Hát ezt sajnos nem tudjuk, nem csak rajtunk múlik. A fordítás hamar meglenne, de a programozás még kétséges sajna.
Nyomtatási nézet
Hát ezt sajnos nem tudjuk, nem csak rajtunk múlik. A fordítás hamar meglenne, de a programozás még kétséges sajna.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy várható e valamikor a magyartás a Risehoz, Celebration Editionhoz, mert megvettem steamen, és nekem se megy a régi :( Addig nem igen akarom elkezdeni amig nem magyar.
Köszi szépen a gyors választ, és sok sikert hozzá :) Királyak vagytok :D
Nekem is az lenne a problémám hogy megvettem a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration -t és amikor felrakom a magyarítást akkor még a játékot sem engedi elindítani. Amikor letörlöm a magyarítást olyankor működik minden rendesen. Azt szeretném megkérdezni hogy van-e valami módja annak hogy működjön a fordítás?
Oké megvan csak vissza olvastam az előző hozzászólásokat :) sry.
Azért köszi a segítséget :D
Igazán nincs mit Laci. :)
Van esély még, hogy idén elkészül a Cel. Ed. hez a magyartás? :D nem rosszból kérdem, csak informálódás képpen, hogy várjam-e, vagy idém mér ne :D Visszatettem a régi buildet, ugy ment szépen magyarul, de hiányoznak a cuccok, szóval inkább várok :D köszi a választ :D
Köszi, sok sikert :D addig megvárom a storyt, és tolom a dlc ket :D
Helló!
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom visszaállítani az eredeti build verziót, hogy ismét működjön a magyarosítás?
Szia!
Először szedd le a magyarítást a játékmappában lévő "RotTR_hun_uninstall.exe" fájl segítségével, majd a Steam kliensen keresztül a könyvtárban a Rise of the Tomb Raiderre egy jobb klikkel kattintva nyisd meg a Tulajdonságok panelt, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a Játékfájlok épségének ellenőrzésével validáld a játékot. Lépj vissza az előző verzióra (668.1), jobb klikk a Rise-ra a könyvtárban - Tulajdonságok - Béta fülön, ezt kiválasztva. Ezután már csak annyit kell tenni, hogy újra telepíted az 1.01-es verziójú magyarítást.
Ha valami gond van, szólj! További jó játékot kívánunk! :)
Köszi. Sikerült, Király vagy!
Most olvasom, hogy hamarossan kész a celeb edit :D Imádlak titeket :D atom nagy gratula!!!! wáááá:D legjobb hir a világon :D
Most látom csak az oldalon :D Tényleg jön Celeb magyarítás? :jumper:
Szia Hogy halad a Celeb magyarítása?
Szia. Készen van már hetek óta, csak a tesztelése tart még.
Előreláthatóan meddig tart?
Üdv mindenkinek!
A magyarosítás telepítése után nem indul a játék. Követtem a telepítési utasításokat, erről az oldalról töltöttem le a magyarosítást (láttam, hogy másnak is volt hasonló problémája). A Windows 8 és a játék is up-to-date állapotban van.
A Steam-en láttam, hogy október 25-én kiadtak egy újabb patch-et, ezért a verziószám nem v1.0 build 668.1, hanem build 1.0.753.2. Ez okozhat problémát?
Indításnál nálam is így néz ki a játék kezdőképernyője (a linket innen a fórumból kölcsönöztem):
https://drive.google.com/file/d/0B0I...ew?usp=sharing
Szia, igen, vissza kell állítanod az előző verzióra, amíg kész nem lesz az utolsóhoz is a magyarítás.
Itt találsz infót, olvass csak lejjebb, nem vagy egyedül ezzel a gonddal.
http://tombraiders.hu/forum/showthre...ll=1#post41683
Nálad lehet, hogy a visszalépés az előző verzióra is elég lesz.
Szia meddig tart a tesztelés előreláthatóan?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy legújabb, 753.2_64 verzióhoz mikor lesz magyarítás? A jelenlegi magyarítással nem indul el a játék, hibával kidob. Magyarítás nélkül működik.Csatolás 115
Tesztelés alatt van, már hamarossan érkezik :)
Nagyszerű, köszönöm! Akkor sűrűn látogatom a fórumot az elkövetkezendő napokban. ;)
Sajnos már nagyon régóta Hamarosan,talán idén meglesz.
Ezen a héten elkészül, a tesztelés befejeződött. Nem csak az új szövegeken kellett végigmenni, hanem le kellett ellenőrizni a korábbi tartalmakat is, hogy biztos minden stimmel-e, ami nem kis meló, ezért is tartott kicsit tovább. :)
Sziasztok!
Ez egy nagyszerű hír! Csak ne kapkodjatok, a jó munkához idő kell! Türelmesen várok!
Köszönjük türelmed!
Te igen, de sokan vannak, akik nem.
Biztos azt hiszik, hogy ezt mi napi 8 órában csináljuk szép summáért... :)
Nem kell programozni, fordítani, tesztelni, javítani és visszaellenőrizni. Minek azt, hisz a mai játékfordítások többsége úgyis fércmunka, nemigaz?
Az egész csapat ingyen, szabadidőt, energiát és saját pénzmagot (mert ugye az internet, a számítógép és a játékszoftver is pénzbe kerül) áldozva dolgozik a projekten. Emiatt nem is értem azokat, akik csak azért regisztrálnak be a fórumra, hogy "hangot" adjanak követelésüknek és elégedetlenkedésüknek, illetve, hogy számon kérjenek minket azért, mert lassan dolgozunk.
Mintha az, amit mi csinálunk (a játék iránti szeretetből és tiszteletből), csak úgy, automatikusan járna nekik.
Emellett az új kiadás a megjelenésének idején még nem is volt fordítható. A méretes, új patch igen, de a BloodTies DLC nem.
Rengeteg módosítást kellett végrehajtanom a segédprogramjaimon, hogy fordíthatóvá váljon az új tartalom, ami, ugye szintén időt vett igénybe.
Nagyon egyszerű lenne az életünk, ha a Tomb Raider játékok szövegei egy helyen és egy fájlban összegyűjtve lennének, mindenféle kódolás és programozás nélkül.
Én amúgy simán fizetnék a magyarításért. Na nem azért mondom, hogy aztán beszólhassak, ha mégsincs kész időben, hanem azért, mert ez egy munka. Nagyon nagy jófejség ingyen dolgozni, főleg olyanoknak, akik csak leszedik, aztán annyit se vetnek oda, hogy "kösz b...meg". De persze ha a torrentezett játékukkal nem működik a magyarítás, akkor sír a szájuk. :)
(És lányok :floet: :D)
Holnap már tölthetitek, figyeljétek a híreket :)
Igen-igen, ha nem jön közbe semmi, akkor ma délután bejelentjük a nagy hírt! :)
Addig is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Steam Őszi Vásár akcióját. Voltaképpen majdnem 100%-ban ugyanaz, mint az előző heti leárazás volt, annyi eltéréssel, hogy néhány kisebb DLC nem -75 hanem -50%-ot kapott, és a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Pack-ja nincs leárazva - bár még így is megéri az árát. Összességében tehát maradt az általános -75%, míg a Rise -50%-os áron kapható, ami több mint korrekt. Az akció november 29-én délután 7-kor jár le.
Kis érdekesség, hogy idén több kategóriában is szabadon jelölhettek különböző játékokat. Minden elfogultság nélkül, szerintem több TR is beleillik több kategóriába. :)
Sziasztok!
Már csak egyet kell aludni! :) Nem akarom tömjénezni a Csapatot, ezért csak annyit mondok, hogy Nagyon Köszönöm a munkátokat!