hordókat felrobbantani. és ez csak egy pár.
az LP4 arra való, hogy a HYDROPHOBIA igazi fegyvereit, a környezeti veszélyeket észrevegyük és bevessük a Malthus követői ellen.
:vlol:
Gondold el, ha elkezdenék sikoltozni, pl egy zuhanáshoz.. a szomszédok azt hinnék, hogy éppen ölnek engem. :D
nekem az a halál a kedvencem, amikor Larát álló helyzetben kinyírják, és így csinál: váhohhó.... puff.... és térdre ereszekdik és annyi xD
amúgy mindegyik TR-ben így hal meg alló helyzetben, csak a TR1-ben nem.
nem fura? ott elalszik.
hehe, itt másképp hangzik a téma. :)
Én imádom Lara halálsikolyát. Sőt, vannak pont ilyen gyűjteményvideók, amiben összegyűjtötték Lara halálát. Tök jók. Mármint nekem tök jók. :D:D:D
Michele halálsikolyát még nem hallottam, de érdekelne a projekt. :D:D:D
De érdekelne a Tiéd is Kacsa. Ha kell, segítek. :jumper::D
az enyém? már csak azért is megcsinálnám, hülyeségből, hadd röhögjetek:D
amúgy rajzoltam pár HYDROPHOBIÁS képet:eek::otudom, nem oylan jók, szabadidőmben csináltam. de nekem azért tetszenek.
(a képeket telóval fényképeztem, 3 MP-felbontásom Ui: a legjobb telók a Sony Ericssonok <}
ezt kb. este 22 órakor rajzoltam:
http://i53.tinypic.com/5dtf6f.jpg
ezt meg ma, de totál beteg vagyok, köntösben mászkálok (pedig utálom a köntöst):mad:
http://i52.tinypic.com/2qutem0.jpg
ez a saját készítésű MAVi meg csak úgy jött:o
http://i54.tinypic.com/33p35uv.jpg
akkor majd ha este megyek az utcán és jön velem szemben egy fura alak, tudom, kiket kell felelősségre vonni:naughty:
Veled szemben? Az ki van zárva!
De javaslom, mindig figyeld mi zajlik mögötted. :D:jumper::D:D
én az MEből azt tanultam, hogy sose nézzek hátra. nem is szoktam. sose.
:Djajj köszi. bár sztem a másodikon Katet ahogy van, szó szerint elb'sztam:rolleyes:
Kacsa ha van 3D szempád,(elég papírból is),akkor lesd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=Wyku0zytGfA
:D
:)köszi Petya, majd ha felébredt, akkor kölcsönkérem szomszédtól.:D:D
Nálam sajnos nem müködnek ezek pedig van szemüvegem
nálam sem:D
hát, talán nem halunk bele, OSZRichard:)
de azért jó móka.
az a helyzet, hogy az enyém egy PIROS-ZÖLD szemcsi, a Youtube meg csak a PIROS-CIÁN szemcsit támogatja. a PIROS-ZÖLD szemcsik a mozikban használatosak, és a YouTube 3D-beállításoknál ki van írva, hogy a mozikban kapható szemcsiket nem támogatjuk. ezért nem működhet.
YT-n azért nem mükszik rendesen mert nem jó a minősége a vidinek, állitsd be 720p HD-re és nagyitsd ki, zöld szemcsivel is kikell hogy jöjjön ha nem is annyira de kell látnod a 3D-t egy kicsit :)
én így is láttam, de nem nagyon.
azért még próbálkozom egy kicsit
Nálam még nagy kedvenc a Left 4 Dead, és a Dead Rising is. :)
wazz Kacsa!!! Most lebeszélted a magyarításról CrashHungarian98-at. Néha gondold már meg mit beszélsz. Ahelyett hogy segítenél, keresztbe teszel a szerkesztőknek.
Én? Annyit mondtam neki, hogy a hang elváltoztatása enm olyan, mint ha igazi lenne. Hát OBig, ha azt mondod, hogy egy elváltoztatott hang kell neked, akkor csak viccelsz.
Amúgy kipróbálta a hangját a TR4-ben. És rögtön utána írta, hogy inkább nem.
Összevissza locsogsz Kacsa!
Én azt mondtam, hogy nem kellett volna lebeszélned. Néha próbáld meg. Gondolkozz, és csak pár percre utána írj be valamit. Kicsit fogd vissza magad légy szíves. Mindenhez rögtön, de azon nyomban van hozzáfűznivalód.