NEM.
NEM, és NEM.
Nyomtatási nézet
rendben szerintem már megjegyezte hogy NEM!!:D
jól van nem kell így le támadni :D :D :D :D :D :D :D:vlol:
és az Xna larában moddolásos topicot nyithatok?? :D
Nem sokan modolnak így nagy értelme nem lenne, annyit lehet csinálni hogy akinek van XNA topikja az átnevezi XNA kreációim vagy hasonlóra :D
hát igen:D
max csak te és caroline de nem többen!!!:D
Roli, nem akarod kirakni a TR Trilogyt, a Fan Temple-be?:D Akár azok a képek is jók, amiket már felraktál.:)
Ezek:
http://tombraiders.hu/forum/showpost...1&postcount=12
Dede, meg majd többet is :D
Ki támogatná azt az ötletet, hogy a Szabályzat ki legyen téve a fórum főoldalára, és mint legelső ott virítana szépen?
Az nem lehet kérdés, miért hozom fel ezt, oké? :D
Ha esztétikailag nem romból akkor simán :D
Valahogy megoldjuk, mert igen elszaporodtak a szabályszegések :angry:
Nem tudom hogy működik itt a regisztrálás. De sok helyen úgy megy, hogy el kell olvasni a szabályzatot. és be kell "pipálni" hogy elfogadod. A nélkül regiszrálni sem lehet. Nos, ha itt is így megy, teljesen felesleges a többi erőlködés. Aki átsiklik az olvasáson, itt is át fog siklani ezen. Ezek ellen egy megoldás van, a BAN. :):D
Ha a regelésnél kirakjátok azt úgysem fogja elolvasni mert inkább csak berakja a pipát oszt annyi....
Nem gondoltatok még egy achievement-rendszer beépítésére? :) Tudom, elég gáz ötlet, de kezdetnek ki lehetne próbálni csak olyan 5-6 acsival. :D
Acsi rendszer egy fórumon ??? Az meg már milyen ??? :D
Egy próbát megér, nem? :D
Na de ez egyáltalán hogyan néz ki ??? Elsem tudom képzelni milyen lehet fórumon acsi rendszer :o:D
Lehetne egy külön rész itt a fórumon, olyan mint a blogok, vagy a súgó, ott lenne egy olyan hogy "Achievementek", és ott meg tudod nézni, hogy miket lehet megszerezni, meg miket értél már el. Legalábbis nekem ez az elképzelésem. :)
Szerk.: Közben látom, hogy az X360A.org fórum részén is van "Awards" rendszer.
Vagy ereklyék :D
Nem hiszem, hogy lenne ilyen program fórumra, de majd körbenézek, hátha... :)
De csak a jövőben, mert nem sokan vagyunk, így meg semmi értelme egymás "megkülönböztetésének" még :rolleyes: