Hát az nem hiszem hogy jó ötlet lenne, hacsaknem tud magyarul. :) No mert hogy aktivityznénk vele? stb. :)
Nyomtatási nézet
Hát az nem hiszem hogy jó ötlet lenne, hacsaknem tud magyarul. :) No mert hogy aktivityznénk vele? stb. :)
Jó, csak feldobtam...
Nem volna rossz, de én félek ettől. Ahhoz már valami nagyon jó program kellene. No meg egy összerázódott csapat.
Szóval jó ötlet, de talán inkább majd a következőn. :) No majd ott megbeszéljük. :)
Roli---Robbie---Michele---Duduska---Irén---Mephizto12---Andrea---OBig---Évi---Bogi---Thak--Évi2--Ákos--TranSam--.................
Sziasztok !
A találkozóra valószínűleg nem tudok elmenni, de keresnék közületek valakit, aki Pestről utazik majd és BIZTOSAN megy.
Anno elkezdtem gyűjteni Tomb Raider kártyákat, és van belőlük egy csomó felesleges példány. Mivel csak a helyet foglalják a szekrényben, de kidobni nem akarnám így odaadnám az illetőnek, aki elvinné a találkozó helyszínére.
Azt rátok bízom, hogy ott majd szétosztjátok/kisorsoljátok mit csináltok vele, én csak egyszerűen szeretném a köz javára bocsájtani őket.
Így megköszönném, ha egy pesti illetőségű tag rámírna, akinek oda tudnám adni a kártyákat, és el is vinné majd a találkozóra !
Köszi :)
Előre is köszönjük Maxxxim, írni fog az illetékes. :)
Előre is köszönjük szépen a felajánlást! :hug:
Nincs mit, nincs mit - de egyenlőre nem tolonganak az önkéntes futárok :)
Rendben, megoldódott a dolog. :)
Köszi! :))))
Szia Samu :bye
Kicsit késve néztem ide Max, de mind1, van egy olyan érzésem hogy igy is én fogom transzportálni. :)
És köszi.
Nem kell már Akcy, lehozza holnap emberem. :)
No akkor eddig jönnek:
Roli---Robbie---Michele---Duduska---Irén---Mephizto12---Andrea---OBig---Évi---Bogi---Thak---Évi2---Ákos(Akci)---+1fő ---TranSam---Matie--.................
Még lehet jelentkezni, 30-an férünk el a szálláson. :)
Szia Akcy! :) :wave:
A játéknak is örülünk, ha elhozod!
OBig!
No és a farkasok Mepnek? :D
Farkasok? Arra már medvék lesznek. És jön egy yeti is arrafeléről. :)
Már alig várom! :)
No kezdek egy új listát, akiktől be is jött már a pénz. Amíg be nem ér legalább 14, addig nem rendelem meg a szállást, nehogy ráfázzunk.
Roli--TranSam--OBig--Évi--Bogi--Thak-Évi2--
És persze jöhetnek külsősők, is, barátok, akárkik. Van elég hely. :)
Plusz a mai nap érkezett még összeg tőlük: Duduska---Irén---Mephizto12 :)
Roli--TranSam--OBig--Évi--Bogi--Thak--Évi2--Duduska---Irén---Mephizto12--
Na még 5 és lefoglalom a szállást. :)
Miért, Te nem jössz? :D :P
Nos, a totojázók miatt az első helyről már kiestünk, ott már nincs hely. :(
A második, harmadik hely sincs meg már.
Új helyeket kell nézni.
Kács üzemel még? :)
No oda nem. Már a múltkor is: Nem volt jó a fűtés, és külön pénzt kért a közös helyiségért, pedig senki más nem volt ott.
No ez még szabad, és van is hely, és az ár is jó. Estig dönteni kell: www.westernlovastanya.hu/
Ez a hely csak ránk vár. :D :thumb:
Üdv
Nekem megfelel
Nekem is tetszik. És nem mellesleg Mep részére ott van kicsit északabbra Farkaslyuk... xD
És csacsi a karámban. Temető meg a falu végén. :)
No a szállás lefoglalva, tehát marad a pacistanya. :)
Roli--TranSam--OBig--Évi--Bogi--Thak--Évi2--Duduska---Irén---Mephizto12--Michele--Akcy--Matie--
Még két főnek van hely, ha kell.
Most már lehet azon elmélkedni, hogy hogyan juttok oda. Aki nem kocsival jön, az valahogy Egerbe, vagy Füzesabonyig nézze meg, ott felveheti valamelyikünk. :)
Az egyik nap Aggtelekre megyünk el, a másik nap még nyitott. Lehet Eger, Egerszalók, Szilvásvárad, vagy bármi más. Persze a program se kötelező, lehet maradni a lovastanyán is. :)
Nah kérem szuper jó ez csak , csak lenne már 20.a xDDDDD Samu téged várnak a tányérf .. sz ú farkasok az erdőben. Mikor kácson 3 an elindultatok be az erdőbe xDDDD
MIndet neked adom! :D :D :D
Roli--TranSam--OBig--Évi--Bogi--Thak--Évi2--Duduska---Irén---Mephizto12--Michele--Akcy--Matie--
Még mindig jöhet egy fiú, és egy lány max. De több hely már nincs. Későn jövők máshol lakhatnak. :)
:thumb::jumper::thumb::jumper::thumb::jumper:
Roli--TranSam--OBig--Évi--Bogi--Thak--Évi2--Duduska---Irén---Mephizto12--Michele--Akcy--Matie--Sveby--mrique
Hát jelentem, akkor elfogyott a hely. Későn jövők már csak máshol találnak szállást. Esetleg, ha van, pótágyon. :)
Mittomén, majd valamelyikünk. Szerencsére lesz kocsi bőven. :)
2 óránként megy vonatom. De jó lenne valami konkrétabbat tudni. :)
Sok idő van még addig. :)
De én köbö 12-13-ra leszek ott. Attól függ, a lányok miatt hányszor kell megállni. :) Reggel 7-kor indulok.