PS3, Xbox vagy PC?
Nyomtatási nézet
PC, Azt írja, hogy Cannot find Session. Ez mit jelent?
A névnél ott van, hogy ani.
PS3-on játszik valaki? Jó lenne a platinát megszerezni, de a multis trophyk elég idegörlőek. Jó lenne egy boostoló-partner, akivel akár xp-t is farmolhatnánk.
Én PS3-on játszok, úgy rémlik, hogy fent is vagyunk egymás partnerlistáján, nyomhatnánk majd valamikor. :) Csak először én is a single trófeákkal szeretnék szórakozni, utána a multival. :)
Spoiler!
Most már csak azért is lesz móka, mert a készülő *kucc-kucc* szuperfegyveres cikkel gyerekjáték lesz irtani a népet. :D
Jaja, még a LCnGOL miatt vettelek föl! :) Mondjuk elég ritkán látlak...
A multi nekem se igazán jött be, de mivel nem nehéz a platina, csak időigényes, gondoltam rámegyek. Mostanában viszont eléggé megtetszett. Lehet csak a sikerélmény miatt, de ha jó csapatba kerülök csak úgy záporoznak az xp-k. :)
Igen, offline játszom leginkább, multiban is csak 26-os szintig jutottam el, utána már ráuntam. :) Na de majd most lehet jobb lesz. :) Össze kéne gyűljünk többen a fórumról, ahogy láttam, Corty is PS3-on játszik. :D
Már nagyjából képben vagyok pár rejtekhellyel, így csak nem ölnek meg egyből. *Ártalmatlanul néz* lol
Én tizenakárhányas szintnél untam rá, de tegnap meg ma pár óra alatt közel 10 szintet léptem. Most járok lvl 28-nál. Összejövünk páran, mindenkinek meg lehet a legtöbb trophy, a végére már csak xp farmolás lenne. Azt olvastam, hogy ketten a legegyszerűbb/leggyorsabb kb 15 óra játékidő alatt meg lenne a 60. szint, meg akkor ugye még 2x Perstige 2-ben és 3-ban.
Kb mindenért jár. Rescue-ban lehet a legjobban farmolni, ha te szállítod le a medkiteket. Privát meccsben beállítjátok 20-ra a leszállítandó mennyiséget, aztán dől az xp. A másik addig gyűjthet savageket. Amúgy Cry for Helpben ha élesíted a rádiójelet, azért is, ha ellenségként begűjtöd az aksikat, azért is. Ha vesztes csapatban vagy, még azért is jár. Szóval pár óra alatt szép szinteket lehet lépni.
Nyert körrel már eleve kapsz 3000 XP-t. :) Aztán ott vannak az apróbb dolgok, pl. kötélcsapda, megtámadnak, de te ölöd meg a támadót, bombát helyezel el, és az ellenség belesétál, sikeres orvosi csomagszállítás, rádiótranszmitter-aktiválás, és még lehetne sorolni. :D Rescue és Cry for Help módban minél jobban részt veszel a győzelemben (orvosi csomagok, battery-k vagy transzmitterek, survivor-eliminálás), annál több pontot tudsz szerezni. Szuperfegyver megtalálásáért az első alkalommal is kapsz 1000 XP-t.
Most 26-os vagyok, és még nem unom (mivel sose tudom azt játszani, amit épp akarok, mert olyat pont nem talál, másnapra meg csak olyan van), közbe folyamatosan látom, hogy kell trükközni, és hát... próbálkozok. XD Legalábbis akkor elég nehezen megy, amikor olyan valaki van ellenem, aki már rég elérte a 60-as szintet, lehet, már kétszer is. TDM-ben, FFA-ban kifejezetten idegesítő, de csapatjátékban nem annyira vészes. A Rescue és a Cry for Help egész egyedi, kell csapatmunka rendesen. :)
PC-n is tök jó lenne fórumról játszani valamikor:
---
PC, PS3 vagy XBOX? Ha esetleg PC-n játszol, nyugodtan vegyél fel Steamen.
PC-n, X-Box-on, v PS-en tolod? Szerintem ezen a fórumon simán találsz valakit akármelyik platformra.
PC-re meg PS-re is már találtál volna jelentkezőt, de biztos játszik valaki a fórumról XBOXon is! :D
:eek: multiban egyedül játszom rescueban és csak szállítom a mediket, és már 7-es szinten vagyok!!!!!!!!!!!!:D Köszi a tippet! ;)
Már 18 :D:D:D És kaptam egy olyan achit hogy: On my way up
Így azért elég unalmas lesz 60-ig felmenni... Meg kicsit be is lassul. Mondjuk én kiszedtem a passzívok közül a "plusz XP" plecsnit, mert vannak viccesebbek is. Amúgy el nem tudom képzelni, hogy lehet konzolon fps-ezni... mennyi idő, míg becélzol vele valakit, vagy megfordulsz, stb, egér nélkül?
Multi úgy fun, ha mások ellen tolod. Szórakozol, megy az idő és jön az xp ígyis úgyis.:)
Egyetértek. :thumb:
Én az esetek 90%-ában benne vagyok a játékban legtöbbet meghalt játékos TOP 2-ben, sokszor első vagyok :D
Megyek és lövök, csinálom amit kell és néha repülök.
Nincs ezzel baj.
Tegnap Matie-vel együtt zúztunk, ketten voltunk két másik ellenfél ellen, akik átlag 15 szinttel voltak felettünk (25. szint környékén vagyunk), de eszünkbe se jutott kilépni. Küzdöttünk, mint disznó a jégen, vesztettünk, de aztán kezdődött a következő. :)
Van, hogy 10. szint alatti ellenfél nyír ki úgy, hogy azt se tudom mondani hogy fapapucs, szóval némi tehetséggel, rutinnal pótolható a szintkülönbségből fakadó ideig-óráig tartó előny.
De egyébként a kontroller probléma jogos: szép, hogy most már nincs auto. célkeresés, de azért találhattak volna arra valami megoldást, hogy kontrollerrel kb. ugyanolyan hatékonyan lehessen harcolni mint egérrel-billentyűzettel. :(
Nem az a gond, hogy nehéz lenne kontrollerrel játszani, hanem hogy lassú. Egyszerűen nem tudsz olyan gyors lenni vele, mint egy egérrel. Mondjuk nem gáz, mert a konzolosok nme tolják pc-sek ellen :)
De minek kontrollerrel tolni pc-n? Sokkal jobb a billentyűzet egér kombó, kifinomultabb. Már ha a játék támogatja ezt, és ez aTomb Raider ilyen. Ami konzolra van optimalizálva, és csak úgy tessék-lássék pc-re átírták, azzal kb lehetetlen tolni. Mondtam is anno, hogy a TR-AoD-ot egy botkormánnyal lehet igazán irányítani, nekem úgy volt a legjobb xD. Előző postomban akartam linkelni ezt a videót, de ha már írtál... :)
Ilyet nem lehet konzollal: https://www.youtube.com/watch?v=kacX7qYWX6M Ez egy UT2003 fragvideó. Nagyon szerettem ezt a játékot, én is ezzel a moddal toltam.
Jó, ízlések és pofonok :) Bár lehet, hogy ha anyám nem ragaszkodik ahhoz, hogy mi aztán nem fogunk konzolon játszani (4-6 éves voltam), akkor mostanra én is konzolos lennék. Kérdeztem, mi volt a baja vele? Azt válaszolta, hogy az elbutítja a kézügyességem, és nem fejleszt rajta semmit, szenvedjek csak a billentyűzettel. Nem tudom, mennyire volt igaza, de úgy gondolom, a pc és kontroller kapcsolata olyan, mint a jégkorcsolya-görkorcsolya. Görkoris bármikor tud jégkorizni, de fordítva nem igaz.
Nekem is van egy Wireless RumblePad 2-esem, az idejét nem tudom mióta. Autóversenyt, TPS-eket, minden vackot ezzel tolok. De egyszerűen lövöldözős játékokra alkalmatlan.
Van nekem is Xbox-om, a Halo van meg hozzá, és idegesítő, hogy mennyire lassan lehet vele célozni. Az egér jellegéből fakadóan több sebességű mozgásra képes. (Az egészen lassú haladástól a villámgyorsig sokkal több lépcső van, mint kontrolleren és a két véglet is nagyobb.)
Írok istenbizony egy programot, amivel a képernyőn egy megadott méretű karikába kell belevinni egy kurzort és lemérem az átlagidőket egérrel és kontrollerrel :)
Az biztos, hogy konzolon lehetetlen lenne, imádtam az Instagib módot, egérrel nagyon pontosan lehetett célozni...:D
Én a kezdetek óta PC-n játszok, és el nem tudom képzelni, hogy lehetne rendesen TR multizni kontrollerrel. Persze megszokás kérdése (a launch partyn mit összeszenvedtem, mire végre sikerült lelőni Bambit...), de egyszerűen nem lehet annyira gyors/pontos, mint egérrel.
Egyébként többször is olvastam itt-ott, hogy ha a célzás gombot kétszer nyomjuk meg, akkor Lara automatikusan becélozza az ellenséget. Nem tudom, hogy csak konzolon működik-e, nálam nem működött, multiban pedig nem hinném, hogy be lenne kapcsolva.
Igen PS3-on játszok:) ÖSszegyűlhetnénk valamikor. Mondjuk nekem kb. 1 órám volt eddig, amit multizással töltöttem :D nem rossz, de azt a kevés szabadidőmet ami van inkább a single playerrel töltöm:) és mióta megjelent még mindig csak 70% körül járok...mondjuk nem sürgetem, nincs ezzel semmi baj:)
Tehát multiba szerintem elég noob leszek :D de legalább lesz frag rate-etek :jumper:
A hétvégén, az ünnepek alatt ha úgy van összebeszélhetnénk egy baráti multizós kikapcsolódós játékra :)
Akkor mindenképp beszéljünk meg egy időpontot, lehet még csatlakoznának többen is hozzánk, és akkor mehetne a játék. :)
Helló. :) Csatlakoznék a ps-csapathoz. PsNetwork nevem szintén Calmild.