Szerintem inkább csak táncolgass.... xD
Nyomtatási nézet
Ez reménytelen!!Ezenm úgy látszik, hogy egy intö szo sem segíthet.
Nem én nem fogok veled azért veszekedni, hogy törjem magamat, hogy téged 1 kicvsit norlámissá alakitsalak!!
Az élet csak erröl szól: KRITIKÁKBÓL áll az egész!!
Nem tudom megérteni, hogy ezt nem tudod felfogni!Mostmár kihuztad a gyúfát nállam is!Én tudod Crash én az életben több kritikát s leb@szást kaptam mint te hidd el!!
Ezektöl lettem erösebb, probáltam lesz@rni, hogy más mit mond, de egyben az ijenekböl is okultam, tudod hogy??Úgy hogy ha nekem nem van igazam vagy ha nioncs akkor is meg kell fogjam a számat, mert mindig az idösebbnek van igaza!Ha 1 ugyanakkora embörkével van vita, mint ammekroa te vagy, akkor meg harcolhatsz az igazadért, de fontos, hogy ne veszítsd el a bizalmát!
Mert ha már elvesztetted, akkor még fejre is álhatsz, de azt 1kïnnyen nem kapod vissza!
A sértödékenységedért nem okolhatunk, de azért hogy megsertödsz ijen dolgokon inkább fogd vissza magad, minthogy ellened fordíts mindenkit.
Én így gondolom, és szerintem te sem akarod, hogy mindenki utájon!!
Én csak tanácsot akarok adni neked, de azthiszem ezt is mindhiába írtam le.
Én csak azt akartam nektek elmondani
hogy ne kössetek belém állandóan mert nekem
is rohadtul szarul esik T_T
plusz nem is akarom visszakapni a bizalmát amúgymeg
Robbie: Rendben ^^ meglessz...
Viszont szerintem elég hülye húzás az hogy
egy nem ide illő témával ****ogatsz...
Én meg azt, hogy nem kötünk beléd, csak tanácsokat adunk, vagy esetleg nem kéne mindent felfujni!:rolleyes:
Jójó és köszönöm tényleg,
de azt nem értem hogy OBig már megint minek utalgatott..
ez sohasem felejt el semmit?
Robbie: Az meg hogy én mit csinálok az marhára nem tartozik rád,
úgyhogy be lehet fogni..
szerk.:
Mindegy nem akarok balhét már megint...
csak hagyjatok békén és ne baxogassatok lécci -.-
Egy ember miatt nem kell rágodni!!
Legyen elég az hogy te elfelejted, ha ö nem felejti ell, akkor az az ö baja, észre se vedd ha az neked jobban tetszik!!
Sz@rd le!A mai világban már csak ezt lehet csinálni, hogy elfogadjanak(Nem mindenkinél de nagyrészt igen)!!
Szerk:Jó 1 szót se szoltam!!Csak segíteni szeretnék de ha nem hát akkor nem...
Ja és sajnálom hogy offoltam, de ezt muszáj volt!!
1. Ez szétoffolás volt. 2. Ki fog válaszolni a kérdésemre, hogy ha nem tudom az objektkészítők nevét, akkor egybe megköszönhetem-e nekik???????!!!!!!!
1.Tudom és sajnálom2.Nem tudom és sajnálom!!:D
Semmi gond. :)
Crash nyugi, én erre kérlek :) OBig kommentjében a másik author rám vonatkozott, de én már a múltkori dolgon is túl vagyok, OBignak nagyrészt igaza van (volt), én csak egy dologra akartam felhívni a figyelmét, persze rossz hangnemben és ebből lett a vita :)
ha nézet eltérés van rendezzétek le PMbe kérlek ne itt a fórumon személyeskedjünk, és piszkáljuk egymást :D
:offtopic: vége :offtopic:
hogy válaszoljak a kérdésedre is :D akinek tudod a nevét odaírod, akiét nem meg odaírsz egy olyat pl h :"és azoknak akinek nevét esetleg elfelejtettem" :D
Értem, köszi. Rendes tőletek, hogy segítetek, ráadásul nem is akármennyit. Ezt nagyra értékelem. Mégegyszer köszönöm szépen a segítségeket!
No, hát ez a probléma. Én sosem írtam ilyent senkinek. Viszont ez a "fickó" állandóan keveri a szrt. Arrogáns, és kötözködő. Nincs helye normális emberek között.
Aki másokat leszr az biza maga is szros lesz. De legalább melegben van. :D:D
Hiába minden, hiába hívsz "édes"-nek, én akkor is a lányokat szeretem. LOLLOL
wdavid! Én nem emlékszek ilyenre veled kapcsolatban. Vagy már elfelejtettem, de nem céloztam rád most az tuti. :)
tombraidermaster1996! Ne add fel, majd folytatjuk, ha ez lefalcolt innen. :) Amúgy igen, az is jó, ha beleírod, köszi mindenkinek. Viszont angol változat is kell. Ha nem megy, majd segít itt valaki. :)
Semmi baj. Rendben, angolul tudok, 5-ös vagyok belőle, de nem perfekt tudás.
Pls. Kuss legyen már! Olyan gyerekesek vagytok, megfájdul a fejem tőletek!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Okos enged szamár szenved!
Semmi baj, de mostmár fejezzétek be, ne offoljátok szét a pályám topicját! Pls!
Akkor lessz demo??:D
YzaaA majd teljes lesz. Kb karácsony környékén.
Demo nem lessz??:(
Ki szeretném probálni!!:DAddig nem tok várni!!:D
az object készítők neveivel én is bajban vagyok:$
azt is bele lehet írne a README-be hogy az objecteket melyik oldalról töltöttem le?az az oldalnak is jó,a készítőknek is nem?:O
Néhánnyal kapcsolatban tudok segíteni, azt hiszem. Pl. mindhárom kristályos objectet meg a Stonehenge-szerű köveket Trinity csinálta. A képeken még pár alap TR-es tárgyat látok, azokra szerintem elég a Core Design-t írni, hacsak nem akarod kikeresni őket (lengő penge). Larát pedig Po Yu csinálta. A fákat sajnos nem tudom, viszont ha ez az jobb oldalt, akkor az Trixé. Az atlantiszos oszlopról ötletem sincs.:o
Pedig erre figyelni kell, néhány készítő nagyon kényes erre. Ezek miatt vették le pölö a pályáikat mindenhonnan. Ilyen Horus, illyaine, és még páran.
Csak kizárólag tőlünk lehet letölteni a pályáikat. No mivel én nem vettem le őket. Hiába..... :)
Köszi segítségeket. Nem sok objektet használtam a trsearch-ről, csak egy párat, de azokat tök rég tettem bele, már nem emlékszem a nevükre. Annyi legfeljebb, hogy csak magyarországon lesz letölthető a TREditor.hu-ról. Nekem az tökéletesen megfelel. A többi már nem számít.
Dehogynem számít.
Majd megtámogatjuk a külföldi megjelenést is. :)
Eddig is azt tettük azokkal, akikben volt egy kicsi magyar érzés. :)
Tudjátok:... kicsit sárga, kicsit savanyú, de magyar. :)
Össze kell tartanunk, úgy jutunk valamire. :)
Lényeg, a lényeg: tombraidermaster1996! Teszteltesd a pályádat pár olyan emberrel, akik azért láttak már jónéhány szerkipályát. :)
Rendben. Akkor hamarosan keresek tesztereket. De előbb tudjam feltölteni netre a fájlokat, mert teű lassú a netem. Info órám meg nincs, hogy a suliban feltudnám tölteni, és ott is lassú a net...
Alap, hogy lehet. :D Csak szerezz be egy 1.1.9.6-os tombnextgeneration.dll fájlt, és egy enhanced tr4 exét, lehetőleg az ngcenter-es legyen.
Amúgy egy ajánlat: csekkoljátok az első posztot, mert pár új dolog van, hallgassátok meg a zenéket, és írjatok véleményeket! Köszi! :)
na, ezek végül is egész jó karácsonyi zenék :D
Köszi Kacsa! :) Na igen, a SEGA tud(tudott) jó zenéket komponálni. :)
Valaki nem tud egy olyan oldalt, ahová még az ilyen mezei nettel rendelkező parasztok is feltölthetnek fájlokat anélkül, hogy a net ne akarna mindig lebontani? Bocsi a warez miatt, de ez fontos.
Az odáig igaz, de ez csak a pályafájl lenne az exe+ a dll fájl. ez lenne a tesztereknek, eredeti title-lal elfut+az originál uklogoval.
ami eredeti azt nem kell mellékelned, de amin változtattál azt igen :D
hangok, script, dll fájl és persze a pálya(ák):D
Értem. Scripten, Englishen változtattam, title is más, és csak egy pálya van.
Bocsi a dupla hsz miatt, de itt a magyar readme fájl. Azt szeretném kérdezni, hogy ez jó-e így?
Sajna nem tudom a nevüket, ezért köszöntem meg mindannyiuknak.
Amúgy a pályát nektek szántam, meg mindenkinek, aki le szeretné tölteni, és ki szeretné próbálni.