Vagy ez az ötlet marad,csak valahogy összegezzük,hogy melyik játék a "legrosszabb" és melyik számunkra a "legjobb" és így állna össze a sorrend. Mondjuk ehhez elég alapos munka kellene :D
Nyomtatási nézet
Vagy ez az ötlet marad,csak valahogy összegezzük,hogy melyik játék a "legrosszabb" és melyik számunkra a "legjobb" és így állna össze a sorrend. Mondjuk ehhez elég alapos munka kellene :D
Hát én már nem tudom. A Cryssiék bezavarnak még ebbe is. :D
Nem lehet még valami egyebet is csinosítani itt a fórumon? Mert akkor rangoknak megmaradhatnának a klasszikusok (mert abból több van), a CD-sek pedig... eeeeehhh... azokkal is lenne valami. :vlol:
Na jó, nem akarom kizárni azokat se, csak mert nem a szívem csücskei. De akkor hogy passzírozzuk be a sorrendbe? :kratz:
Jut eszembe, adminoknak, moderátoroknak mi lesz? Ááárgh! :vlol:
Szerk.: tom croft, legközelebb majd valamivel tartalmasabb hsz-t eressz el.
én azt mondom nekem m1 de az jo 5let hogy az anni kimaradjon elvégre az nem rész és azt én is utálom!!!:jumper::jumper:
szerintem ezt pont igy kell:D
vagy azt is lehet hogy kipontozod és melléje odaírod hogy törölhetö:D:rolleyes:
Szerkesztetted? :eek: Nem írta ki. :vlol:
Azt hittem amúgy, hogy nem tetszik valami, teljesen úgy jött le. :D
????????????????
Újabb ötlet:
http://i54.tinypic.com/2pzee6g.png
????????????????
ez igy joo!!!!:D
kezdönek berakhatjuk az undit a kamerájával ez jelezné hogy ö még csak kezdöxD:jumper:
a 7.) pontnál akkor most mejik legyen mind a 2?
én a fegyveresre szavazok:D:thumb:
Nekem is a fegyveres tetszik jobban. :)
TR2-nél nem tudtam dönteni. Szóval nekem mindegy. :D
TR2 csak a 7.? :( XDXD
Szerintem nem lenne hülyeség még ha valaki emlékszik anno TR2 sárkányok voltak most is lehet hasonló. :)
szerintem ez jobb a sárkányosnál:D
valahogy azok a sárkányok nekem nem szimpikxD:vlol:
TR3-ról jobb képet kérek :o:o:D:D:D
Itt a sorrend, Kacsa:
http://www.tombraiderforums.com/show...96&postcount=8
Csinálhatok többet is a 3-hoz, aztán majd kiválasztjátok. Nektek lesz... :D
Próbáltam emlékezetes momentumokat összeszedni, ahol tudtam. :) Valahol csak a világosság mértéke döntött - bár a fényeken és a kontraszton így is állítok mindegyiknél.
Na akkor mi lessz ezzel ??? :D
Én nem tudom. :D
khmm.....:D
nos akkor?hogy lessz??:rolleyes::jumper:
na most mivan gyerekek ennyi volt? :O
ebb"ol eggy'altal'an lessz-e valami??:confused:
Tetszik hogy valami így érdekel titeket, csak nekem olyan lenne mintha 2 avatar lenne szóval meglehet csinálni a rangos képeket de akkor le kéne tiltani az avatar felöltést, mert baromi hosszú és üres lenne a fórum.:(:confused:
Kb. 400pxel hézag lenne úgy a fórumon.
na akkor ezt az 5letet hanyagoljuk szerintem ez igy nem lex joo:(
Sztem is így van jól,ahogy van. Nem kell variálni. Mert utána meg összezavarodik az ember a sok változtatástól. :)
Tudom, hogy már rég elvetettétek azt az ötletet, hogy minden ranghoz egy Lara illeszkedjen. De azért viccnek elhoztam ezt a képet: :)
http://missbobby.net/images/Lara_Croft
Most komolyan 13 rang kellene ha minden Larát "hasznosítani" akarnánk? Szerintem röhejes lenne. :vlol: