Azért szólt be mert borotválod magad,
vagy azért mert kisebbségi komplexusa van?
Nyomtatási nézet
Vagy maga a lány egy Ku*a xD
úgy van. a kislányok akkor viselkednek így.
Spoiler!
adok egy tanácsot, trfan: mondd neki, hogy: te, most te szerelmes vagy belém, vagy miért viselkedsz így?
erre a lány: fujj, te hülye vagy? beléd? (ez MINDIG így van, mindig fujjognak, én tudom)
te meg: igen, belém. mert ha tovább csinálod ezt a b@sztatást, már gondolkozhatunk a randin is.
a lány erre: aha, persze, csak szeretnéd, hogy szerelmes legyek beléd, fujj, hagyjál már.
_____
és ha minden igaz, többet nem fogja ezt csinálni. (a b@sztatást.)
:D én már láttam picsákat az életben... (bár ez még édeskevés volt, jönnek majd még azok:D)
beteg a fejére, nem hiszem, hogy szerelmes belém mert van pasija...
De ma megint kezdte, én nem most nem szóltam, vissza neki, de barátnőm ott volt és kiosztotta (majdnem bunyó lett belőle :D) nem hiszem, hogy még1x fogja csinálni....
fúúúúú, de elegem van már a sok lepcses pofájú kétszínű hülyegyerekből... persze az ember háta mögött mindenféle hülye pletykákat kell terjeszteni az-az igazi... öccsém, hogy le tudnék keverni párat ezeknek... :mad::mad:
most már aztán tényleg leállíthatnák magukat, mert úgy leoltom őket, hogy holnap is csak hápogni fognak tudni normális válasz helyett :mad:
nem vagy 1edül!!!
vagyunk 1 páran:angry::angry:
nekem is tökre elegem van ezekböll!!!!!!!!!!:angry:
nálam szine az egész napom így megy!!!!:mad::mad:
én is csak jó pofit kellet neki vágni mert összejött egyik barátnőmmel, úgy örültem hogy szétmentek 2 hét múlva, talpnyaló disznó pasi, mert csak arra kellett volna neki, ki is utáltuk, még jó hogy csak 9. volt nem volt osztálytársunk, csak szegény barátnőmet sajnáltam.
Vége lett a kedvenc anime sorozatomnak,:mad::(
wáááááááá:angry::angry::angry::angry::angry:
az idegeim már nem bírják sokáig a f*sz kivan már hát ebböl elegem van!!:angry::angry:
bárcsak eltelne ez a 3 hét tünjek már el onnan*.*:angry:
na most ezen a napon majdnem leorditottam a tanárnöt is:angry:
idiota bugja:mad:
hogy útálom :angry:
meg a többi nagyképü részeges pics*k*.*:angry:
már elegem van belöllük komojan mondom!!!!!!!!!
valaki löjön fejbe ezt már nem bírom nem fogom kibirni ezt a 3 hetet a pics*ba bele!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
wááááá az idegeim robbannak szét jézusom ez az idiota pöccs Matektanár felszólított felelni pedig én semmi rosszat nem csináltam dehát éppen engem szurt ki az a köcsög:angry::angry:
s én nem tudtam és bevágott nekem egy nagy 3-ast még vénetlenül se jöjjek ki 6-os ra lezár 5-ös re a pöccs!!!!:angry:
s még 1 felmérömnél jók voltak az eredmények meg minden de ö kellet agyon 1 kib*szot 6-ost csak azért mert 1 idiota csonkakúpot nem rajzoltam oda:angry::angry::angry::angry:
idiota barom!!!!!!!!!!!!!:angry:
elegem van már!!
nem fogom kibirni!!!
jaj istenem megbolondulok:nut::nut::nut:
OMG! 6-ost :eek: Romániába olyan is van ?
6-os? :O Durva...
6-os? az milyen? fordítva 6-os vagy nagyon jó?
OMG összezavarodtam....
ha valakit Szlovákiában 5-ösre zárnak az tudtommal megbukik.
ha Romániában valakit 6-osra zárnak akkor bukik meg? vagy Romániában 10 jegy van?
O_o nem értem.
B-be?
úristen, most már én se értem hogyan van xD
nem nálunk a 4-es a bukás jegy:D
szerencsére én még nem kényszerülök erre:p
csak egy 5-re:angry:
fuha minnyárt ballagunk már a képek is megvannak már csak a vizsgák vannak hátra:(
ettöl kezdve bejelentem hogy nem leszek gépnél addig,amig a viizsgákon nem megyek át tehát szurkoljatok hogy sikerüljön:D
fuha........
ez is 1x el kell jöljön:D
na akkor 1 honap múlva ismét találkozunk:D
szijasztok és szorítsatok az nagyon jo jönne!!!!!!:D
4es ? OMG most már végképp nem értem... 5,6 nem buksz viszont 4 igen .... nem értem.... xDDDD :P
Szoritunk.... Sok sikert!!!:)
hát igen max 3 tantárgybó 4-re jössz ki akkor mehetsz is évet ismételni:S
köszi:D
nem igaz:p
jobban tanulok mint a tesom:clown:
neki több 3-sa volt mint nekem mert nekem csak 1 3-asom volt:)
OMG KacsaxD:nut:
ha 3 tantárgyol kijössz 4-esre akkor már megbuktál!!!!!!!!!!:clown:
na m1 ezt most nem fokozomxD:D
na és mi van akkor ha az egyik tantárgyból kijössz 4-esre, a másikból 5re, a harmadikból 6osra ???
de én ezt nem értem... 1-3 oké, 4-es bukás, 5-6 oké... hogy van ez?? :O :eek: :confused:
jajh istenem:nut:
1-4-ig nem oké!!!!!!!!!!!!
rendben????????
csak 5-10-ig!!!!!!!
világos?
vagy még mindig sötét???:rolleyes:
naaa, nem olyan egyszerű felfogni ezt, amikor fogalmunk sincs az egészről xD
és akkor elvileg a 4-esnél rosszabb a 3, 2, 1? (nyugi többet nem kérdezek csak ez érdekel még xD)
ez a román iskola borzalmas lehet xD (legalábbis az értékelő rendszere)
ha már a 4-es is bukást jelent, akkor miért kell még 3-2-1 jegyet belearakni?
vagy ez olyan, mint Amerikában a többszörös életfogytiglan? (az egyszers életfogytiglan is élete végéig van, amikor többszörösítik, az már csak... dísz)
fuha fárasztotokxD:rolleyes:
khmmm.......na szóval:D
ez az 1,2,3,4 1 esre nem tudsz lezárodni mert nincs ahogy ha csak nem szer be fijamatosan 1-eseket:D
ugyan ez va a 2,3 nál is:D
de 4-esböl már sokat tudsz szerezni,ha:töbször is feleltetnek és te soha nem tudsz semmit:clown:,vagy pofázol a tanárnak:clown:,vagy ha lógz a suliból:D
és ha lezárnak mindenböl (bár nem hiszem hogy az egészböl:D)4-esre,akkor megbuktál és mehetsz évet ismételni:D
így már érthetö???????:clown:
mert többet nem magyarázok:p
igen ez igy van:D
és 4-essel is meg lehet bukni:D
Én már értem akkor 1-4 rossz jegy, 5-10 jó jegy :D
OMG!!csak akkor buktok meg ha több tantárgyból van rossz jegyetek O_o bezzeg nálunk elég 1 tantárgyból 5öst szerezni oszt megbuksz xDDDD
nem az elöbb leirtam hogy ha max 3 tantárgyból:D
csak akkor buksz meg:p
rendben:D
benne vagyok;)
Elegemvan ebből a dögmellegből!!!