NEHEZEBB LESZ. Nem azt jelenti hogy nem lehet. :D Mindent fel lehet törni, csak idő kell hozzá. Ennek is megtalálják a módját, mert kelendő dolog lenne.
Nyomtatási nézet
BF3 nem hivatalos gépigénye:
Battlefield 3 minimum gépigény
- Szabad hely: 15GB a dobozos, 10GB a digitális verzióhoz
- Operációs rendszer: Windows Vista, Windows 7
- Processzor: Core 2 Duo 2.0 GHz, 2GB RAM
- Videókártya: DirectX 10, vagy 11 kompatibilis
Ajánlott gépigény
- Szabad hely: 15GB a dobozos, 10GB a digitális verzióhoz
- Operációs rendszer: Windows 7 64 bit
- Processzor: Quad-core Intel/AMD CPU, 4GB RAM
- Videókártya: GeForce GTX 460/Radeon HD 685
gépmániások figyelem
uj gép vásárlását tervezem, bármiféle ajánlatot és figyelembe vételt szivesen fogadnék
proci nagy valoszinüséggel i5 2500k lesz, ehez kell még alaplapot választanom, 2x4 giga ddr3, valami olcsoféle videokártya, és kb ennyi. bár lehet hogy hozzájön egy opcionális táp meg uj hdd is.
ajánlottak már ilyet:
alaplap: Gigabyte GA-P67-DS3
crosair 2x4 giga ddr3
asus geforce 440gt
árban hasonlo tipusok esetleg érdekelnek, ha bárminek hasonloval van tapasztalata. ja és nem játékgépet építek, gpu-nál fontosabb a cpu nekem. agyaltam az i7 2600k-n is, de az szerintem kicsit fölöslegesen drága lenne nekem.
Ha nem játékgép, akkor...na mindegy. :D Jó kompletten az egész, bár én a 440 gt helyett vennék azért egy izmosabbat, mint pl. asus gtx 460 -at, jó, ez egy 10 -11K -val drágább, de ha játszani támadna kedved, akkor ezzel a karival high beállításokon sem lesz problémád.
Igen, szerintem is "megérdemelne" a többi hardver egy jobb videókártyát. :D Am minek ilyen drága alaplap? microATX-es crossfire nélkül sokkal olcsóbb, neked meg úgy sem kell több videókártya. A memóriákat meg sztem ez sem támogatja natívan 1600Mhz-tól, "csak" tuninggal...
Fuuu nekem az Adobe After effects csak új puszilja befele a RAMot xD
a videokártya nagyok sokadlagos dolog nekem, mivel tiz éve nem játszottam pc-n és valoszinü nem is fogok. studio maxhez ha videokártyát akarok egy quadro vagy fire kéne, az meg teljesen más árkategoria. azokon alul meg nemigazán van nagy különbség. renderhez leginkább processzor kell... a fent emlitett videokártyák híján...
az alaplap meg a 4 memoria slot miatt lesz hasonlo szerintem. ha bövitnei akarok nem akarom a régieket kidobni/eladni, inkább mellétenni csak.
Meg azért hátha lesz idő, hogy kedved támad játszani namivanmar, hiába mondod hogy nem, és akkor bizony meg kevés lesz a kártya. A 2x4 gb ramot hülyeségnek tartom, persze Én nem tudom, hogy mennyit eszik el egy 3d -s modellező miacsoda, de ha mindenképp 8 gb -t raksz bele, akkor remélem tudod, hogy alap hogy 64 bites Win 7 -et raksz fel, mert az kezeli a 3,2 gb -nél nagyobb ram -ot, a 32 bitesek nem.
Na hát nem is tudtam hogy 3.2 giga ramnál már win7 kell én most bővítettetem majd a ramot 1 gigára 512 Mb ról:) már ráfér mert 4 éve vettem a gépet és még csak a winyó lett benne bővítve:)
Nekem 768Mb van. Am netezni és régebbi játékokkal (TR) simán lehet játszani. :D Az újak közül még az Anniversary is lazán ment.
Caroline: pontosabban 64 bites win7 kell, 32 bites win7 ugyan úgy nem ismer fel többet.
Nekem 4 GBom van vagy 70%át szokta néha használni az after effect :angry:
Főleg ahogy látom namivanmár profiljában szerepel a CGI gondolom foglalkoztat ahoz meg pláne kell a RAM nem? :D
3dsmax-et nyomkodom néha. de csak modellezgetni, és csak most kezdek visszatérni rá, ahogy időm engedi. muszáj fellépnem ujabb kategoriába. win7, 3dsmax2012, több memoria, több mag :) a 2 magos korszakot igy át is ugrom. amugy ja maxnek sem árt a memoria. nem csinálok hüde dolgokat de sikerült kiakasztanom már amiatt régen. nagy csörrögések közepette. de az uj max állitolag stabilabb. azért is érdekel :) a videokártya csak a viewportban számit egy kicsit. de nem eget rengetően.
csak ne kéne megint rendszert váltani. x éve az xp-t is utáltam. már megtanultam kezelni és megfelelő helyeken pofán rugdosni, de a win7 minden logikámnak ellent mond eddig. de nem megyek bele mert 2 oldalnyi szitkozódás lenne. :D
Ellent mondhat a logikádnak, de fejlődni azt kell, Én is undorodok még a win7 -től, de csak azért nem használom, mert a cod2 nem igazán kompatibilis vele, cod2 -ben meg aktívan játszom, klánom van, így amíg ez van, hanyagolom a win7 -et. Bár a BF3 miatt jó lenne felraknom, de majd meglássuk. Win 7 -en igazából nekem az uac -kal van problémám, de viszont kell, hogy ne települjenek kéretlen dolgok. Viszont mindig jobb egér az ikonon, és futtatás rendszergazdaként, na ez az, ami idegesítő. Sőt, van, hogy még a rendszerfájlokba se enged beleturkálni, pedig te vagy a rendszergazda. Szóval...lehet kivárom a Win 8 -at is. :D
hát ez a rendszergazdás futtatás ez az ami engem is kiakaszt. meg a méretét nem tudom megemészteni. én 100 megára sűritett 95-ön nevelkedtem. az is oprendszer volt. az xp-nek is azt mondom egyen meg másfél gigát, nőttek a tárhelyek annyit azóta. de hogy 20 gigára aggodik a 7, és csak az a f*s van rajta. hát menjen a búsba. legalább tudna valamit cserébe, de ugyan úgy meg kellett tömködnöm drivetekkel, nem találtam benne semmit, és minden tök máshogyan volt mint ahogy megszoktam... nekem ez a csillogo villogo átmenetes elhalványulos mindenféle hülyeség nem kell, hely kell, és hatékonyság. nem parasztvakítás a semmire. na csak kikivánkozott pár mondatban. remélem ha saját gépen használom akkor megbarátkozom vele. nincs hozzá valami xp skin/mod? :D majd utána kell járnom.
Ez a csillogás villogás mind marketing. Ugyanúgy ahogy a DirectX 11 is pl. Na de ez más téma.
Van XP skin/mod, de attól még a Win7 ugyan olyan szarul kezelhető lesz. :D Majd ha aktuális számodra, akkor dobj meg egy privivel.
Amúgy még a Win 7 helyigénye annyira nem gáz, bár tény, hogy a semmiért azért több helyet eleszik, ami megint csak érdekes. Jó, DirectX 11, meg kutyakukija, de akkor is. :D
nekem ez a csillogásos villogásos átmenetes b@szás nagyon tetszett régen:D (az Aero, vagy mi a franc)felraktam az XP-mre egy Vista skint, hááát inkább megeszem a kutyasz@rt, minthogy még egyszer felrakjam:vlol:rohadtul belassíttota, és a legrosszabb, hogy miután eltávolítottam a Vista skint, összekeveredtek az XP-Vista ikonok, színek, minden, és a vizualitás terén borzalmasan nézett ki a gép O____o:angry: többet nem is rakom föl.:D(ja, és keményen belassította, újra kellett utána telepíteni. az sem kizárt, hogy vírusos volt, de ebben kételkedek)
Lenne egy gyors kérdésem?
van a winrar a gépemen, a kisebb kiterjesztésű fájlokat kicsomagolja de a nagyobbakat már nem ez lehet azért van mert le van terhelve a ramom?
ez alatt a kisebb méretűeket érted?:)
ésss mit ír ki, (mi a hibaüzenet) amikor nem tudja a nagyobbakat kicsomagolni?:)
és nem jelenik meg a Tálcádon egy olyan buborék vagy mi), hogy"kevés a virtuális memória a rendszerben"?
szerintem is...
Nem szabad témákat rakni az op -rendszerre, mert nagy humbug -ok, érthetetlenül eszik a gépet, és sokszor vírusosak is. Nagyon kevés van, ami valóban jó.
"Lenne egy gyors kérdésem?"
Hát ezt csak Te tudhatod. :D Na jó, bohóckodok csak. :D
Érdekes hogy nem csomagolja ki a nagyobbakat, lehet már régebbi a winrar -od. Mennyi memória van a gépedben? Amúgy ha kevés, ha sok, ki kell csomagolnia a nagyobbakat is, csak vagy gyorsabban, vagy lassabban, ugye függően a ram mennyiségétől.
Szerk.:
Épp most olvastam egy nagyon jó írást. "A Windows legnagyobb ellenfele: a Windows?"
A világ gépein még a mai napig is több, mint a felén XP operációs rendszer fut, és az emberek nem nagyon akarnak átállni az újra.
Itt a cikk: http://kakukk.ro/content/view/16132/66/
Én igaz, hogy átálltam a Windows 7-re, de az Office 2010-et lecseréltem a régi 2003-as verzióra, mert az sokkal kezelhetőbb. :) Amúgy megértem az embereket, az XP is megfelel nagyrészt a mai elvárásoknak.
Nekem is XP van... Nem is tudom mi lett volna, ha kiadják hozzá a DX10/11-es támogatást. Az emberek 1%-nál Win7? :rolleyes:
Amit töröltünk már a Lomtárból is azt vixalehet vhogy hozni ? :D
Régen azt hiszem volt valamilyen program ami vissza tudta fejteni utána nézek hátha :D
Szerk: http://techline.hu/kiprobaltuk/20080...aallitasa.aspx
Recuva nevű progi sztem jó lesz, elvileg ingyenes is. Persze annál hatékonyabb minél kevesebbet írtál a winchesterre törlés óta.
nagy fájlokba beleszólhat a fat/ntfs fájlrendszer ha ez az eset fennáll esetleg.
törölt fájlokat vissza lehet hozni. nekem régen még formázott dolgok is visszakerültek... bár a gyorsformázás egy törléssel ha felér ilyen szempontbol... talán valami Get data back nevü program volt. végigrágta az egész meghajtot és kiirta miket talált aztán lehetett másolni. bár ez jopár éve volt...
jövö hétvégén lehet meglesz az uj gép. jaj de nem várom a fos7et :\
Köszi skacok! Rendesek vagytok! :hug:
Azt írja ki hogy a fájl sérült, mármint kicsomagolás után, de meg időként kiírja hogy kevés a lapozófájl vagy mi és azt meg nvei a windows, de ezt csak akkor mikor farmozok ,
Értem mit akarsz írni de megvannak a fájlok amiket ki akarok csomagolni tehát nem a wincheszterrel van a probléma, hanem az a háttérmemória kicsi már, de lassan megoldódik, mert viszem aszervízbe jövőhéten belerakatni a nagyobb ramot (1 gigásat)
jajjj Caroline az adminok megesznek!!!:D
Növeld a lapozó fájl méretét. (Ha Win 7 -ed van akkor ott nem tudom hogyan, de leírom hogy kell XP -n, Win 7 -en se lehet túl eltérő.)
Start - Vezérlőpult - Rendszer - Speciális - Teljesítmény - Speciális - Virtuális memória (Módosítás) - Kiválasztod melyik partíción akarod módosítani - És ha egyéni méretet szeretnél, akkor (Leírom Nekem mi van beállítva) Kezdeti méret: 3862 MB - Maximális méret: 4990 MB.
Leokézod, utána alkalmazás, majd megint ok. És elvileg utána a rendszer újraindítást kér.