http://index.hu/kultur/cinematrix/hi...zo_lara_croft/
Nyomtatási nézet
Alison Carroll twitteren közölte, hogy megfogja látogatni lan Livingstone-t (az Eidos feje) sztem ennek köze lehet a filmhez :)
Remélem is. :D
Alison Carroll legyen! Neki legalább van affinitása az extrém mozgáskultúrához. Valamint édes a brit akcentusa, mégsem az a majonézes amerikai fröcsögés... :D
http://www.youtube.com/watch?v=utqPwOp8kgQ
(2. jelöltem A. Jolie természetesen)
de amúgy azt bírom hogy mindig olyan színészeket fognak ki akiknek kék a szemük közbe Laráé barna bár Angi-vel semmi bajom nincs imádom *.*
Nekem is barna szemem meg hajam van ^^:jumper::jumper::jumper:
bas**s. ezt remélem csak photoshoppal csinálták O_o: http://indexofwallpapers.com/tomb-ra...llpaper-4.html
fúúhaaa... hát én is
pfúú akk jó. remélem h így van xd>.<
Ezt miért gondolná bárki is hivatalosnak? o_O
igazából fogalmam sincs xD meg se néztem rendesen a képet xD
Ez ezer éves és úgy szint ezer éve kint van a google képkeresőjébe ha beírod a "TOMB RAIDER"-t.....:zzZ:
Én innen szoktam leszedni képeket (mmint nem a fórumról xD), szóval elég rég ütöttem be a keresőbe :D
En vhogy nem találom jó ötletnek ezt a origins storyt a filmbe... nekem vhogy rossz eloerzeteim vannak... :/
a filmek a legkevésbé érdekelnek engemet, szóval... :D
azért örülök, hogy Angie belekerülhet :)
Hogy lehettek ilyen fanok? nem érdekel titeket valami ami TR? :eek: :D:D:D
Én izgatottan várom mit tudnak kihozni belőle :D
Majd mikor Tomb Raider folyik a csapból is wáá...mindenképp várom :D
Háááát én nem tom, szerintem olyan már sose lessz, talán az elején volt nagy szenzáció de most...
Engem már egyáltalán nem erdekel a TR... Itt is csak azért vok mert eddig mindenap feljöttem, megvan szokva és vhogy nem tok elszakadni a forumtól :P
Édes. Istenem.
Ha lesz több infó is róla, ki fogom tenni, ne legyenek kint 1-2 mondatos hírek.
Amúgy milyen hírekre gondolsz, amik nincsenek kint? :) A TRChronicles-hez, és sok más hivatalos rajongói képest még így is előrébb vagyunk. :)
Az a blog és a podcast exkluzivitása, nekünk ahhoz semmi közünk. Plusz maximum kérdéseket írhatnánk, válaszokat nem. De azokat meg angolul kéne megadni.
:offtopic:
On: Amúgy én sem vagyok odáig, mikor olvastam ezt. Minek belekeverni a szülőket megint?!
Ne ne ne, nem akarunk többé Lara szüleiről tudni semmit..... :(
off: sok blog postot eleve nem tehetünk ki lévén mi csak hivatalos dolgokat tehetünk ki ezért is van baloldalt alul egy TR blogra mutató link :)
Legközelebb hasonló lesz említést teszek fórumon! :)
A játékot is itt b@szták el. Lara relytésebbnek tűnik, ha nem tudunk róla mindent. De mit akarhatnak? Apuci megint keresett valamit, de nem találta meg és most Larán a sor? Vagy anyucit keresgéljük? Csak ne legyen nyálas családi sztori könyörgöm. :angry: :D
Kíváncsi vagyok, mikor jutunk el oda, hogy a nagyszüleit keresi. :p :D
Meg arra is, hogy hajlandóak-e változtatni a reakciók hatására, mert ez... Eh... :floet:
Stranger jól mondta úgy szeretjük Lárát, hogy egy kicsit rejtélyes nem biztos hogy elrontaná a karaktert ha mindent megtudnánk róla, de akkor már nem lenne olyan izgalmas.
A családi sztorit elsütötte a crystal... kétszer is.:floet:
Na mi van mááár ??? dolgoznak ezen egyáltalán??? nem hiszem... Hófehérkérol kb messze egy eve sincs jottek az elso hirek a film mar lassan kesz van, a TR3rol mar kb 3 eve vannak pletyok, es meg egy arva kepunk/infonk sincs rola... TR-en olyan szar emberek dolgoznak basszus h az vmi hihetetlen...
Már 2003 óta várunk rá... :privateeye::nut:De az éven tuti lesz valami, ebben 100%-ig biztos vagyok. :)
Ez a 2013 kiírás egy kicsit ijesztő de ha kell várok csak ne kapkodják el.