http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Sz...00303-07425179
Vmi papucsállatkaszerű lény került a flakonba :):rolleyes:
Nyomtatási nézet
http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Sz...00303-07425179
Vmi papucsállatkaszerű lény került a flakonba :):rolleyes:
Uh hát ez furcsa még jó, hogy nem szoktam ásvány vizet inni.
egy papucsállatka hihetetlen kicsi.... nem duzzadhat meg ekkorára.
bár az a helyzet, hogy sztem semmi se lehetetlen. (TÉNYLEG semmi)
így nem kizárt, hogy az.
nincs ötletem. talán az, hogy valaki egy WC-tartályba helyezendő tablettát (ami ugye vízszínezős, nekünk volt mát zöld és kék is) becsomagolt valamiféle anyagba ami megduzzad, felpuffad a víz alatt, és kész.:p
amúgy biztos nem ez a helyzet xD de lehet.
Fúj ez undorító..:S
Egyszer vettem egy coopos ice tea-t na az meg szénsavas volt és darabos..LOL
Ismerős feeling Robbie. :D
Na ezért nem veszek Teszkós,Spáros,meg Kóópos dolgokat. :D
Sziasztok én is újra itt vagyok, bár kicsit később regiztem, de csak most volt időm végre a géphez ülni. :) Először is gratulálni szeretnék az új forúmért, nagyon szép lett!!!:jumper: Másodszor meg tud valaki valamit Sindellyről?
Szia! :)
Sindellyre én is kíváncsi volnék. Remélem semmi baja... :(
én már mindenre gondoltam. fel vagyok készülve a legrosszabbra. egyszerűen nem is annyit Resizek mostanába.... mert ő jár az eszemben.
mivel (ez bár Offtopic, de nehogy ne tetssen valakinek) a saját topicomba folytatom majd.
Sziiaaa Meli! :hug: :) :D
Üdv itt újra! :)
Remélem én is h Sindelly jól van,és hamarosan jelentkezik. :(
Köszi Petya és Michele.:hug: Remélem h Sindelly jól van és hamarosan újra irni fog, minden este elmondok egy imádságot érte is és remélem, h hamar felépül.:)
Én biztos vagyok benne hogy most jó sokat pihen a kórházban :D
:yahoo: Ma leszedtem az Kaptár 4 DVD-s változatát és a végén benne volt Jill, az UC-s repülőn, gondolom az 5-ben benne lessz :yahoo: jajj már annyira vároma kövi Resi filmet :jumper::yahoo:
Nekem 3D-sen van meg a gépen, először 2D-sen láttam, wow, első film kb. amire úgy azt tudom mondani, hogy itt TÉNYLEG megérte 3D-t készíteni. :)
Jillnek én is nagyon örültem a végén. :)
Nekem is 2x láttam már 3D-ben először a moziban tegnap meg itthon, nagyon jók a 3D effektek és már más a véleményem a filmről tele van akcióval (+benne van Jill) ez a legjobb Resi film :jumper:
Valaki átélte a tagnapi földrengést?
:eek: Milyen földrengést ?
Én délen, Baján lakok. Hol volt földrengés?:eek:ú(Na jó, biztos nem valami San Francisco szerű, csak kicsike, de az is valami:o)
Tessék híreket nézni, olvasni! :smackbum: :D
http://www.origo.hu/tudomany/2011012...terskalan.html
Hála égnek engem nem érintett. :worship:
Nem érintett engem sem, de twitteren követtem az eseményeket. :)
engem sem.
Nem is tudtam h volt földrengés? Hát én szerencsére még egyet sem éltem át, vagy legalább is nem emlékszem!:)
anyám mesélte, hogy az ő gyerekkorába volt egy, és éppen az ágyában feküdt és készülődött a lefekvéshez, meg volt egy pohár az éjjeliszekrényén, és kiömlött a víz belőle a rengés miatt, ő meg szaladt az apjához és sírt:vlol:
Hát én enyhén betojnék, ha egyszer csak belengene a csillár. Itt a 8-on... ha eldőlne a ház, nem tudnék mit csinálni. De hát ahhoz erős földrengés kéne mondjuk. :D
én a 3-on lakok.:)
OMg te a 8-on?:eek:
imádom a magasságot.
sokszor csak úgy belépek az ME-be, és megállok a háztetők szélein, Merc meg néha beledumál, hogy Mi van Faith? Nézed a tájat? A kékek már haladnak feléd!
XD én meg visszadumálok, hogy ugyanmár, te már halott vagy, és megmentettem a nővéremet, mit akarsz? LOL
Játékokban azért szeretek a csúcson nézelődni mert általában a táj nagyon szépen kivan dolgozva és gyönyörködhetek a grafikában :D
Hasonlóképpen, szeretem lassan játszani a kedvencem, hogy minden apró részletet meg tudjak figyelni
A TRA ba is lehet gyönyörködni a látványba főleg a 3. pályán lehet látni az Andokat. Ott a t-rex felé.
igen, ott én is azt tettem:)
amikor úgy játszottam, hogy minimumon ment a játék és megvettük az új videó kártyát tátva maradt a szám.
én a boxszal voltam így.
pláne a Finaly Fantasy 13-nál.
azt hittem, ez egy olyan FMV, és nem renderelt.
de amikor rájöttem, hogy mégis!!!:eek:
(nem csak ezért, de egyre jobban érzem, hogy a japcsiknak van tehetségük a videójátékokhoz):D
és ha már az off topicban vagyunk: a Square Enixnek van köze a japánokhoz?
Ehr... van. --> http://hu.wikipedia.org/wiki/Square_EnixIdézet:
és ha már az off topicban vagyunk: a Square Enixnek van köze a japánokhoz?
Wikipédia mindörökké :D
akkor a TR9 jó kezekben van:jumper:
bár eléggé csavarodottak és más szokásúak, a munkaszeretet és a minőség verhetetken náluk, az biztos.
Ki a dizájner? :kratz:
A Square Enix eredetileg alapból japán cég. :D
Először Squaresoft néven alakultak meg,ma már Square Enix néven működnek,és már ha jól tudom,van európai,meg egyéb részlegük is.
Öszintén nem nagyon tudom. Amóta megismertem szerette a japán nyelvet és olyan a stílusa is, de jól áll neki. :) Mellesleg meg a vidámsága "ragályos" mindig boldog!:jumper:
am azt mondják, bármely hihetetlen, de a magyar nehezebb mint a japán :)