Köszönjük! :D
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Köszönjük! :D
Spoiler!
:p
köszönjük:D
de rendesek vagytok fiuk:hug:
Csajok! Nagyon boldog nőnapot kívánok nektek,sok szeretettel. :flowers:
(Mi lenne velünk,férfiakkal,nők nélkül! :D )
egyébként ez a "Nőnap" mire is jó? :privateeye:
ijet is csak te tudsz kérdezni kacsa:vlol:
le tabloztál vele:D:vlol::vlol::vlol:XD
na, most komolyan, mire is jó? olyan mint egy névnap? mert ha olyasmiket akarnak, hogy pl. előreengedjem a nőket az ajtóknál, azzal elkéstek, mert azt mindig kell csinálni, nem? vagy nem kéne őket bántani? azt se szoktam.:rolleyes:
hát akkor meg?
Kacsa!
A nőket ünnepeljük,és csodáljuk őket amiatt,hogy egyszerre tudnak takarítani,gyereket nevelni,pasikat nevelni,( :D ),mosni,főzni,és még azt is ünnepeljük,hogy vannak nekünk. :)
jaa!!! aha. már értem.:)
Spoiler!
hát meg kell becsülni öket ijenkor:rolleyes:
meg kell mutatnod, hogy (legalább nönapkor ha máskor nem szoktad:rolleyes:)tudsz a nökkel bánni
tehát ugy értem, hogy tudod hogy ha az a nö éppen érzékeny akkor ne sértsd meg vagy ijesmi:D
végülis ijenkor édesanyádnak is veszel virágot és ezzel megbecsülöd
nem?:rolleyes:
najo lemaradtam:p
kössz Petya:D
:vlol:
szeretem én a nőket. kedves teremtések.:) csak néhány olyan.... olyan. de szerencsére még többen vannak, akik NEM olyanok.:D
Pedig az OLYANOK (már ha arra gondolsz amire én ) jószivűek, a NEM olyanok gonosz teremtések :D:D
nem, én nem a szexre gondoltam, trfan. :cool: az OLYANOK hárpiák. csak nem akartam ezt így kijelenteni Nőnapon.:clown:
Ma látszik csak igazán, milyen sok fiú van itt. :eek: Nahát! Na nem baj. :D
tényleg:)
én még Petyát is lánynak hitteem XD:vlol::rolleyes:
Petyát..... jóvan. Főleg, hogy a Petya egy közismert becenév, a PÉTER név becézése.:clown:
Akkor inkább engem néztél volna annak, a Kacsából kevésbé lehet megállapítani (bár az is inkább férfi becenév).
hát igen
nameg a képböl gondoltam hogy Petya lány:o
najo 1 kicsit a névböl is:D
de m1 mert legalább tudom hogy fiu:o
a te nevedböl meg képedböl meg beszédedböl le lehettett következtetni hogy fiu vagy:D:p
őőőőő csakhogy kukacoskodjak akkor a képből ítélve Robbie és Roli is lány xD
am en azt hittem YzaaA hogy te is fui vagy :D:)
Boldog nőnapot minden nőnek! :D kicsit késtem, mivel már este van XD:o
én is teljesen abban a hitben éltem.:rolleyes: aztán amikor megköszönted a Nőnapi köszöntéseket, akkor egy tized másodpercig rosszra gondoltam:clown: á, dehooogy. amúgy itt a fúrumon szinte mindenkinek lánynak kellene lenni (a Larás avatarok miatt, mivel annyira szeretjük őtet).
Ha más karakter lenne a TR-ben, akkor már nem is venném meg, már csak azért, mert Lara a KIRÁLY(nő) :D:D:D
Hát, hogy a nőkröl beszéltek :D :D :D
Istenem van egy ember akinek csütörtökön (3/24.-én) volt születésnapja. Szégyellem magam, hogy elmulasztottam kiírni msn-re de ezúton szeretnék boldog születésnapot kívánni neki ha nem baj.
Happy Birth Day Phenom
Boldog Szülinapot Underhoe!! :D:D:D
Boldog Szülinapot Underhoe!
http://www.onlinehappybirthday.com/i...hday-smley.gif
Boldog születésnapot Underhoe! :) :thumb:
Boldog szülinapot, Underhoe!:hug:
És boldog szülinapot az Anyaszörnynek is!:D
Boldog szülinapot, Underhoe! :)
Köszönöm mindenkitől, nagyon kedvesek vagytok! (:
Mother Monster - Lady Gaga
:clown:
Kacsa, szerted Lady Kakát ?