Köszönöm
Nyomtatási nézet
Hy.A research laborban a liftnél elakadtam :)nem tudom mit csináljak, a lift felmegy a 4.emeletig és ott mit kell csinálni?
Anikó!
Farkas megöléséért csak XP-t kapsz, volt hogy hagytam őket és shift-el elmenekültem. :)
Kettőt leszedtem, egyiket a létráról, a másikat pedig a liftaknából szétlőttem a deszkát és a falon elmásztam a kerékig.Utánna filmszakadás :(
Sziasztok,
Készítek egy végigjátszás videó sorozatot, amit itt érhettek el, gondoltam megosztom veletek ezen szent helyen, akit érdekel mert elakadt vagy csak szereti a kommentárokat, jó szórakozást kívánok :)
Sziasztok ,
Elakadtam annál a résznél ahol az orosz emberke rámtalál és elkap.
A kezénél jelez egy piros felkiáltójelet. Mit kell nyomni, csinálni?
Köszi
Ott én is meg murdáltam egy párszor! Ha PC-n játszol, nekünk nem írja ki hogy milyen gombot kell nyomni, csak az esemény képét, (mint pl. felkiáltójel, vagy kéz.)
Tehát az orosz csávónál F, F, "t***n lőni" :D, majd jobbra, balra, jobbra, balra.... E, E, E... és fejlövés. (Remélem jól emlékszem!!)
Tehát a felkiáltójel = F, kéz = E (ha nem lett módosítva az irányítás!)
Máshol is előjöhet!
megcsináltam,végigjátszottam :)
sikerült, én voltam a vak,most játszottam végig,köszi
Hellosztok
Én a második pályánál tartok, az özikék szaladgálnak, és fullra felvettem nyilakat.
Ezen a fórumon láttam egy animációt, amint a vízesésnél, felvesz valamit aztán bemegy egy barlagba ismét.
Azt a vízesést megtaláltam és én is felvettem de nem tudok tovább menni.
Kérdésem az lenne, hogy az őzikés részről hogyan tudok tovább menni a barlagba, majd a farkasos részhez ?
A választ előre is köszönöm.
Üdv : kara
kara!
Gyilkolj le legalább egy szarvast. Fejlövésből egy is elég. Majd menj vissza oda, ahol a tábortüzet raktad. Miután ettél, ittál, pihentél, menj vissza a házhoz, aminek a tetejéről elérted az íjat. Ott kinyílt az ajtó, az vezet tovább.
Én bejutottam egy barlangba, és nem tudok tovább menni, mert jön egy farkas, hiába nyomom a nyilakat, meg az E-t nyakon harap. Töltényem már nincs, és nyilam sincs. Van erre valami taktika? :)
Az lenne a kérdésem, hogy visszaléptem a "mountain village" pályára mert volt egy olyan szakasz ahol nem jártam, de úgy látom hogy ott kötéllel ellátott nyilat kellene kilőnöm amit még egyenlőre nem tudok. ha minden igaz? Tehát később kellene ide visszatérni?
Ezek a videó bejátszásos gomb nyomkodós részek (van neve is amúgy, csak most hirtelen nem jut eszembe), sokszor nem csinálják azt amit kéne.
Na ott pl. ahol most te is jársz én is sokszor meghaltam (a farkasnál a barlangban) hiába nyomtam a megfelelő gombot, nem csinálta, néha igen, de néha nem. Gyorsnak kell lenni... valamikor meg pontosnak :D aztán egyszer csak megcsinálta...
De már majdnem megőrültem én is (szerintem ezeket a részeket kicsit elrontották)...
Én most egy nagy emberel kell, hogy küzdjek. Meglövöm a kijelölt helyen, majd amikor ismét interakciót kell csinálni a csákánnyal akkor megnyomom a gombot, de nem reagál. Ilyenkor mit kéne tennem? ×d (Ja és kicsit laggol a játék, de nem vészesen)
Sziasztok!
Én megakadtam a Chasm Monastery(aszt hiszem itt) résznél...Már felnyitotta azt a sírt amiben valami királynő van...Nem tudom...Azt hiszem ott tartok ,hogy ki kellett nyitni az ablakféleségeket és akkor löködni kell azt a köteles izét egy harangféleséghez...Nem tudom ,hogy minek kéne történnie...Ha valaki tudja lécives segítsen...Előre is köszi... :)
Először a gerendáknak kell lökdösni, hogy széttörjenek.
Még mindig a barlangban küzdök a farkassal, most van amikor már úgy sikerül, hogy mutat egy áthúzott 0-át, meg aztán az F-et de nem akar sikerülni, nem tudok tovább jutni. :angry:
Fú. Annál a résznél én is sokat szenvedtem.
Szerintem nem mindegy, hogy milyen sebeséggel és ütemben nyomkodod a nyilakat az elején. Az is lehet hogy már akkor el kell kezdeni nyomkodni, amikor még meg sem jelennek a képenyőn.
De ne add fel, hamarabb sikerülni fog mint gondolnád. :)
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha behozom a térképet, a Coastal forest statisztikája azt mutatja, hogy 62%-ban teljesítve. Csak a legalsó hiányzik: Ghost Hunter: 0/10. Ez mi? mt kell keresnem? :o
Spoiler!
Az frankó. Már átléptem a kaput, a Mountain temple-nél járok, és nem tudok visszamenni az erdőbe. Nem is lehet, vagy én nézek be valamit?:confused:
Táboroknál tudsz fast travel-el visszamenni. :)
Pont most lett unlocked a fast travel:) De azért köszi a gyors választ!;)
Köszi, próbálom de valahogy nem jön összhangba a nyilak nyomkodása, ritkán előjön már,hogy nyomjak F betüt de nincs semmi eredménye. De nem adom fel. :)
Igen ez az "F" betű nálam is egy kicsit problémás volt
Sziasztok! :)
A kérdésem az lenne, h xbox-on a dlc kódokat hol tudom aktiválni?
Szia! :)
Igen, pontosabban a combat strike pack-ra, és az explorer pack-ra gondolok...
Még nem próbáltam ki. Az az igazság, h arra vártam hogy majd Te! :D
:DD De szerintem ott kell mert: "A feltöltőkódok felhasználhatók az Xbox LIVE-előfizetés meghosszabbítására, beválthatók játékokra, avatarcikkekre és akciós ajánlatokra." :D Majd akkor mindjárt kipróbálom:D
UI: Itt kell!!:DD Nekem a Hitman Absolution Weapon pack van meg:D http://www.kepfeltoltes.hu/130310/it...toltes.hu_.png
:)
Köszi a segítséget! :worship:
Legújabb videóm, jó szórakozást, néhány perc és elérhető lesz :) A korábbiban benne van az első sírbolt feltárása is.
A kérdésemre a válasz: igen :) Tehát ha valaki belefutna mint én, a játék erre a pályára még többször visszahozza az embert tehát, tovább kell menni.Idézet:
Géé; eredeti hozzászólása