Ilyen tutorialokat szívesen látnék az editor.hu oldalon is. Ha van valakinek, küldje el már nekem, és felteszem a pályaszerkesztő leírásához.
Egy mondat magyarázattal együtt. :)
Nyomtatási nézet
Ilyen tutorialokat szívesen látnék az editor.hu oldalon is. Ha van valakinek, küldje el már nekem, és felteszem a pályaszerkesztő leírásához.
Egy mondat magyarázattal együtt. :)
Nekem szöveges leírásaim vannak OBIg:) Videók egyenlőre nincsenek de talán azoknak is nekiállok :D
Szöveges is jó. Csak küld amid van. :)
Már többen mondták, hogy nehezen érthető néhol a magyarítás. Ami persze nem csoda, hisz olyanok fordították, akik nem szerkesztettek semmit sem vele annak idején.
Az én oldalam fórumán vannak már csak fent, linket tudok adni:)
http://users.atw.hu/tombraidergames/...9c493511ad426f
Majd mindegyikhez csinálok egy prj fájlt is, hogy be lehessen tölteni a szerkesztőbe és megnézni a beállításokat:D Ha holnap nem kell sehova mennem meg is csinálom őket és szólok ha készen van mind:)
A magyar leírás tényleg elég fura néhol, de még mindig több mint a semmi, a kamerák beállítását többnyire onnan nézem ki ha elfelejtek vmit:o:D
Köszi wdavid, megcsináltam, lécci nézd át, mert sok helyen újra kellett írnom, nem volt kompatibilis a webszerkesztőm a betűiddel. :)
Ahogy én látom minden rendben, csupán annyi, hogy a Horizont köd leírása kétszer van fent:D köszi szépen OBig:hug::)
Ha valakinek esetleg AoD ruhára lenne szüksége, akkorrrr:
http://www.trsearch.org/Items/3612 :D:D
5XL-esben nincs? :D
Cajnálom kici kínai, csak 10 XL-esben van, lenni nagyon olcó!
Ciungpangi szelyem, ami nem szelyem, hanem szelyem.
Ez nagyon zsír!
remek munka Roli, gratula :thumb: :D
Köszönöm szépen :hug:
hogy kell vizet csinálni?:confused:
www.treditor.hu
itt a bal oldalt a kék menüpontokban meg lehet nézni egy MAGYAR (!) segédletet az egész kócerájhoz.
(a menü neve: A pályaszerkesztő magyarul)
köszönöm Kacsa:D
Nincs valakinek mentései a Neon God pályához?
Vagy játszott valaki már vele? És honnan töltötte le, ha igen? Mert jelezték, hogy a most már csak tőlünk letölthető szint 4. és 6. pályája hibás. Tud valaki erről valamit?
Az egyik legnagyobb pályakészítő legújabb munkájának bemutatója:
She Title (Ez nem játék, ez csupán egy bemutató videó. Ne indítsd az új játékot, (New Game) csak nézd a videót)
Úúúúristen ez eszméletlen hangulatos volt :eek:
Na ez egy igazi kaland lesz! :D
Augusto?
Nem annak volt az a marhanehéz Vikinges pályája? :eek:
De igen Kacsa. :)
Augusto --- Taras
Akkor ez is gyönyörű, de egyben marhanehéz lesz :D
tényleg hangulatos :D várjuk :)
sziasztok..kéne egy kis help..hogyan tudok tüzet gyújtani a title pályán?mert elhelyezem az emitter 2-t és triggerelem is lara is rajta van de semmi...:S
jelöld ki az emittert és az OCB menüben nyomd le az összes számozott gombot így nem kell triggerelni :D
kösziiiii :)
és ez a múmiákkal is működik?
nem tudom azokkal nem próbáltam :) flame_emitter, waterfall_mist, az összes animating object, szinte minden olyan tárgyal működik ami mozog :) ellenfelekkel nem próbáltam :o
oksam megpróbálom..köszi mégegyszer!
Én kipróbáltam nem működött nekem T.T
nekem a múmiák az animating nemtom mennyi...ezeknél nem működött.
de minden másnál amit akartam igen....:):jumper:
mondtam h nem próbáltam még velük ezek szerint azokkal nem működik :D
örülök hogy azért tudtam segíteni :)
Na elkezdtem megírni a világítás tutorialt. :)
Remélem, hogy estére kész lesz.
Hmmm jól hangzik :)
Melyik estére? :):D
Ma délutánra :vlol:
Kész is, pár perc és felteszem :)
Valaki lécci tud segíteni? elkezdtem egy új pályát (2 órája csinálom elég jól halad és szép amúgy húsvéti) na van egy pushable objectem és azt akarom hogy nyíljon az ajtó mikor rátolom egyik "padló kockára" de nem tom hogy kéne vagyis egy módszert kipróbáltam de nem mükszik D:
heavy trigger a padlóra, aztán egy sima trigger az ajtónak ugyan arra a padló kockára :D
De gondolom pushables heavy trigger :D
Szerk.:
És amúgy hogy kell "határt" húzni?
a level editorban lehet villódzó fényeket csinálni?pl mint a neoncső moelőtt kiég...villog ilyenre gondolok
és még valami..hogyan tudom azt megcsinálni h mondjuk az eddig sötét ház egy kapcsoló használatával világítson?