^Az direkt olyan, nyugi. :)
Nyomtatási nézet
^Az direkt olyan, nyugi. :)
^ Igen, nekem PC-n is becsíkozik...
Sziasztok. Nekem valamiért nem menti el a dolgokat :S Kilépek és kezdhetem az egészet újból.. Ötlet valakinek?
gyerekek miért van az h ráá kattintok az ikonjára és nem csinál semmit ?? windows 7 home premium az op rendszere a nővéremnek ...ja és laptop
Hova teszi a játék a mentést?
olyan nincs :D 4gb ram, nvidia(valami..) 1gb, 2.8 dual core
okké feltettem a javítást mostmár elindul de mikor kisodródik lara a tengerből aztán az a benszülött leüti és be jön a square enix logo kidob egy olyannal h aTomb Raider működése leállt... na ez miért van ?? :S
Frissítsd a videokártyád driverjét és kapcsold ki az összes effektet, úgy mennie kéne. :)
Ki tudja, hogy ki lehet azt kapcsolni valahol, hogy a Steam elmentse a mentéseket? No mert hiába töltök vissza egy elmentett régebbi mentést, akkor is ugyanott tudom csak folytatni, ahol abbahagytam.
PC-ről van szó.
Köszi. No ezt is bele kell írni a végigjátszásba, hogy használni is tudják majd a mentéseket. :)
sziasztok! pc-s verzióval játszom és olyan problémám van hogy változó időközönként színes fura alakú objektumok elkezdenek villogni a képernyőn meghatározatlan időre aztán újra visszajön a rendes játékbeli kép....és lövésem sincs miért van... Valakinek hasonló problem esetleg? Örülnék egy kis segítségnek :)
Na mostmár az is hozzájön hogy utána ''tomb raider is not responding'' hang minden van farkas megöl de a kép meg nyema vagy visszajön vagy nem
Üdv Mindenki!
Olyan problémám lenne, hogy egy Logitech Rumblepad 2-vel tolnám a cuccot, viszont nem működik pár funkció, pl.: célzásnál a célkereszt mozgatása.
Valaki találkozott esetleg ilyen problémával?
Kösz előre is!
Sajnos a játékban alapból nem működnek rendesen a gamepad-ek. Én egy Xbox controller emulátort használok az ilyen célokra mindig:
x360ce vibmod 3.1.4.1
Ha letöltöd a zipet, amit linkeltem, abban van pár fájl, ezek közül neked az: x360ce.ini és az xinput1_3.dll kell. Ezeket be kell másolni a játék mappájába, ahol a játék exe-je is van. Ezután az ini fájlt szerkeszteni kell notepad-del. Nem túl bonyolult, annyi az egész, hogy meg kell adni, hogy a gamepad-ed melyik gombja az Xbox mely gombjának feleljen meg. Akár az sincs kizárva, hogy állítgatás nélkül jó is az ini fájl. Miután ezzel megvagy, el lehet indítani a játékot. Indulás közben hallanod kell egy csilingelő hangot (csak egy fél másodpercre) ez jelzi, hogy a játék Xbox controllernek ismerte fel a gamepad-edet. Ha nem hallod a hangot, nincs gáz, kilépsz a játékból, és ki kell próbálni, hogy az xinput1_3.dll-t átnevezed a következők valamelyikére: xinput9_1_0.dll, xinput1_2.dll, xinput1_1.dll Tapasztalataim szerint ha az xinput1_3.dll névvel nem működik egy játék, általában az xinput9_1_0.dll szokott a nyerő lenni.
:)
http://stats.tombraider.com/data/ass.../preloader.gif
Am valami van a fórummal. Én nem is az "Elakadások, segítségek"-be tettem.. :confused:
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon is és szertnék segítséget kérni.
A cannibáloknál vagyok,de nem tudok tüzes nyílra váltani.
Pc-re kérném a segítséget!!
Köszi
köszi!
De van egy kis gondom még.Nem ég a nyílvessző vége így nem tudok ajtót robbantani vele!A fáklya meggyullad az E gombbal aktiválom.A nyílvesszőt hogy égjen az nem megy!
köszi a gyorss válaszodat addig nem tudok tovább menni.
Sziasztok!
Én olyan gondal jelentkezem hogy van egy Speed link-es Gamepadom(xbox 360 kinézetü) és játék közbe a fegyverváltásbol is csak 2-t válaszhatok bal és felső fegyver, és a bal (oldali) (kamerás) joystick viszont abszolút nem működik csak harc közben a zoom, nem tudom mi a probléma.....
És még van egy másik. A button mapping ba minden normálisan be van állitva ám játék közbe teljesen rossz, amikor lövök bekapcsol survival inscrit( ami multiba váltásnál eltorzitja a képet így nehezebb célozni az ellenséget) és amikor meghalok pl. a fegyvrtbáltás [E] szintén nem működik nem ad be semmit, [F]:nem a baráthoz teleportál vissza hanem a bázisra....
Előre is köszönöm a segitséget nagy szükségem lenne megoldásra mert nagyon leköt ez a játék:)
Sziasztok!
Oké ezzel megvagyok érzékeli hogy átneveztem csak a lövést meg a jobb analogkar(kamera)t ha lefelé tolom akk balra vissz meg a többi se arra amerre szeretném.... esetleg ha eltudnád küldeni a te beállitásod hátha jobb lenne vagy valami
skypen elérsz: visualmetinstudio
köszi a segitséget!:)
Itt az enyém (RumblePad2):
Csatolás 97
köszi de ezzel nem működik a kamera se nekem Speed linkes xbox 360 kinézetü karom van...
esetleg még az jó lenne ha elmondanád melyik a lövés meg stb akkor betudnám állitani.....
és azt nem tudod hogy nekem alap beálitás a kontrol még is amikor lövök a survival inscrot is bekapcsol a Q-ra nem reagál mutliplayerbe f el nem baráthoz megy bázishoz [e]: hiába nyomom nem jön ki a fegyvercserélő ablak ha más updatet teszek bele normálisan megy de akkor meg nem talál meccseket:S
Én xboxon játszom leírom.:)
RT: lövés
LT: előveszi a fegyót
RB: alt. lövés
LB: survival inst.
x: interact
y: melee attack:D (ha már tudod azt a skillt)
b: guggolás..
a: ugrás
R: kamera
R (benyomva): kamera a helyére áll
L: iránytás
L (benyomva): ellentétes nézet
azok a "nyilak" pedig fegyverváltás.:)
(am Roli. Az oldalon az írányításnál elrontottad. Higgy nékem!:D Felcserélted.)
^Tényleg, az LT az LB-vel, RT az RB-vel fel volt cserélve. Javítottam, köszi :)
Nekem már több játékkal ment ez a x360ce.
Valami rémlik, hogy az analóg kart külön kellett beállítani, hogy melyik tengelyt mozgassa.
Tervezem egy ideje, hogy a XBox kontrolleremhez veszek PC-s adaptert, de még nem került megvalósítási fázisba, mert igazából csak a kíváncsiság hajt, mivel van rendes PC-s :)