Én GSO-n szoktam csak, de végülis itt is behozhatjuk. :)
Nyomtatási nézet
Én GSO-n szoktam csak, de végülis itt is behozhatjuk. :)
Sziasztok, bocsi, hogy ilyen soká írok, de tegnap volt pár dolgom aztán nem voltam netközelben, írhattok nyugodtan bármiről.
Oks, rendben, értettem.
Ne veszekedjetek már! Kicsit unalmas már!!!!!!!!!!!!!44:mad:
Hehe...:D Erre nem tok mit mondani.
Jja, akkor egy magát mesternek tartó egyed akarta alakítani a fórumot, a maga szájízére. :):D:angry:
Már bocs, de engem kissé irritál a nicked. :) :D
No merthogy egy mester segítséget kér? és ennyit? És nincs tisztában semmivel? Se fórumszabályzattal, se emberi kommunikációval,,,,,,,,,,,,,,,
Na de semmi baj, tisztelem mindenki hü.... izéééééééééé döntését. :)
Mindenesetre üdv még egyszer a körünkben. Majd hozzádszokunk. :)
Semmi baj, tudom, hogy eléggé hülye nicket választottam, az alapjátékokat szeretem meg azokhoz értek is, de ehhez a level editorhoz hülye vagyok, még úgy is, hogy a magyar nyelvű leírásból mindent pontosan megcsináltam... Bocsi még1-szer anickem miatt.
Semmi gond, majd segítenek itt a hozzáértők. :)
Oks, oks, de nem fingok, mert még büdös lesz és mindenki elájul. :D Na mindegy, már kár volt pont tombraidermaster1996-nak neveznem magam, inkább a tomb raiderek lúzere illene nekem nicnek.
Rendben. Kaptok képeket a pályámból, ezek a szépen (már amennyire az) kiépített helyszínek közül valók, melyekből nem sok van, a mai segítségekkel idáig jutottam el a pályám szerkesztésében, amit már lassan 4 hónapja csinálok... Kicsit lassan tudom, de a pár hibát leszámítva szerintem nem rossz.
Remélem, hogy majd tetszeni fog neketek.
na, jó lesz ez, csak a sivatagban miért esik az eső? :D és mik azok a furcsa fények? :D
Juj nagyon tetszik^^
szép színes a 2-ik^^:D
Hát Kacsa, ezt még én sem tudom. :d De lehet hogy amiatt, mert: Időjárás jelentés:Most érkezett meg egy hidegfront Nevadába, mely 100km/órás széllökésekkel és felhőszakadással jár. Egy óra alatt 200 mm eső is leeshet, kérjük, hogy azorkán erejű szél miatt ne tartózkodjanak az utcákon. Nem tudom, newcity tgát használtam, hát majd kialakul a történet, végülis a címe out in the middle of nowhere magyarul a semmi közepén. De végülis zenés kis pálya lett belőle, teleraktam kapcsolókkal.
Yzáááám, örülök, hogy tetszik. :) Van benne csomó színes terem, van piros, kék, zöld meg csomó fajta keverék terem. Meg van motor, meg pár olyan ellenség, hogy odalépsz a teremben egy kockára aztán meg az ellen veled szemben oldódik ki... :) Holnap majd még teszek fel képeket, addig is Sziasztok! :)
Amúgy milyen fényekre gondolsz Kacsa? Az égen levő világos fényre vagy a levegőben levő dolgokra? Jaj meg legyen benne ellenség, vagy ne? Szerintem ellenség nélkül jobb, de ti döntsétek el szerintem.
Az eget kijavítottam szürkére, mint amiben jég van, csatolok mindjárt képeket.
Itt vannak a képek.
én azokra a fényekre gondoltam, amik a 2. képen vannak :)
http://tombraiders.hu/forum/attachme...5&d=1316338678
Jah, márhogy arra gondolsz, az hangulatvilágítás.
jajj nagyon tetszík ez a ojan hangulatossá teszik a pályát...^^:jumper::jumper::hug:
Köszi YzaaA! Hamarosan felkéne töltenem, de még nem teszem, mert még lenne hozzá ötletem, halloweeni tököket kéne belerakni, csak nem találok sehol sem tök objektet... A metához meg sajna nem értek... A pályámnak annyi baja van, hogy kicsit uncsi, de legalább a helyek nagyjából tele vannak növényekkel. Van csomó pálmafa. Csak a tökök hiányzanak még aztán lehet hogy kiadom mint bétát.
http://www.megaupload.com/?d=L5JHXX41 ez a link, de még amire szükségetek van hozzá, hogy működjön az egy data mappa amibe a karnak.tr4-et bemásoljátok valamint az eredeti title.tr4-re mivel amit csináltam az nagy fájl és egy uklogo.pak fájlra, ezután indíthatjátok. Annyit fűznék hozzá, hogy a sötét helyeken valamiért itt a fáklyák nem működnek, a rendes level editorban meg igen... hmmm... nem tudom miért. A kapcsolós termek zenés termek lennének, tehát ahol sok kapcsolót láttok a falon oda ne nagyon nézzetek be. Nézzétek el a hibákat, mert első pálya. Remélem tetszeni fog neked YzaaA. :) Rád gondoltam ezzel kapcsolatban. És remélem, hogy mindenki másnak is tetszeni fog. Majd írjatok ha kipróbáltátok.
hát nekem nagyon tettszik ahogy színesek a pályák meg minden....^^
szerintem jó kis pálya lessz belölle mikor kész lessz:D
sok sikert a továbbiakhoz..^^
Köszi YzaaA! :) Te tök rendes vagy. :) Kipróbáltad? Találtál benne valami nagyon durva hibát? Például textúrahibát, ilyesmit?
sajons csak 1 kukkintásnyira nyitottam meg mert nem volt sok idöm^^*
de mostmár nem tom megnyitni me az adott fájlok végleg kitörlödtek...:(
de nagyon tetszett..:D
én rendes??:Dlehet hogy igaz énnekem csak jókedvem van^^:jumper:
Akkor is rendes csaj vagy. :) Amúgy a jókedv az fontos. :P Amúgy nem baj, hogy nem tudtál vele játszani, nem haragszom, ha lesz időd próbáld még ki. Legalább valaki tudja értékelni a hóbortomat. Ha még szeretnél vele játszani, még ott a link, lehet, hogy még a title.tr4-emet is felteszem meg a uklogo.pak fájlt is, hogy teljes legyen a dolog.
Na ebből sem lesz ma már semmi... Lassú a net... Na majd holnap. Addig is jó éjt, majd holnap kezdek vele valamit. Próbáldd meg úgy csak, hogy a title-t az eredetit bemásolod a data könyvtárba az uklogo.pak fájlt és a karnak.tr4-et ha kicsomagolod, utána már indul is, aztán a többit te is tudod. Szia YzaaA! :)
nagyon jó lenne hogyha csak az ikonra kattolnék és már elindulna:D
mert telepítgetni nem akarok
szal...így lenne jó nekem^^
amugy meg rendes??
sokan monták már nekem h rendes vok meg hogy jó a humorérzékem vagy ijenek de én nem mondok shemmt magamrol inkább döntsön más róllam aztán majd kinek mijen véleménye születik azt kell elfogadnom:D
de azért köszi ez most jól eset^^:o
jo éjt neked is:D
húúhh pedig már megijedtemXD
mert hamár helyesen nem tok írni bár tagolni tudjak én hülye:p
a füzetbe bár valamennyire helyesen írok^^:D
csak netre nem szoktam negyon:p
pedig igazán nem esne nehezemre:D