Óhhh, köszönöm! :D:):hug:
Nyomtatási nézet
Óhhh, köszönöm! :D:):hug:
Kár hogy nem lesz folytatás :( mondjuk egy 4es coopot is eltudtam volna képzelni :(
Én örültem volna egy folytatásnak. Persze érthető, hogy most mindenki a nagy Reboot-on dolgozik, de attól még utána simán csinálhatnának. :)
Nem is nagyon kéne folytatás, csak egy pályaszerkesztő. :D :p
Szerintem kicsit korán adták ki,hisz az volt a cél,hogy elverjük a várakozási időt...de van még több mint 1 év :D
Nekem úgy se tetszett, így nem bánom, hogy nem lesz folytatás. :)
Én még azóta se játszottam ki!XD csak a demót!XDXD :P
Annak, ami akart lenni, arcade játéknak, annak elmegy. A nagyon élvezetes az túlzás. Egynek elmegy, de ha úgy dönt, hogy inkább kihagyja, és elég Neki a demó, akkor nem vesztett sokat, meg nem is maradt le semmiről.
Elmegy LOOOL
Rengeteg helyen lehet olvasni hogy jobb mint a trilógia összegyúrva és hogy dobozos játéknak is elmehetett volna, ráadásul jobb értékeléseket is kapott de valószínűleg tényleg igazad van "elmegy" XD -.-
Szerintem is jobb volt :D És még a kameranézet se rontotta a játékélményt.
Amúgy jobban hajaz a régi TR-re szal ha old-gen-es vagy akkor igen is veszítettél vele.
én azért szerettem a GoL-t:) jó volt a története, de persze irtó rövid volt.
ahhoz képest azonban, hogy Arcade játék, bizony hosszú. szóval egy szavam nem lehet:D na neeem, tetszett nekem is, sőt, végre kaptam egy olyan játékot, amiben Lara Croft van, de bugok viszont alig -.-"
ééés: nem volt peremen csimpaszkodás, aminek részben örülök, részben nem.
miért örülök? mert nem volt több gagyi, peremmászós, Pókember-szintű animáció, sztem borzasztó unrealisztikus a mászás már TRL-től kezdve. egyedül a klasszikusokban volt normális.Spoiler!
ami NAAAAGYON NEM TESZETT A GOL-ban: az a sok fizetős DLC!!!!!! AZ MÁR MEKKORA KIB@SZÁS!!!!!!!!!:angry::mad:
igaz, hogy 2 belőle nagyon gagyi (azok a karakter-kicserélős DLC-k, de akkor is, minek ennyire pénzéhesnek lenni, nem tudják, hol kell abbahagyni)
OFF TOPIC: ha a TR9-be is raknak DLC-t, akkor megőrülök.:nut:
Egy Arcade játékról beszélünk ami nem az én világom, kipróbáltam a demót és nem azt modnom, hogy szar játék mert a többi Arcadehoz hasonlitva nagyon jó, de ez nem az én izlésem....
am ha dobozos lenne akkor 100% hogy meglenne :o:p
DLC-k NE LEGYENEK!!!!:mad::D
1.Nagyon utálom mikor töltögetni kell
2.Régen annyiért vettem 800 MS pontot (max 2 db pálya) amennyiért egy egész játékot -.-" nem vok hajlandó annyit fizetni -.-"
3.Nem tok felépni Live-ra!!! :mad::D
Jah rakják bele a játékba ne akarjanak lehúzni :p
a kritikák szerint nagyon nem ment az élre de szerintem nagyon jó de jobb az underworld
olé, van blackberryre!
mit gondoltok, szedjem le inkább valahogy gépre, vagy próbálkozzam meg blackberryn vele? melyik jobb? :/
Ó hé, ha kijön androidra. :) Sony exkluzív mi? Na igen, ennyit erről... Sony xperia mini pro-m van, de nem kompatibilis... Anyád google play...:mad: Na majd ősszel. :)
Én is ki fogom próbálni :D Meg Google Choome-on jönnek majd a multik :D :D
Ó ha androidon is lehetne multizni. :harmless: :D Majd ha meglesz, meglesem a multit, aztán multizunk skacok. Amúgy a krómon ilyen ősrégi szaron menne?
hát iphone-on játszottam vele,és ugyis el lehet akadni vele:O
nade:egykét dolog kivan vágva belőle,de nemvészes.(bár a Xolotl's Stronghold fullpályában jobb lenne:$ )
a grafika szerintem hasonlít a TRU mobilos verziójára,csak picit szebb,részletesebb.a zenék meg kb 5-6 db vn benne,de azok pont jók :P
a main theme a Legendé,nem a TRU-s.
nekem ugy 4nap alatt sikerült kipörgetnem,persze nem tudtam mindent unlockolni....egy csomó ereklye,fegyver,meg egyéb kihívás vn még hátra
Hmmm... Érdekes, szóval kihagynak sokmindent belőle azt mondod? Akkor bekaphatja a drága jó Cystal is meg a drága jó Square is! :mad: Pedig amúgy ha ennél nem lesz ilyen, hogy sd data, akkor viszont kivan hagyva belőle minden szent szar... Vagy ha lesz sd data, akkor teljes lesz, de ilyen nem lesz benne, hjogy leaderboards stb. De az mellékes. De ha a GOL Android változatába a multi is belekerül, akkor bolgod leszek. :)
Scoobykah, esetleg nem lenne majd kedved egy cikket írni a különbségekről és ezekről, hogy kitegyem az oldalra? :)
Szerintem nekem ebben az életben nem lesz lehetőségem iphone-on játszani, így még hírből sem tudom, hogy mi a dörgés :D
félreértettél...nagyon minimálisan vágtak ki belőle,de az utolsó főnök harcban domborodik ki a legjobban,mert onnan hiányzik egypár dolog.plusz a zenék amiket kivagdostak,mert javarészt england,ghana,meg azt hiszem egy kazahkstan és ambience zenék szólnak,jah és van benne laderboards.animált cutscenek nincsenek,minden a képes elbészélésen alapszik.
multi ebben is van,meg rengeteg unlockolható dolog.(de ezek ilyenek,hogy lőj 2000er,találj meg minden ereklyét,fegyvert,kincset,végezd el az xy pályát 6:00 alatt (v rövidebb idő alatt)
tehát nem kell a Crystalosokat bántani.jó lett. (bár azt furcsálom,hogy egykét helyen ahol a pc-n láva ott iphone-n meg zöldes mocsár van.: D
Roli: nekifekszek ha gondolod.csak akkor keresek egy teljes végig játszást a yuotube-on.meg közben kipörgetem ujra.
Durva hogy Appleös 306 MBról lekicsinyítették 5MB-ra:eek:
Amúgy elég fura különbségek vannak akkor benne. :D Amúgy kíváncsi leszek a 2.-én kijövő android verzára, hogy hány mb lesz, meg hogy sd datás lesz-e. :)
Nekem nagyon tetszik hogy nem csak single hanem 2 player-es :D
Amúgy kijött már minden telóra? Mert ha nem jelentkezek be, beírom, hogy Lara Croft and the Guardian of Light, semmit nem ad ki rá...
én ma kezdtem el mmár az 5. pályán vagyok :D és tök jó nagyont tetszik eleinte fura volt h felülnézetes de jó :D imádom tele van csapdákkal meg fejtörőkkel ahh :D :D
Nem tudja e valaki, hogy megjelent e a GOL Google Chromera ? :D
Skacok, valaki nem tudja, hogy steam-en keresztül hogy lehet coopozni??xD(persze demo:P)